2009.08.13. 18:58:37
Na ez az. Így aztán lehet kommunikálni, hogy valaminek csak az ellenkezőjét állítod (lehet, néha, picit, legtöbbször nem) és a moderátori magas lovadról beszélsz. Párbeszédbe kezdtem, jön az ugatás...
Mi vagy te irodalom tanár? A stílusjegyekből megállapítod, hogy ez az okádék stílus? Kijelented, hogy erre még Poe sem használhatott volna jobb szót, mint az okádék? Ez tán olyan szofisztikált. Egyrészről senkinek nem szidtam még senkijét, ha használok trágár szót, akkor se másra. De nyílván helyén valóbb ilyen hozzászólást törölni, amiben legalább van némi tartalom, mint a tagolatlan hsz-eket, a hülyeségeket (pl.:,,Mivagyunk a legjobbak, jeeee!" kaliberű beszólások), a fórumon chatelők egy-két szavasait... Ezektől nyilván színvonalasabb lesz ez a fórum... Gondolom, ha te belerúgsz otthon a küszöbbe, akkor azt kiáltod, hogy: ,,Csípje meg a kánya!"... Gondolom, nem hallgatsz olyan zenét, nem nézel olyan filmet, nem röhögsz olyan poénon, amiben trágárság van... Ja, de. Na ez kétarcúság. Belinkelni be lehet a South Parkból... De ebbe a mélységébe már nem akarok belemenni. Csak az ilyen fellengzős dumától kikészülök. A trágárság és káromkodás a nyelv része, költők és írók használták őket (és nem a maikról beszélek, igen, azokról van szó, akiket irodalom órán is tanulsz, csak azokat a műveiket nem mutatják), de gondolom olvastad őket és műveiket szánalmasnak ítéltetted. Na ezt hívják szemellenzőnek, meglátod a trágár szót és már törlöd is (főleg, ha még a tartalma sem tetszik). Nyílván nem tudom olyan finoman használni, mint ők, de ha már itt tartunk, akkor mettől számít trágárságnak a trágárság? Vannak bizonyos szavak (és direkt nem írom le, nehogy bele lehessen kötni), amik igen gyakoriak manapság, sőt hétköznapiak, már-már nem is káromkodásnak tekintett, autócenzúra van rajta, de azt mekkora képmutatás lenne állítani, hogy az itteni, amúgy műveltségben a felső tízezerhez tartozó fórumerek szemét szúrná...
Nem fogom folytatni a sárdobálást, de nehogy már leosszuk a szerepeket, hogy én vagyok a zabolátlan fórumer, akinek nem lehet adni a véleményére, mert egy tapló, te meg az isteni moderátor, akinek erkölcsi értékrendje mindenen felül áll. Ez a hozzáállás egyszerűen nevetséges. De ha ennek a fórumnak ez az értékrendje, akkor lesz még munkád velem, annak ellenére is, hogy ígéretemet teszem, hogy próbálok változtatni.