doki írta:Ha veszítettünk volna ,akkor miatta?!?!
3-4 meccs után volt egy gyengébb meccse,és mindjárt ócska. Mondjuk ez is előrelépés ,most nincs undorító falábú jelző.
Igen , gyenge volt tegnap ,de fix kezdő.

Előre is hangsúlyozni szeretném,h nem vagyok ellenzője,sem imádója Titinek,ezért nem is naon akartam belefolyni korábban az ebben a topicban zajló kis csatáitokba...
De most azért elmondanám a véleményemet róla.Először is a beidézett rész miatt:
Ez könnyen visszafordítható ám:másfél év után volt pár naon jó meccse és mindjárt alapember?
Örültem,h hozzánk került anno,de igazából cs addig,amíg nem láttam játszani itt.Naon harmatos teljesítményeket adott le,és ez a felsorakoztatott érvek mellett (nem a posztja,legalább hajt,stb...) sem elég NEKEM.Idén már vmi elindult nála,most már ideje lenne,ha állandósítana egy megbízható formát,mert máskülönben az érte kiadott lé kidobott pénz.
Ez a kezdő-nem kezdő dolog elgondolkodtatott:
Vannak,akik szerint ő mindenképpen alapember,mert hajt,van 2-3 jó beadása,1-2 lövés(szerű valamij)e,kiharcol pár szögletet és időnként értékesít egyet-egyet a helyzeteiből.
Töletek kérdezném,h akkor Guddy nem lenne alapember a középpályán?Ő is alázatos,vannak szép megoldásai,lőtt gólokat is,teszi a dolgát,ugye?Vannak nála jobbak ott,de ettől függetlenül az érveitek tükrében ő is lehetne kezdő,ha Titit odarakjátok hasonló dolgok miatt.Pedig mindkettejük esetében arra a posztra mindenképpen van legalább (!) 1 jobb alternatíva.
Én nem akarom őt szidni,így cs egyetlen megjegyzésem van Henryval kapcsban,ami naon szúrja a szemem -ezt alább Kralo is lejegyezte- :a lövései.Már,amennyiben nem durva túlzás annak hívni a gurításait.

Fájdalmas nézni,amikor odakerül,tisztán lőhetne és 3 hangya viszi el a kapuig.
Annyiban igaza van Andrisnak,h látványosan lelassul az akcióink zöme,ha hozzá kerül a bőr.Már nem olyan robbanékony,mint volt (naná,hisz' őt is fogja az idő vasfoga),de azért is nehezen játssza meg a zsugát,mert amikor farkasszemet néz az emberével,mindig ugyanazt a 2-3 húzást csinálja.Kiszámítható és lekövethető.
Végezetül annyit,h sztem durva,h fikción veszekedtek ezzel a "miatta vesztettünk volna" témával.Elég indulatosan cseréltek eszmét,pedig nem kaptunk ki,így igazán nincs is alapja!
Gyengén muzsikált a csapat a másodikban,régen volt ilyen látható.De ettől még nem kellene "koholt" dolgok miatt veszekedni.Persze ez cs megállapítás,nem beszólás egyikőtöknek is.Mindenki maga dönti el,h mennyire élesen formál véleményt,de sztem gyakran estek túlzásokba.
PRO ÉS KONTRA!