Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az is lekoppintják?lui1698 írta:
kíváncsi leszek erre az x-faktorra is.
így van.ozsimiki írta:YES!socio66 írta:Tabáni nyerte.
Hááát,na jólvan végülis bírom a fazont,grat neki.
szüksége volt rá, bár végig érezhette,h vele van a közönség, ahogy a többiek is.
én örülök a végeredménynek,remélem sok jó albuma lesz. DCék se tűnnek el van egy olyan érzésem
Én is szerettem mindannyiukat, de leginkább Robinak szurkoltam. Nagyon tehetséges, hihetetlen hogy így tud imprózni. No meg aztán a családi háttere miatt is kedvelem, amit múlthétvégén produkált, le a kalappal. Volt egyszer vele egy interjú, amiben elmondott magáról sokmindent, például hogy az édesanyja nem szereti a bénasága miatt. Többek között ezért is csodálom, hogy gyakorlatilag nulla támogatással, úgy hogy sokan lenézik, Magyarország egyik legkedveltebb embere lett, sokak szívét megdobogtatta ezzel. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban, mind a karrierjét és a magánéletét tekintve.socio66 írta:Tabáni nyerte.
Ez csak képletes, hogy ki nyeri, itt mindenki nyert, befutott és híres lett, meglátjuk kiből mi lesz 3-4 év mulva és majd akkor megmondjuk, hogy ki lett az igazi nyertes!socio66 írta:Tabáni nyerte.
YES!socio66 írta:Tabáni nyerte.
Na már nem is hisznek nekemKrojf írta:Remélem Antiimperialista komától is kapunk erről megerősítést!Mihu írta:Jelentem:
Nyíregyházán óriási hózápor van
K.
Ja nálam dettó ugyanez a helyzet.Itt reggel 8 körül kezdett el nagyon nagyon esni akkor leeset egy pár centi,DE délután már annyira esett,hogy szinte esélytelen volt lapátolni.Letoltam előttünk, átmentem mamihoz visszajöttem erre kb 2cm friss hóbali 15 írta: Ja vazze, én nem tudom kinyitni a tetőtőéri bukóablakomat. Ha ezzel megpróbálkoznék lavina zúdulna be a szobámba.
Milyen jó lenne ilyenkor egy fűthető ablaktábla, ugye?bali 15 írta:Ja vazze, én nem tudom kinyitni a tetőtőéri bukóablakomat. Ha ezzel megpróbálkoznék lavina zúdulna be a szobámba.szajko írta:Nah bakker most nézek kis és ömlik a hó már nem csak 10-15cm van hanem kb 25-30 cm. Bakker ömlik.![]()
És az a +10cm 2 óra alatt esett le kb.
Ja vazze, én nem tudom kinyitni a tetőtőéri bukóablakomat. Ha ezzel megpróbálkoznék lavina zúdulna be a szobámba.szajko írta:Nah bakker most nézek kis és ömlik a hó már nem csak 10-15cm van hanem kb 25-30 cm. Bakker ömlik.![]()
És az a +10cm 2 óra alatt esett le kb.
A sulis ügyet nem értemszajko írta:Amúgy csak az a különös az egészbe, hogy 23.-án nem kell menni, de 24.-ét bepótoljuk. Ráadásul holnap pénteki órarenddel kell menni és 24.-e csütörtöki napra esik.![]()
Mondjuk én beteg vagyok, szóval nekem ez az év letudva tanulás terén.
Nyiregyen szerencsére nem esikozsimiki írta:hm, itt zalában igen szép mennyiségű hó esett tegnap,és ma folyamatosan, ami természetesen meg is maradt. szánkózós nap lesz a holnapi
más merre mi a helyzet?
Mi már ma is szánkóztunk egyet a meccs előtt, meg majd persze holnap is fogunk...ozsimiki írta:hm, itt zalában igen szép mennyiségű hó esett tegnap,és ma folyamatosan, ami természetesen meg is maradt. szánkózós nap lesz a holnapi
más merre mi a helyzet?
ozsimiki írta:hm, itt zalában igen szép mennyiségű hó esett tegnap,és ma folyamatosan, ami természetesen meg is maradt. szánkózós nap lesz a holnapi
más merre mi a helyzet?