Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.01.12. 18:15:06

Varatrix írta:
t.henry5511 írta:Azt azért ne mond hogy az egész szezonba gyatra volt Henry játéka mert ha csak azt nézed hogy 3 meccset döntött el....Etoo fiatalabb 4-5 évvel de nemfog annyimindent elérni mint Henry abba biztosak lehettek.Amugy nem mondom hogy jovolt ezen a meccsen Henry de szerintem nem rajta múlott.
Eto'o a bl győzelmével már rengeteget elért Henryval szemben!
A VB cím meg nem az ő teljesítményén múlik :lol:

A bl Eto'o teljesítményén múlt... A vb cím ellenben nem Henry teljesítmnyén múlt.... Ez logikus! Szerintem abba kéne hagyni mert elég szánalmasak itt egyesek... Nagy betűvel. Ha nem tetszik akkor menj pszichológushoz,de ez pofátlanság, hogy egyfolytában őt szapulják egyesek. Amikor meg gólt lő akkor az élő közvetítések topikban ezeknek a legnagyobb az arca... Szerintem ti 3 év múlva még Messit is elküldenétek ha nem menne éppen akkor neki... Hálátlanok
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.12. 18:04:57

t.henry5511 írta:Azt azért ne mond hogy az egész szezonba gyatra volt Henry játéka mert ha csak azt nézed hogy 3 meccset döntött el....Etoo fiatalabb 4-5 évvel de nemfog annyimindent elérni mint Henry abba biztosak lehettek.Amugy nem mondom hogy jovolt ezen a meccsen Henry de szerintem nem rajta múlott.
Eto'o a bl győzelmével már rengeteget elért Henryval szemben!
A VB cím meg nem az ő teljesítményén múlik :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.01.12. 18:02:25

Azt azért ne mond hogy az egész szezonba gyatra volt Henry játéka mert ha csak azt nézed hogy 3 meccset döntött el....Etoo fiatalabb 4-5 évvel de nemfog annyimindent elérni mint Henry abba biztosak lehettek.Amugy nem mondom hogy jovolt ezen a meccsen Henry de szerintem nem rajta múlott.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 17:32:45

Varatrix írta:
lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság.
Henry mikor játszott utoljára centert?
Tavaly amíg Eto'o az Afrika kupán volt... KB
Az hogy egy egy támadásnál l fel húzódik, az más!
Aközben Eto'o a pályán van...

És nem tudom miér kell Henrynek ez rossz mecsnek betudni!
Az egész csapat benézte a második félidő elejét.
Nem rug mester hármast már [auto_cenzúra]?
Minden gólját centerként rúgta, amit nem fél méterről üres kapura segített be. Egyébként nemtudom hogy nézed a csapatod meccseit, de idén már bőven volt olyan meccs ahol végig középcsatárt játszott, illetve ha Samuval vannak pályán, akkor is átlag 30 percet kap középen, míg Samu kihúzódik vmelyik szélre.
Az összes értékelhető megmozdulása, illetve gólja középről jött.
Mitől lenne más amikor behúzódik? középről tud csinálni vmit, szélről nem.

Én tudom miért kell rossz meccsnek betudni: nem tetszett a játéka. Inkább az első félidőről beszélek, a másodikban mintha pályán se lett volna.
Az utsó mondatod pedig, hát marhaság na. Sehol se láttál ilyet, de még hasonlót se.

Balinho:

Szerintem Hleb jobbra képes, és 1-2szer mostanság meg is mutatta mennyire hasznos tud lenni. Szélen mindenképp jobban, mint Henry.

Még leírom 100adszorra is: nem érdekel h ki hogy játszott, ez a Henry topic, itt róla beszélünk. Mondhatod hogy de a többi is rosszul játszott, a többi viszont a szezon nagy részében jól játszott, ami Henryre nem igaz.

Tőlem menjetek a topicjukhoz, kritizáljátok őket, de ha azt mondom hogy Henry gyatrán nyomta, akkor ne legyen már ellenérv hogy a többi is.
Ha pedig arra írja valaki, hogy most végül is ki kezdjen majd.. hát Iniesta talán mindenkinél első számú bal-támadó, és mostmár játszott eleget ahhoz, hogy visszatérjen a kezdőbe. Innentől a kérdés, hogy centerként ki kezdjen..

