Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez az egész szitu csak azoknak téma, akik a sz.ron is csomót akarnak keresni és fáj nekik, h mostanság a barcelona ellen senkinek sem megy.Varga Tamás írta:1. GÓL ELŐTTI SZITUÁCIÓ:cruyff írta:Gyerekek! Visszanéztem az első gólunkat, hogy D. Alves lesen volt-e. Nos, a LABDA ELRÚGÁSÁNAK PILLANATÁBAN egyvonal volt! Kb ötödszörre sikerült pont akkor leállítani a visszajátszást...Csak azért írom ezt, mert a sport tv-ben a meccs után egyértelműen lest mondtak... hát nem volt az annyira egyértelmű, sőt....
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/tatatat.JPG
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/tatatat2.JPG
Mindenki döntse el.
Az ellen oldaláról másoltam ide be. De Barcás linkelte be.
Szerintem egyértelmű, hogy nem volt les.
Értem köszönöm szépenFecooo írta:ha jól tudom, kizárólag spanyol bajnoki meccsre vonatkozik és 4998nál jár a csapat, de utánanézek..
szerk:
nah megvan a kérdésedre a válasz:
http://images.netbag.hu/20090125/12450580717.jpg
1. GÓL ELŐTTI SZITUÁCIÓ:cruyff írta:Gyerekek! Visszanéztem az első gólunkat, hogy D. Alves lesen volt-e. Nos, a LABDA ELRÚGÁSÁNAK PILLANATÁBAN egyvonal volt! Kb ötödszörre sikerült pont akkor leállítani a visszajátszást...Csak azért írom ezt, mert a sport tv-ben a meccs után egyértelműen lest mondtak... hát nem volt az annyira egyértelmű, sőt....
És az a szerencse,h ez kb mindig így vanCFirpo3 írta:Pep klasszisa is megmutatkozott, hogy a szünetben felrázta a fiúkat.
Hát ezen én is gondolkodtam hogy ez a csapat még messze nem maximumon játszik. Tegnap a négy rugott gól ellenére sokan tudásuk alatt játszottak. Xavi,Eto'o,Henry sőt még Touré is ennél sokkalta többet tud mint amit tegnap mutatott. Messi,Ini,Alves 3 ember elég volt hogy kivégezzük a Numanciát. Perxe tudom hogy az szinte lehetetlen hogy mindenki legjobbját hozza egy meccsen de belegondolni akkor is hátborzongató. De remélem egyszer megéljük mondjuk a 2009 béel döntőben,G-Jay írta:Meccs ertekelo![]()
ha jól tudom, kizárólag spanyol bajnoki meccsre vonatkozik és 4998nál jár a csapat, de utánanézek..Ilúvatar írta:Emberek, kérlek ne oltsatok le, mert birka vagyok megint szokás szerint, de most lenne egy birka kérdésem:
Most akkor melyik bajnokin van az a gól számolás 5000. -ig? Bajnokok Ligája? kizárólag csak bajnokok ligáján érvényes ez? vagy spanyol bajnokság?
És pontosan hol is tartunk? 4998? Melyik meccsen fog eldőlni, hogy kié lesz az 5000?
engem is idegesitenek a nyilatkozatai!!sztem egyfajta irigység és féltékenység tükröződik ki,nehogy tulszárnyalja őt!!bár remélem nem igy van...Varatrix írta:És még Maradona oltja Messit, hogy miért nem passzol!simonyitibi írta:Maradona jétékstílusa nagyon hasonló volt Messiéhez. Bár Maradona önzöbb játékos volt:
Ettől függetlenül tisztelem, és szeretem mind a kettőt.
Bár Maradonának a nyilatkozatai, nagyon tudnak idegesíteni!
mindene megvan hozzá, és még több!albicelesteX írta:Mondjuk azt mondom ha nyer egy Bl-t meg még vagy két bajnokságot ami bőven benne van a srácban akkor már "csak" egy vb cím kell és szerintem befogta mert mindene meg van hozzá!
És még Maradona oltja Messit, hogy miért nem passzol!simonyitibi írta:Maradona jétékstílusa nagyon hasonló volt Messiéhez. Bár Maradona önzöbb játékos volt: