Bajnoki Mérkőzések 09-10
Inkább Ibra kezdjen a PADON! Henryt meg Pedrot a kezdőbe
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nagy meccset, és egy harapós Barcát várok. A Sevilla a 2. félidőben megtapasztalhatta, mi van akkor, ha Messiék lendületből játszanak. Remélem, hasonló erődemonstrációt láthatunk ma.
Fizessünk meg nekik gólokkal.
Fizessünk meg nekik gólokkal.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ne! Isten őrizz, hogy Henry kezdjen... Elég már belőle köszönöm szépen. Hajrá Pedro!barca1615 írta:Nagyon jó meccset várok holnap:)
Hajtással nem lesz gond! Remélem ha Henry kezd most már lő egy gólt vagy valami. Ibra is remélem visszarázódik

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Én sem vagyok már "mai" gyerek, szerintem teljesen jól látod a helyzetet, erőfeszítéseket lehet tenni a "csúcson" maradásért, de törvényszerű a valamilyen szintű "visszaesés. A tavalyi játék maga volt a csoda, de ebben az idényben már majd minden csapat megpróbálja az ellenszert (hátul sündisznó) megvalósítani, alkalmazni. Valaki írta, hogy az ellenfelek rájöttek a játékunk ellenszerére, ami a legrégebbi fegyver: élőfalat húzni a kapu elé, ha nincs meg az emberanyagod arra, hogy felvedd a kesztyűt. Mindenki tudja, rombolni sokkal könnyebb, mint építkezni. A futball megölése az Európa bajnok görögök diadala, de ebből is látszik, az építkező futballt játszó csapatoknak támadni kell, még, ha ez kockázattal jár is.Léfe írta:Elnézést,de kicsit valószinüleg idősebb lévén elég sokat láttam már. Nem lehet a csucson sokáig maradni az Ajaxnak 3 évig a Milánnak szintén, de közte szünettel, ai Internek 2 évig sikerült a világ tronján ülni de sok példa lenne még. A Barca egyszer 4 bajnokit nyert zsinorban / Crujff éra /
de nagy mákkal, és a BL /akkor BEK/ csak egyszer volt meg. A Frank éra csucsán sokan lehurrogtak amikor megjosoltam a lecsuszást padig ez törvényszerü. Idén elégedett lennék a banoki arannyal és BL.-ben minnél tovább. A tavaji teljesitményhez 110 % kell, ezt nem lehet fenntartani. Amint vége egy idénynek az uj elindul és semmit nem számit mi volt elötte. Ha feljutsz a Mount-Everestre az a világ teteje -ott voltunk, vagyunk ? - már csak lefele lehet jönni, ott maradni nem lehet. Persze 1-2 jó évben biztam, bizom aztán lesz szünet és uj csapat kell. Uj emberek is kellenek az uj előadáshoz a változatlanság a vég. Éventa 2-3 uj játékos kell. Szerintem nem lehetünk elégedetlenek, mert a csapat olyat tett ami egészen széditő volt. A Valencia szombati bosszuból elverésének emlegetése elég nagy butaság mert jó és gyors csapat vigyázni kell, és elővenni a jó öreg letámadást.