Most fáradtam el egyébként, nameg a tanulás... legközelebb szerda este ide, ha játszik. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.12. 16:38:27

Varatrix írta:
lionelmessi19 írta:Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság.

A Valencia ellen mesterhármast hintett, akkor center volt nem?(Eto'o eltiltás)
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2009.01.12. 16:34:11

1. Iniesta sérüléséből tért vissza, nincs játékban, és mióta visszatért nem játszik jobban Henrynál (szó se róla, ha a csúcsteljesítményről beszélünk biztos, hogy Ini jobb teljesítményre képes ott, mint Titi, de jelenleg nem)

Bojan vagy Hleb pedig egész egyszerűen nem jobb nála. Ha ennyire objektívek vagyunk akkor adjuk meg, hogy Hleb és Bojan (bár nekem is szemem fénye) de nem játszik jól itt/idén.

2. Henry igen is tud jól játszani, de ehhez térre van szüksége. Ez pedig poszttól független, azért volt jó az Arsenalban, mert kamatoztatni tudta a gyorsaságát, amíg Eto'o betömöríti előtte az ellenfél tizenhatosát, addig felállt védelemmel szemben szélen ennyit tud kihozni. Ő nem Messi, aki felállt védelmet is agyba-főbe sz*pat. Amikor a Valencia ellen nem volt előtte Eto'o akkor rúgott gólt szélről üres területre indulva, ám amíg Eto'o az ék a háromszögben hülye lenne az ellenfél nem behúzódni ezáltal nulla területet hagyva Titinek.

3. Miután Iniesta bejött őt is megfojtották a pamplonaiak, ugyanígy Bojant. Eto'o a gólján kívül nem csinált semmit, leginkább csak elpattogtak tőle a labdák. De őket szeretjük, nekik nem rójuk fel mindezt (náluk félig teli a pohár, Titinél félig üres). Henry nem lógott kifele tegnap, az elmúlt heteket beletéve a serpenyőbe egyértelműen pozitív a mérleg, így legalább annyit megérdemel, hogy egy félidő után ne követeljék a cseréjét, ne akarják egyedül az ő nyakába varrni a pontvesztést, ne szülessen olyan hozzászólás, hogy többet ne kerüljön balszélen a kezdőbe.
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.12. 16:14:35

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.12. 16:14:07

lionelmessi19 írta:
Varatrix írta:Egyet értek!
Egy gyenge meccs és oltják!
Én mondjuk úgy vettem észre, hogy vagy Eto'o hasznos vagy Henry.
Egyszerre nem tudnak gólt lőni!
Ne haragudj, egy gyenge meccs után mit szoktak a játékosokkal csinálni? :) dícsérni? Nem mellesleg a úgy volna helyes, hogy az elmúlt 5-6ból 1 gyenge meccs, de eddig a szezonban több, mint 10nél tarthat szvsz.

Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság. Mi következik ebből? Egyszerre kettejük nem lehet kezdő komoly téttel bíró meccsen, ha van jobb alternatívánk. És mindketten csak középcsatárként.
Bízom benne hogy Pep is észrevette, és ezért is őt cserélte le, az amúgy szintén baromi gyenge Keita helyett, akinek a helyére szintén jöhetett vna Iniesta.
Amúgy Pep megfogalmazta a hibát, a tanácstalanságot. Ha valahol igazán visszaköszön ez, akkor az mindenképp pl. (PÉLDA!) Henry játéka, amint megkapta a labdát, megállt, és szó szerint állva nekiállt gondolkozni hogy melyik irányba menjen tovább befelé. És tényleg a szöglet volt a max, talán egy kapuralövésen túl (amiből szintúgy szöglet lett), amit ki bírt hozni.
Jól látod a dolgokat :arrow: tipikus szituáció megkapja a labdát, megáll védővel szemben v megtolja sajna már vesztett a sebességéből, v egyből beadta... Középen kell rotálni viszont Atma ellen Bojannak kell kezdenie :!:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 16:05:03

Varatrix írta:Egyet értek!
Ne haragudj, egy gyenge meccs után mit szoktak a játékosokkal csinálni? :) dícsérni? Nem mellesleg a úgy volna helyes, hogy az elmúlt 5-6ból 1 gyenge meccs, de eddig a szezonban több, mint 10nél tarthat szvsz.

