Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
gianni írta:
Ja főleg úgy lesz szép esténk,hogy a madrid nem fog nyerni ma este
Nagyon meggyőztél.ElBartimaeus írta:Jaja, bár én inkább Ibrát raknám a padra, hogy majd később álljon be, már kifejtettem az Ibra-topickan, hogy miért.
Jaja, bár én inkább Ibrát raknám a padra, hogy majd később álljon be, már kifejtettem az Ibra-topickan, hogy miért.MichaaBee írta:Én meg újabban nagyon bírom Abidal játékát, egyre jobb formában van. Navas pedig Alvés kivételével akármelyik védőnket lazán otthagyná, csak Piqué még jól utána tud csúszni és szerelni tud. Az már a francia balszerencséje, hogy Navas pont az ő oldalán tolja...
Ennek megfelelően nálam ez a kezdő: Valdés, Alvés, Puyol, Piqué, Abida, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, Bojan.
Bojannak most kell a sok játékperc, Pedrónak már megvan az önbizalma, úgyhogy ő most kibírja, ha pár meccset padozik, de Bojannak nagy lökést adna szvsz.
Maxwell iszonyatosan gyatra formában van.Messa írta:Én viszont ma szeretném Maxwell-t látni a kezdőben. Szerintem nem gyengébb védekezésben, támadásban meg egyszerűen jobb.
Persze nekem semmi bajom a franciával, csak Sevillában Navas többször is úgy otthagyta, hogy csak nézett. Maxwell mellett meg nem sűrűn rohangálnak el. De majd meglátjuk, Pep biztos jobban tudja.
Én viszont ma szeretném Maxwell-t látni a kezdőben. Szerintem nem gyengébb védekezésben, támadásban meg egyszerűen jobb.S.Agüero írta:VV-Alves-Csiga-Piqué-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Pedro
Remélem bármelyik csapattal állunk fel nyerni fogunk szép játékkal, gólokkal
Úgy,ahogy mondja,Uram!Rivaldo11 írta:Nagy meccset, és egy harapós Barcát várok. A Sevilla a 2. félidőben megtapasztalhatta, mi van akkor, ha Messiék lendületből játszanak. Remélem, hasonló erődemonstrációt láthatunk ma.
Fizessünk meg nekik gólokkal.
Szerintem Pep is tudja, hogy Csigri nem tudna mit kezdeni a Sevilla gyors támadóival. Így szvsz nem fog kezdeni az ukrán.S.Agüero írta: De így lesz:
VV-Alves-Csiga-Piqué-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Pedro