Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak próbált humorizálni, így odaírta a nevem, én meg beleszerkesztettem az övét, biztos még "nem volt szomjas" a tali után, ott ugyanis mindenkit ip bannal fenyegettünk, csak ő gyorsabban hazaért, de azért nem hagytam magam, szóval az csak kis móka volt, mint miihii moderátori "kinevezése"Fecooo írta:az érdekelne, h a kitiltottak listáján olvastam a te és drigo nevét is, mint ip-ban nyertes, vagy csak rosszul értelmezhetően írtad?lionelmessi19 írta:
csak a fórumról, természetesen.
az érdekelne, h a kitiltottak listáján olvastam a te és drigo nevét is, mint ip-ban nyertes, vagy csak rosszul értelmezhetően írtad?lionelmessi19 írta:
csak a fórumról, természetesen.
Gyanítom, már folynak a munkálatok ezügyben.Berki Vivien írta:Nem lehetne frissíteni a játékoskeretet?
csak a fórumról, természetesen.MichaaBee írta:Az 1 hétre kitiltottak az oldalt sem látogathatják vagy csak a fórumtól vannak eltiltva?
Ennyi volt, probléma megoldvalui1698 írta:nem, már én is szólni akartam csak elfelejtettem.Puyol05 írta:a Humor topikban nincs valami rendben Lesy avatarával. egy kicsit széthúzza a fórumot. (igazából elég durván.) vagy csak nálam áll fennt ez a probléma?
eléggé széthúzza tényleg.
nem, már én is szólni akartam csak elfelejtettem.Puyol05 írta:a Humor topikban nincs valami rendben Lesy avatarával. egy kicsit széthúzza a fórumot. (igazából elég durván.) vagy csak nálam áll fennt ez a probléma?
Fifa topicba írta 12:28:37-kor. De akkor lehet, hogy ez a bannolása előtt volt.Slither írta:Nem tudom hol láttál tőle új hszt, de már megkapta a bannt.danikaa10 írta:Szeretném megkérdezni, hogy az atigazolasok nevű fórumert mikor fogják kitiltani, mert nem nagyon hadja abba az értelmetlen hsz-ket. Vagy újra regisztrált?
Nem tudom hol láttál tőle új hszt, de már megkapta a bannt.danikaa10 írta:Szeretném megkérdezni, hogy az atigazolasok nevű fórumert mikor fogják kitiltani, mert nem nagyon hadja abba az értelmetlen hsz-ket. Vagy újra regisztrált?
Köszönöm h segítettél
De nagyon is el lehet, főleg nekem van ilyenre szükség. Azonnal nézem mi lehet a gond...merx írta:nem küldi el a neked szánt pü-emet, ez most csak nálam van? vagy neked nem lehet küldeni vagy mi?lionelmessi19 írta:
Elnézést kérek a modiktól,hogyha ez is tiltott oldalnak számit.Perrero írta:ezt az fcbarcelona.blogspot.comot nem lehetne tiltólistáravagy fcbarcelonatransfers vagy mi..