Egyébként baromi jó észrevétel, már leírtam ma-tegnap én is párszor, Eto'o is csak középen, de Henry is csak középen nyújtott jót mostanság. Mi következik ebből? Egyszerre kettejük nem lehet kezdő komoly téttel bíró meccsen, ha van jobb alternatívánk. És mindketten csak középcsatárként.
Bízom benne hogy Pep is észrevette, és ezért is őt cserélte le, az amúgy szintén baromi gyenge Keita helyett, akinek a helyére szintén jöhetett vna Iniesta.
Amúgy Pep megfogalmazta a hibát, a tanácstalanságot. Ha valahol igazán visszaköszön ez, akkor az mindenképp pl. (PÉLDA!) Henry játéka, amint megkapta a labdát, megállt, és szó szerint állva nekiállt gondolkozni hogy melyik irányba menjen tovább befelé. És tényleg a szöglet volt a max, talán egy kapuralövésen túl (amiből szintúgy szöglet lett), amit ki bírt hozni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varatrix
Director del Fútbol

2009.01.12. 16:00:22

Egyet értek!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 15:52:12

Én soha nem is írok másról, mint az előző mérkőzésen mutatott teljesítményéről. Ha rossz volt, azt kapja, ha jó volt, akkor a dícséretet.
Nem értem hogy jönnek ezek a 'volt egy meccse és rögtön béna stb.' dolgok.. igen, nagyon nem játszott jól, és meg is kapta a kritikát.

Nevethetnek itt rajtam néhányan, meg mondhatják hogy csak az ellenszenv beszél belőlem. Végülis ezt mindig lehet mondani.

Nagyra értékelem mint embert, sokat néztem az Arsenalban a játékát, és rendkívül nagyra tartottam.

De itt az első szempont az, hogy mit csinált az itteni másfél év alatt. És nem jár neki túl nagy tisztelet ezért összességében. Éppen ezért igen, sokkal élesebb szemmel nézem a játékát. Neki még bizonyítania kell ahhoz, főleg hogy ez a kevéske másfél év is ilyen gyatrán sikerült eddig, hogy olyan szintre érjen mint bármelyik csatártársa. Ők ha rosszul játszanak, hát úgy vagyok vele, oké. Belefér, megjegyzem esetleg, de nem írok róluk ilyen részletes és kemény kritikát. Henry még nem tart ott hogy ilyen legyen.

A rangadóknál egyébként pedig sokat köszönhettünk neki, örültem is a fejemnek.

Remélem megértik azok a néhányak végre, akik eddig nem. Ha ellenszenves volna, nem szorítanék neki minden egyes meccsen azért, hogy jól játsszon.
Nálam nem ellenszenv van, hanem a tisztelet egy fajtájának a hiánya. Ez az amire lehet azt mondani, hogy jogos, vagy sem. Ennyi.

szerk:

jaaj, most látom csak, Kralo baromi nagy igazságot írt. Főleg azért fáj hogy Henry kezdő, mert ezért Iniesta nem. Ennyire egyszerű, egész biztos hogy sokkal finomabban fogalmaznék helyenként (amellett hogy nyilván ugyan ilyen vacaknak ítéltem volna a tegnapi játékát), ha Ini még nem játszhatna. De így egész egyszerűen tudok mondani 11 embert, de inkább 12őt, akit szivesebben látok nála a pályán, akiket hasznosabbnak gondolok a csapat számára, és amikor valaki kimarad Henry miatt, miközben a francián sorra akadnak el a támadások, mérges vagyok. Ez nem lesz másképp amíg nem tud jobbat játszani a francia minden, azaz MINDEN meccsén annál, amit tegnap lenyomott.