Gondolom a szombati meccs kapcsán a Sevillára gondoltál, csak mást írtál.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Nagyon jó meccset várok holnap:)
Hajtással nem lesz gond! Remélem ha Henry kezd most már lő egy gólt vagy valami. Ibra is remélem visszarázódik
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
bosszúbol megszégyenítik őket hazi kozonseg elott....foleg MEssi ,,,,,figyeljetek meg .....ezek utan biztosan ott lesz mindenhol, hajtani fogBarcaSasa írta:Sziasztok. Most regisztráltam, már régóta nagy Barca drukker vagyok, de most gondoltam már ideje regizni is. Hát a Sevilla elleni visszavágón jól játszottunk szerencsével simán továbbléphettünk volna, ha nincs Palop. Holnap is hasonkó meccsre számitok, ha az elejétöl kezdve azt a támadójátékoz nyujtjuk mint a kupameccsen a visszavágón, akkor könnyed gyözelem is lehet, de ez a Sevilla igen veszélyes csapat, oda kell figyelni rájuk, de bizom a gyözelemben, és abban is hogy a Madrid bukik Bilbaoban mert ott nehéz nyerni és egy picit megléphetünk. FORZA BARCA. És üdvözlök itt mindenkit a fórumon

Sziasztok. Most regisztráltam, már régóta nagy Barca drukker vagyok, de most gondoltam már ideje regizni is. Hát a Sevilla elleni visszavágón jól játszottunk szerencsével simán továbbléphettünk volna, ha nincs Palop. Holnap is hasonkó meccsre számitok, ha az elejétöl kezdve azt a támadójátékoz nyujtjuk mint a kupameccsen a visszavágón, akkor könnyed gyözelem is lehet, de ez a Sevilla igen veszélyes csapat, oda kell figyelni rájuk, de bizom a gyözelemben, és abban is hogy a Madrid bukik Bilbaoban mert ott nehéz nyerni és egy picit megléphetünk. FORZA BARCA. És üdvözlök itt mindenkit a fórumon
-
- Entrenador del Barça
Elnézést,de kicsit valószinüleg idősebb lévén elég sokat láttam már. Nem lehet a csucson sokáig maradni az Ajaxnak 3 évig a Milánnak szintén, de közte szünettel, ai Internek 2 évig sikerült a világ tronján ülni de sok példa lenne még. A Barca egyszer 4 bajnokit nyert zsinorban / Crujff éra /
de nagy mákkal, és a BL /akkor BEK/ csak egyszer volt meg. A Frank éra csucsán sokan lehurrogtak amikor megjosoltam a lecsuszást padig ez törvényszerü. Idén elégedett lennék a banoki arannyal és BL.-ben minnél tovább. A tavaji teljesitményhez 110 % kell, ezt nem lehet fenntartani. Amint vége egy idénynek az uj elindul és semmit nem számit mi volt elötte. Ha feljutsz a Mount-Everestre az a világ teteje -ott voltunk, vagyunk ? - már csak lefele lehet jönni, ott maradni nem lehet. Persze 1-2 jó évben biztam, bizom aztán lesz szünet és uj csapat kell. Uj emberek is kellenek az uj előadáshoz a változatlanság a vég. Éventa 2-3 uj játékos kell. Szerintem nem lehetünk elégedetlenek, mert a csapat olyat tett ami egészen széditő volt. A Valencia szombati bosszuból elverésének emlegetése elég nagy butaság mert jó és gyors csapat vigyázni kell, és elővenni a jó öreg letámadást.
Fecó
Üdv az Uraknak/Hölgyeknek(ha vannak)
Szerintem Bojan játéka nem kérdéses a balszélen hiszen remekül teljesít de nem véletlen hogy nem akarják eröltetni a játékát...Henry klasszisokkal rutinosabb viszont sajnos nem találja mostanában a góllövő cipőjét.(Kalap1988) Egyetértek azzal hogy Titinek csak egy gól kell hogy beinduljon ha jól emléxem tavaly is volt egy ilyen szakasza a szezonnak amikor nem találtbe a Francia...és amikor betalált akkor utána sorra gyártotta a gólokat és a gólpasszokat...Ami Bojant illeti szerintem okos döntés hogy nem engedik még sokat játszani emlékezzünk vissza Iniesta bekapcsolodásához a nagy csapatba...hosszú hónapok és év/(évek) kellettek hogy feltörjön és most egy alap ember lett a csapatban./ezt úgy hívják kinevelés/. Iniesta megkapta az a nevelést amivel erre a szintre feljutott és kiszorithatatlan a kezdőből.Ez a tervük Bojannal is legalábbis én így látom. És nagyon érik már az a bizonyos alma....a másik fele pedig nem szeretné a Barca team hogy úgy járjanak mint a nagyképű Giovanni D. Santossal (hamar játék lehetőséget kapott és nagyon beképzelt lett ettől.)Nem akarják hogy elszálljon vele az a bizonyos paci...
