Így nehéz bármit is művelni...

A magyar mentalitás. Mindig az a kérdés hogy a másik...Ne a többiről beszélj. ha a munkádban hibázol akkor is a másikra kened, vagy a munkaeszközre?albicelesteX írta: Miért a másik 10 mit csinált???![]()
NEVETSÉGES BRIGÁD VAGYTOK EGYTŐL EGYIG!!!!!
Miért a másik 10 mit csinált???XsNoDeX írta:Üdv!
Nem olyan rég írtam egy kis commentet Ibráról hogy várjuk meg amig felolvad meg ilyenek... Stornóznám!!!!!!!
Amit tegnap csinált az botrány!!!!!! szégyen és gyalázat!!!
Azt hozzá kell tenni hogy ha Ibra a másik oldalon játszik (inter) akkor tuti hogy lőttvolna legalább 2őt mert neki nagyon feküdt az inter játéka főleg az utolsó 20 perc amikor az inter magára húzta a Barcát és kontrára várt.
Visszatérve, mostanság kimerem jelenteni (mellettem még több millió emberrel együtt) Klasszisokkal jobb Bojan Krkics mint Ibrakadarabka mert amit tegnap csinált az tényleg csak darabka volt kb a lábújj körmét sem mozditotta... és hogy ezért adtunk egy SAMUEL ETO'O-t? plussz még fizettünk is érte....No Comment....
Az utolsó 10 percbe Pique-nek több helyzete volt mint Ibrának az egész meccsen...
Vito írta:te simán feladnád/od a tegnapi jó eredményt, csakhogy idejöhess fikázni.
másból nem is áll az itteni munkásságod. azért pár postot lőhetnél még az öltözködéséről, a hajviseletéről. szerintem simán kifogásolható az is.
a többi játékos topicjában nem láttalak, vagy csak ezután kezded őket is kritizálni? mindegyik megérdemelné a tegnapi mutatvány után
te simán feladnád/od a tegnapi jó eredményt, csakhogy idejöhess fikázni.balazsfoci írta:Így van. Isten meg nem hiszem hogy ilyen agyonsztárolt nagyképűekkel foglalkozna.XsNoDeX írta:Ja és még tetoválást is csinál hogy "őt csak egy ember kritizálhatja"....?
szerintem tisztában van azzal, hogy most 10.000.001 ember kritizálja...
Így van. Isten meg nem hiszem hogy ilyen agyonsztárolt nagyképűekkel foglalkozna.XsNoDeX írta:Ja és még tetoválást is csinál hogy "őt csak egy ember kritizálhatja"....?
szerintem tisztában van azzal, hogy most 10.000.001 ember kritizálja...
Úgy gondolod? (költői kérdés)Rewolution5 írta:
Eto´o és Ibra is 0 volt...
Eto´o és Ibra is 0 volt...Luigi írta:Szerintem most látszott igazán, mennyire rossz húzás volt ez az Eto'o - Ibra csere. Lomha, lassú, labdákat se nagyon tudja megtartani egy erősebb védelemmel szemben.