Ja és látom még mindig csak az marad meg itt ott, hogy 'miatta vesztettünk volna'... (most néztem meg, a legelső hszemben volt talán kissé félreérthető, bár ott is említettem Keitát, és talán még mást is, de lényeg hogy megértitek mostmár. Amúgy kiakasztó hogy legalább 10szer leírtam azóta ezt ami itt következik majd.. és mégis csak az maradt meg hogy 'vesszen Henry') Lehet hogy szélsőségesen fogalmazok 1-1 alkalommal, de néhányatok olyan szinten értelmezi szabadon ezeket, hogy rossz nézni, és unalmas értelmezéseket írni hozzá. megpróbálom inkább visszafogni. Bár a társaság egy másik része meg lazán megérti.

Sehol sem írtam ezt, az viszont igen hogy az övé a legnagyobb része. Ha két emberre lebontanánk a tegnapit (ami nyilván hülyeség, semmi értelme, csak hogy megértsétek végre amit írtam), akkor: Henry 55-60, Keita 40-45 %ban volt felelős a vereségért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.12. 16:03:21-kor.
- József Attila
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.01.12. 15:09:45

Szerény véleményem szerint a csapat edzője Pep Guardiola, akinek a döntéseiben nem csalódhatunk, az eredmények igazolják. Ilyen teljesítmény mellett nem merném azt állítani, hogy rossz döntéseket hoz, de szerintem nagyobb a szakértelme és jobban belelát a dolgokba, mint az összes forumozó együttvéve. Mondom ezt úgy, hogy én Hleb mellőzését sajnálom (szerintem ennek köszönhető a formája is), s biztos, hogy ha rajtam múlna, akkor nem olyan kezdő 11-et küldenék fel, mint ő, de ő tudja, hogy hogyan és kikkel fogja megnyerni a meccset, amíg így megy, nem igazán lehet neki ellentmondani.
Én nem tudom kinek mi a munkája, de biztos, hogy senki sem teljesít ugyanolyan jól napról napra, vannak hulllám-völgyek. És szemétség lenne Henrytól megvonni a bizalmat hosszabb jó formája után egyetlen meccs miatt.
Sokaknak magukba kéne néznie (félre értéss ne essék, nem úgy értem, hogy mindenkinek, aki Henryt kritizálja, úgy általánosabban) úgy érzem, mert sokan puszta unszimpátia miatt kritizáltok játékosokat (nem csak Henry-ról beszélek), az objektivitás meg elmarad. Amíg egy játékos nem tojja le a csapatot, küzd érte legjobb tudása szerint, addig szerintem megérdemli az objektív, leszólásoktól és sárdobálástól mentes, nem élcelődő véleménynyílvánítást. Szeretem a Barcát, és mindenkit, aki dicsőséget szerezhet, szerez és próbál meg szerezni a csapatnak, még akkor is ha rosszul teljesít (de mindent megtesz).
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.01.12. 14:15:59

nem Abidal helyére középre , elnézést ha rosszul fogalmaztam. Pl előző meccsen mikor Valdes bűn rosszul jött ki és ő Abi sodorta el testtel már ki is keveredett a másik szögletzászlóhoz.
miihii
KHAL

2009.01.12. 14:02:56

doki írta:Ha veszítettünk volna ,akkor miatta?!?! :lol:

3-4 meccs után volt egy gyengébb meccse,és mindjárt ócska. Mondjuk ez is előrelépés ,most nincs undorító falábú jelző.

Igen , gyenge volt tegnap ,de fix kezdő. :wink:
Előre is hangsúlyozni szeretném,h nem vagyok ellenzője,sem imádója Titinek,ezért nem is naon akartam belefolyni korábban az ebben a topicban zajló kis csatáitokba...
De most azért elmondanám a véleményemet róla.Először is a beidézett rész miatt:
Ez könnyen visszafordítható ám:másfél év után volt pár naon jó meccse és mindjárt alapember?

