2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de hogy?? úristen.. én megyek holnap, hétfőn meg kedden hétfőn dogát írok kémiából meg tz-t föciből...levproff írta:Akkor én jártam a legjobban.Nekem tegnap volt utoljára suli.
![]()
Nálunk is menni kell, itt csütörtök szerint...(sajnosszajko írta:Amúgy csak az a különös az egészbe, hogy 23.-án nem kell menni, de 24.-ét bepótoljuk. Ráadásul holnap pénteki órarenddel kell menni és 24.-e csütörtöki napra esik.![]()
Mondjuk én beteg vagyok, szóval nekem ez az év letudva tanulás terén.
Pedig a dec. 24-et kell...El fanático írta:Munkanap is, de hogy melyik napot kell ledolgozni, arra még nem jöttem rá - első tippem a január 2. volt, de mivel az szombatra esik - nem pedig péntekre, mint hittem - így nem azt. Dec. 24. délelőttje munkanap, sosem dolgoztatják le előre, szóval én sem értem, hogy akkor mit?barca28 írta:Csak nekem kell szombaton suleeba menni vagy van rajtam kivül más áldozat is![]()
.
Igazából azt se tudom hogy miért kell mennünk,a tanárok azt nem mondták csak azt hogy kell jönni és punk.tum
Munkanap is, de hogy melyik napot kell ledolgozni, arra még nem jöttem rá - első tippem a január 2. volt, de mivel az szombatra esik - nem pedig péntekre, mint hittem - így nem azt. Dec. 24. délelőttje munkanap, sosem dolgoztatják le előre, szóval én sem értem, hogy akkor mit?barca28 írta:Csak nekem kell szombaton suleeba menni vagy van rajtam kivül más áldozat is![]()
.
Igazából azt se tudom hogy miért kell mennünk,a tanárok azt nem mondták csak azt hogy kell jönni és punk.tum
..:Poldi:.. írta: nekem nem nagyon tetszik. tavalyira emlékszel? vagy benn voltál? ich, alias Bayern mikulás
idén csak egy szimpla kameramann leszek. Amúgy a válság volt a fő téma (Krise) na most kitalálták nálunk, hogy legyen Modekrise a címe. Hogy megölik a neves divattervezőket, Dolce, Armani, Versace.. és akkor válaságba kerül a Modellvilág.. bla-bla. uhh én csak a fejem fogtam..
nekem nem nagyon tetszik. tavalyira emlékszel? vagy benn voltál? ich, alias Bayern mikulásPuyol05 írta:csupa izgalom mi?..:Poldi:.. írta: A Frankelban theatertag leszmi szépet adtok elő? vagy egyáltalán mi volt a téma, amin belül kellett dolgozni?
öcsém...ezt az izét szombatra rakni... kíváncsi vok, hogy hányan mennek be megnézni az előadásokat...![]()
csupa izgalom mi?..:Poldi:.. írta: A Frankelban theatertag lesz
A Frankelban theatertag leszPuyol05 írta:nekünk is kell mennünk suliba szombaton, csak az a helyzet, hogy nekem nembarca28 írta:Csak nekem kell szombaton suleeba menni vagy van rajtam kivül más áldozat is![]()
.
Igazából azt se tudom hogy miért kell mennünk,a tanárok azt nem mondták csak azt hogy kell jönni és punk.tumszabadnapot veszek ki
de sztem nem én leszek az egyetlen. amúgy nem a hini miatt kell menni, mert nálunk nem volt szünet(hála Istennek)
öcsém még hétfőn meg kedden is megy, mert neki gyakszia van. délutántól estig. ez a szívás...
nekünk is kell mennünk suliba szombaton, csak az a helyzet, hogy nekem nembarca28 írta:Csak nekem kell szombaton suleeba menni vagy van rajtam kivül más áldozat is![]()
.
Itt(Kaposváron)az összes középiskolában kell menni.Sőt vannak olyan sulik(nem is kevés) ahol még hétfő,kedden is mennek.Szóval kitartás már nem sok van visszabarca28 írta:Csak nekem kell szombaton suleeba menni vagy van rajtam kivül más áldozat is![]()
.