Igen, igeeeeen. Én is nagyon remélem, hogy zúzás leszScorpio írta:Most is nagyon jól! Bajnokság így Barca-margit párharc lesz! Remélem mi megtartjuk a jó formát, és sok kupát nyerünk!

Igen, igeeeeen. Én is nagyon remélem, hogy zúzás leszScorpio írta:Most is nagyon jól! Bajnokság így Barca-margit párharc lesz! Remélem mi megtartjuk a jó formát, és sok kupát nyerünk!
Hát sajnos igen, nem kétséges. Madrid -ék is vásároltak új játékosokat. De szvsz a Barcelona egy árnyalattal jobbScorpio írta:Biztos jó lesz az idei bajnokság is! Sajnos Madrid is jól erősítet!
És ne feledkezzünk meg az öccséről, én azt hallottam róla, hogy állítólag nagyobb zsuga a bratyónál...1ébként ebben igazad van, nem szabad elszállnia.roonie írta:Szerintem a vezetők jobban látják onnan belülről a dolgokat és tudják már kezelni a tehetségeket is! Van benne gyakorlatuk hál istennek!
Szóval Dos Santos nagy tehetség, de mivan, ha aztán nem is lesz olyan jó...bár ez elég valószínűtlen.
Egyébként szerintem nem vágyódik el egy olyan klubtól ahol egész életében nevelkedett, ráadásul most épp a világ legjobb csapata...tényleg nem tudom elképzelni, hogy innen elmenjen valaki, kivéve ha nagy Real drukker vagy akármi, de aki itt él és nevelődik az nem Real drukker az száz. Voltam Barcelonában és minden ember akivel találkoztam kívülről fújta a kezdőt és a cseréket a Barcánál, pedig ott is volt akit nem érdekel a foci, ettől még tudta. Mondjuk egy részük Espanyol szurkoló volt, de azok is tudták természetesen! Ugyanez fordítva is! És tényleg mindenki, az öreg nénike aki a kertjének a locsolgatásával töltötte az idejét, az is tudta, fejből vágta!
Szóval aki Barcelonában nő fel az nem lesz Real drukker! Főleg ha szorosabba kötődik a klubhoz! Ráadásul Dos Santos azt is tudja hogy nagy tehetség és már a szurkolók is szeretik...mi kell még egy játékosnak! A vezetpk is tudják hogy mi a szurkolók véleménye! És Dos Santos-t tényleg nem fogják eladni, ha jó lesz!
Nem kell aggódni, senki nem fogja akarni, hogy elmenjen innen, ergo nem fog elmenni!![]()
De a sztárolással még csínnyán! A vezetők nem fogják agyon dícsérni nehogy elszáljon, de ahhoz hogy igazán jó legyen, nekünk Barcelona szurkolóknak sem szabad őt addig dicsérni amíg el nem nagyképűsödik. Jó tudom, hogy most arra gondoltok hogy úgyse olvassa ezt a forumot, de akkor is Barca drukker vagy, ezt tedd meg a klubért!![]()
Najó este van fáradt vagyok, bocs ha sok hülyeséget írtam!
Igaz! Majd meglátjuk! Egy biztos, hogy nagyon erős a keret!grecki írta:Akkor leírom, szóval Txiki azt is mondta, hogy nem igazolunk védőket...Az eredményt tudod, szerintem csak mellébeszél.
ha kicsit visszaolvasol, akkor megtudhatod mi a véleményem erről...nincs kedvem még 1x leírni. Ja bocsi, az a Thuram topicban van asszem...Scorpio írta:A technikai igazgató határozottan cáfolta Patrick Vieira leigazolásának lehetőségét, s elmondása szerint soha nem próbálták megszerezni a francia középpályást. "Soha nem kívántuk leigazolni, nem volt kapcsolatunk a klubbal, s a játékossal sem" - kezdte Begiristain, s ehhez kapcsolódva elmondta, a keret készen áll a kihívásokra, azaz újabb igazolás nem lesz. "Kihasználtuk az itáliai helyzet okozta lehetőségeket, így leigazoltuk Thuramot és Zambrottát. A keret készen áll, kiegyensúlyozott, s az a célja, hogy mindenért harcba szálljon."
Nem is beszélve az olasz hírekről!
grecki írta:
VV
Zamb - Puy - Már - ?
Xavi - Iniesta
Messi - Dos Santos - Ronaldinho (esetleg fordítva)
Eto'o
Mit szólsz?