Örültem,h hozzánk került anno,de igazából cs addig,amíg nem láttam játszani itt.Naon harmatos teljesítményeket adott le,és ez a felsorakoztatott érvek mellett (nem a posztja,legalább hajt,stb...) sem elég NEKEM.Idén már vmi elindult nála,most már ideje lenne,ha állandósítana egy megbízható formát,mert máskülönben az érte kiadott lé kidobott pénz.
Ez a kezdő-nem kezdő dolog elgondolkodtatott:
Vannak,akik szerint ő mindenképpen alapember,mert hajt,van 2-3 jó beadása,1-2 lövés(szerű valamij)e,kiharcol pár szögletet és időnként értékesít egyet-egyet a helyzeteiből.
Töletek kérdezném,h akkor Guddy nem lenne alapember a középpályán?Ő is alázatos,vannak szép megoldásai,lőtt gólokat is,teszi a dolgát,ugye?Vannak nála jobbak ott,de ettől függetlenül az érveitek tükrében ő is lehetne kezdő,ha Titit odarakjátok hasonló dolgok miatt.Pedig mindkettejük esetében arra a posztra mindenképpen van legalább (!) 1 jobb alternatíva.
Én nem akarom őt szidni,így cs egyetlen megjegyzésem van Henryval kapcsban,ami naon szúrja a szemem -ezt alább Kralo is lejegyezte- :a lövései.Már,amennyiben nem durva túlzás annak hívni a gurításait. :oops: Fájdalmas nézni,amikor odakerül,tisztán lőhetne és 3 hangya viszi el a kapuig.
Annyiban igaza van Andrisnak,h látványosan lelassul az akcióink zöme,ha hozzá kerül a bőr.Már nem olyan robbanékony,mint volt (naná,hisz' őt is fogja az idő vasfoga),de azért is nehezen játssza meg a zsugát,mert amikor farkasszemet néz az emberével,mindig ugyanazt a 2-3 húzást csinálja.Kiszámítható és lekövethető.

Végezetül annyit,h sztem durva,h fikción veszekedtek ezzel a "miatta vesztettünk volna" témával.Elég indulatosan cseréltek eszmét,pedig nem kaptunk ki,így igazán nincs is alapja!
Gyengén muzsikált a csapat a másodikban,régen volt ilyen látható.De ettől még nem kellene "koholt" dolgok miatt veszekedni.Persze ez cs megállapítás,nem beszólás egyikőtöknek is.Mindenki maga dönti el,h mennyire élesen formál véleményt,de sztem gyakran estek túlzásokba.
PRO ÉS KONTRA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kralo
Entrenador del Barça

2009.01.12. 12:50:32

Van egy olyan érzésem, hogy Henryra a legtöbben csak azért hegyezik ki a dolgot, mert Ini a padon ül. Nem hinném, hogy ez állandósulni fog. Nincs fix kezdőcsapatunk, szinte mindenki lehetőséghez jut annyiszor amennyiszer kell. Nagyon helyesen. Lesz idő, amikor Henry lesz többet mellőzve, ezáltal pedig Ini játszatva.

Henry tegnapi teljesítménye tényleg nem a csúcs volt, de messze nem jár neki a sz*rdobálás. Tavaly még én is azok között voltam, akik teljesen feleslegnek tartották, és ahol lehetett ott szidtam, pedig elég alázatos volt már akkor is, csak hát nem ment úgy neki. Ma már úgy látom a helyzetet, hogy jól jártunk vele, és tapasztalatára szüksége van mind a jelenlegi támadószekciónknak, mind a tehetségeinknek, akik bizonyára tanulhatnak tőle egy s mást.
Egyetlen tulajdonsága zavar, még pedig az, hogy néhányszor bizonytalanul gurít az ellenfél kapusának.
Tegnap is már épp morfondíroztam azon, hogy nem gyakorolják a viszonylagosan távoli lövéseket és így nem igazán tudják felmérni a szükséges lövőerőt. Aztán Eto'o, majd Messi.. :shock: nem is gondolkoztam tovább ilyen butaságokon.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.12. 12:18:53

G-Jay írta:
OvaMind írta:lássuk be, hogy a találataival nem tudja azt elensúlyozni, hogy ha pályán van, akkor mint csapat, rosszul játszunk, és csak egyéni villanásokban bízhatunk.
Már megbocsáss de ennél nagyobb ökörséget még soha nem hallottam. A tegnapi meccs előtti gémeket ha figyelted, akkor annyira nekem nem ez jött le.
Meg attól hogy Titi ott van a pályán már hogy a francba ne működnénk csapatként? Jééézusom.

Amúgy meg ennyit a szurkolói kiállásról is...lm19 is. Szegény Henry igencsak igyekezett tegnap is, de nem jött neki most jól ki a lépés, és te máris a föld alá döngölöd. Sőt egyenesen az esetleges vereségért indokolod....úramisten...
Játszik jó pár jól sikerült meccset, elnyeri a bizalmat, mert megharcolt, erre ezt kapja már megint...ha hallaná, hát nagyon motivált lenne.
Ájj, nem szól másról sem ez a fórum csak hogy kössünk bele valakibe. Mivel Titi nem tősgyökeres Barcás, hát akkor belé. Aztán lehet takarózni azzal, hogy de hát én másra is mondtam hogy ejnyebejnye, csak Henry mégiscsak egy darab f.os.........vááá. Megőrülök. Tegnap is tűrtőztettem magam, és már bele se olvastam a topikba amikor megláttam hogy itt szidás lesz, most megtettem mégis, de soha többé erre nem járok. Grecki is jól tette anno hogy feladta a harcot, most én is megteszem.

Elgondolkodhatnának egyesek Rivaldo11 vagy VT szavain pl. Azok kimért, pontos megnyilvánulások.
Nem azt mondtam, hogy nem csapatként játszunk, hanem hogy kevésbé jó a csapatjátékunk. A kettő közt elég nagy a jelentésbeli különbség.

Amúgy semmi bajom Henryval, itt a teljesítményéről van szó. Dani Alves vagy Touré sem tősgyökeres Barcás, mégis, nem hiszem hogy lenne olyan futballhoz értő fórumozó, aki ne tartaná alapembernek, világklasszisnak a 2 játékost.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.01.12. 12:18:33

Azt ne felejtsük el , h Henry mögött nem Alves van hanem Abidal , aki finoman sem szólva az a kombinatív játékos , pedig Henry is érezné vele ott a szélen. Persze ez a taktika része , Abidal nem támadhat annyit h bezárjon a másik oldalra , mikor Alves föntragad de így azért alapból a jobbszél felé billen a pálya , és akkor ugye ott van Messi :D
Balinho
Entrenador del Barça

2009.01.12. 11:52:17

lionelmessi19 írta:Szóval a dolog úgy teljes, hogy legnagyobb részben övé lett volna a vereség.
És ettől nem is tágítok, mert messze a legtöbb támadás rajta állt meg, szakadt meg, veszett el. Ez pedig elég komoly következményekkel jár egy támadó stílusú csapatnál, és ha van ilyen, akkor a Barca biztos az.

Összegezve nem tetszett a játéka, nagyonnagyon nem, ahogy már megannyiszor. És várnám hogy legközelebb jobb lesz, de amikor mostanában jól játszott, akkor is középen játszott. Nem szeretném többé bajnokin vagy BL meccsen a bal oldalon látni, kezdőben.De ez sajnos nem az én döntésköröm, ahogy örülök Piqué, és Busquets sok lehetőségének, úgy bánkódok ezen, vagy Hleb és Bojan mellőzésén.
Na látom jónéhány hét frusztrációja tört ki tegnap. Az elmúlt hetekben épeszű ember nem becsmérelhette, úgyhogy tegnap már egy közepes félidő elég volt a robbantásra. Egyébként az, hogy egy félidő után ilyen elfogult és objektivitással köszönő viszonyban nem lévő véleményt fogalmaztál meg, egyértelművé tette, hogy csak az ellenszenv beszél belőled.

Ezt támasztja alá, hogy az ő nyakába varrnád az esetleges pontvesztést, pedig a középpálya esett szét darabjaira a második félidő elejétől, (Keita, Sergio B...), Abidalt veri már meg sokadjára bárki, aki arra jár. Nomeg úgy mellesleg Eto'o-nak se sűrűn volt jó megmozdulása a gólig, a támadások nagyobb részt akadtak el rajta, mint Henryn. Ha objektívan szemlélnéd a tegnapot látnád, hogy Iniesta vagy Bojan ugyanúgy megszenvedett a rendkívül harcos Osasuna-védelem ellen, mint Titi, és ha reálisan tekintenél Hleb vagy Bojan teljesítményére versus Henry formájára nem jutna eszedbe őket favorizálni Titi kárára (az meg hogy Ininek a sérülése után nincs bérelt helye a kezdőben, az szerintem normális). De hát aki másfél (nyolc-tíz) éve elkönyvelte, hogy Henryt márpedig utálja az könnyen talál a kákán is csomót.

Ja igen: azt senki ne várja, hogy Henry Messihez hasonlatosat nyújt a szélen, mert olyat senki nem tud...

Béke
Andris
Adminisztrátor

2009.01.12. 11:45:44

G, semmi értelme annak amit írsz. Ugyan mért kéne nekem kiállni mellette? Szerintem nem játszott jól, kifejezetten a csapat hátrányára volt sokszor.

Nem fogom összevissza szídni, azt kívánni hogy elmenjen, vagy bármi baja legyen, vagy akármi.

De élesen kritizálom a játékát, mert sokszor teljesít gyengén, és a Barcában még nem tett le hozzá eleget ahhoz, hogy kivívja azt a tiszteletet, aminek mondjuk részemről Samu örvend. És aminek az az eredménye, hogy nem fogok minden rossz meccse után kritizálni a topicjában.

Nem akarok már semmiféle vitákba belefolyni innentől kezdve arról, hogy hajt-e, nem hajt-e, meg hogy kezdhet-e, stb stb.
Bal oldalon van két játékos, aki véleményem jobbra képes nála. Csak középcsatárként jöhet szóba Nálam, mint kezdő.
- József Attila
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.01.12. 10:47:07

OvaMind írta:lássuk be, hogy a találataival nem tudja azt elensúlyozni, hogy ha pályán van, akkor mint csapat, rosszul játszunk, és csak egyéni villanásokban bízhatunk.
Már megbocsáss de ennél nagyobb ökörséget még soha nem hallottam. A tegnapi meccs előtti gémeket ha figyelted, akkor annyira nekem nem ez jött le.
Meg attól hogy Titi ott van a pályán már hogy a francba ne működnénk csapatként? Jééézusom.

Amúgy meg ennyit a szurkolói kiállásról is...lm19 is. Szegény Henry igencsak igyekezett tegnap is, de nem jött neki most jól ki a lépés, és te máris a föld alá döngölöd. Sőt egyenesen az esetleges vereségért indokolod....úramisten...
Játszik jó pár jól sikerült meccset, elnyeri a bizalmat, mert megharcolt, erre ezt kapja már megint...ha hallaná, hát nagyon motivált lenne.
Ájj, nem szól másról sem ez a fórum csak hogy kössünk bele valakibe. Mivel Titi nem tősgyökeres Barcás, hát akkor belé. Aztán lehet takarózni azzal, hogy de hát én másra is mondtam hogy ejnyebejnye, csak Henry mégiscsak egy darab f.os.........vááá. Megőrülök. Tegnap is tűrtőztettem magam, és már bele se olvastam a topikba amikor megláttam hogy itt szidás lesz, most megtettem mégis, de soha többé erre nem járok. Grecki is jól tette anno hogy feladta a harcot, most én is megteszem.

Elgondolkodhatnának egyesek Rivaldo11 vagy VT szavain pl. Azok kimért, pontos megnyilvánulások.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.01.12. 10:05:28

lionelmessi19 írta:Megemlítettem még Keitát is, és talán mást is, akikkel még nem voltam kibékülve, annál a 'henry nyakába varrnám' résznél.

Szóval a dolog úgy teljes, hogy legnagyobb részben övé lett volna a vereség.
És ettől nem is tágítok, mert messze a legtöbb támadás rajta állt meg, szakadt meg, veszett el. Ez pedig elég komoly következményekkel jár egy támadó stílusú csapatnál, és ha van ilyen, akkor a Barca biztos az.

Összegezve nem tetszett a játéka, nagyonnagyon nem, ahogy már megannyiszor. És várnám hogy legközelebb jobb lesz, de amikor mostanában jól játszott, akkor is középen játszott.

Nem szeretném többé bajnokin vagy BL meccsen a bal oldalon látni, kezdőben.
De ez sajnos nem az én döntésköröm, ahogy örülök Piqué, és Busquets sok lehetőségének, úgy bánkódok ezen, vagy Hleb és Bojan mellőzésén.
Azért nem mondanám, hogy a mezőny leggyengébbje volt, én Keitát éreztem pocséknak tegnap, ha Touré játszik, akkor az Osasuna nem játszik mezőnyfölényben a 2. félidő jó részében (szerintem).

Henrynak egyébként voltak jó megmozdulásai a meccs elején. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz a kijelentésemhez, amit már 98-szor kb. leírtam a fórumon, hogy a baloldalt 1 játékos, név szerint ANDRÉS INIESTA tudja jól megjátszani, aki nemcsak hasznos, hanem Eto'o-t és a többi társat is rendszeresen helyzetbe hozza. Én Henryt az ő cseréjeként tudom elképzelni.

A másik, hogy az Eto'o-val szembeni kritikákat nem értem (egy másik fórumozó írta), neki a meccsek eldöntése, villanás, gólszerzés a feladata. Ha megnézitek, a meccsek nagy részén nem csinál semmit, csak előránt valami pluszt a semmiből, és miénk a 3 pont. Tegyük hozzá még, hogy Henry pl. nem szolgálja ki rendesen, ezért is kevesebb lehetősége van a gólszerzésre. A franciánál azt látom, hogy ha nem tudja egyedül megoldani, akkor "meg van lőve". Viszont szélsőként feladatkörébe tartozna az építkezés is, ezt a feladatát nem oldja meg a leghatékonyabban.

Nem tartom falábúnak vagy rossz játékosnak Henryt, néhány meccsen egészen jól játszott, viszont azt lássuk be, hogy a találataival nem tudja azt elensúlyozni, hogy ha pályán van, akkor mint csapat, rosszul játszunk, és csak egyéni villanásokban bízhatunk.
doki
Entrenador del Barça

2009.01.12. 07:33:08

Ha veszítettünk volna ,akkor miatta?!?! :lol:

3-4 meccs után volt egy gyengébb meccse,és mindjárt ócska. Mondjuk ez is előrelépés ,most nincs undorító falábú jelző.

Igen , gyenge volt tegnap ,de fix kezdő. :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.12. 04:30:22

megesküszöm neked akármire, hogy még nem olvastam el a hlebes cikket.
természetesen henry, messi, iniesta is sok labdát veszít, viszont ők vagy sok helyzetet alakítanak ki (iniesta), vagy lövik a gólokat (titi), vagy mindkettő (messi). hleb egyelőre nem igazán hatékony. nem vagyok türelmetlen vele, vannak villanásai egyébként is, de nehogymár úgy állítsuk be, hogy a szerencsétlen, béna henry előle szipkázza el az értékes játékperceket, mert rámjön a nevetés.

egyébként az sem mindegy ki milyen szituációban veszíti el a labdát. az ellenfél 16osánál belefér, hleb viszont gyakran előbb elakad. nem rossz beadásokról, vagy utolsó passzokról van szó, hanem egyszerűen elpasszolja magát olyan helyzetben, amikor egy barca-szintű csapatnak kötelező megtartania a labdát.
depth
Capitá del Barça

2009.01.12. 04:19:31

mindig a szélsők adják el a legtöbb labdát egy meccsen. Hleb most azért lett felkapva, mert volt egy cikk ahova ezt leírták, mivel az új igazolásokat mutatta be. igen, egy szélső kevés labdát szerez, és annál többet ad el.

Iniesta, Henry és Messi is volt már a legtöbb eladott labda statisztikánál a meccsek után, és legtöbbször pont, h Henryra emlékszem.
cps46
Entrenador del Barça

2009.01.12. 03:40:19

Nekem se tetszett a tegnapi meccsen, de azért elfér a kezdőben. Viszont ha azt nézem, hogy Iniesta pont miatta csere, akkor már nem olyan egyértelmű a szitu.
Hleb meg mostanában rendben van, nem a hülye statisztikák alapján kell megítélni.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Lezárt