Chygrivel nincs semmi probléma de még nagyon nem találja a helyét Barcelonában.A védelem tengelyébe nem igazán látom még a helyét sokszor lefordulnak róla szinte pánikba kerül amikor egy erős szituban hozzá kerül a labda...és sajnos kaptunk már így gólt....
Vissza térve Titihez nagyon szeretem a játékát de sztem jogtalan volt a (rossz helyre adod a labdát...)felszólalása.Szerintem néha állva várja a labdát...Pep helyében ismét próbára tenném Ini játékát bal oldali támadó poszton .Szerintem tudna csodát művelni láttunk már tőle nagyon jó meccseket ezen a poszton...
Végezetül aki nagy pályán is játsza ezt a játékot nem csak pc-n vagy kozolon
az tudja hogy hihetetlen sz*ar esős időben játszani,főleg amikor a meccs kezdete előtt már órákkal hamarabb leesik a zuháré...
Szerintem Bojan játéka nem kérdéses a balszélen hiszen remekül teljesít de nem véletlen hogy nem akarják eröltetni a játékát...Henry klasszisokkal rutinosabb viszont sajnos nem találja mostanában a góllövő cipőjét.(Kalap1988) Egyetértek azzal hogy Titinek csak egy gól kell hogy beinduljon ha jól emléxem tavaly is volt egy ilyen szakasza a szezonnak amikor nem találtbe a Francia...és amikor betalált akkor utána sorra gyártotta a gólokat és a gólpasszokat...Ami Bojant illeti szerintem okos döntés hogy nem engedik még sokat játszani emlékezzünk vissza Iniesta bekapcsolodásához a nagy csapatba...hosszú hónapok és év/(évek) kellettek hogy feltörjön és most egy alap ember lett a csapatban./ezt úgy hívják kinevelés/. Iniesta megkapta az a nevelést amivel erre a szintre feljutott és kiszorithatatlan a kezdőből.Ez a tervük Bojannal is legalábbis én így látom. És nagyon érik már az a bizonyos alma....a másik fele pedig nem szeretné a Barca team hogy úgy járjanak mint a nagyképű Giovanni D. Santossal (hamar játék lehetőséget kapott és nagyon beképzelt lett ettől.)Nem akarják hogy elszálljon vele az a bizonyos paci...
Chygrivel nincs semmi probléma de még nagyon nem találja a helyét Barcelonában.A védelem tengelyébe nem igazán látom még a helyét sokszor lefordulnak róla szinte pánikba kerül amikor egy erős szituban hozzá kerül a labda...és sajnos kaptunk már így gólt....
Vissza térve Titihez nagyon szeretem a játékát de sztem jogtalan volt a (rossz helyre adod a labdát...)felszólalása.Szerintem néha állva várja a labdát...Pep helyében ismét próbára tenném Ini játékát bal oldali támadó poszton .Szerintem tudna csodát művelni láttunk már tőle nagyon jó meccseket ezen a poszton...
Végezetül aki nagy pályán is játsza ezt a játékot nem csak pc-n vagy kozolon

Egyébként nem lennék a Sevilla helyében szombaton. A mostani második félidőt figyelembe véve, és azt hogy kiestek, végre elgyalázzák a Sevillát. Megmutatják ki jobb.
nagy különbség nincs közöttünk, Henryt illetően de Bojant eredményesebbnek gondolnám balszélen! középen kissé hajlamos az "eltünésre" szélekről viszont jól tud betörni.Kalap1988 írta:Én is nagyrészt egyetértek Titinhoval, de mess2009! Én a szezon folyamán sokszor átadtam volna Bojannak Henry helyét,de most óriási hiba lenne! A francia játékban közelít az utóbbi pár meccsen a tavaly tavaszi formájához és ha megszületik végre egy gól is az falakat fog dönteni, én is el voltam keseredve Henryt illetően egy pár hete még, de most úgy érzem valami megváltozott. Bejön egy csomó csele, veszélyesen passzol befelé és hihetetlen sokat dolgozik. Amint veszélyesebb lesz a kapura, azaz végre betalál, szerintem nagyon hasznos lesz (már így is szvsz az). Bojant is dícséret illeti, de a kezdőbe nem tenném, bátrabban kellene cserélni, vagy néha rotálni Henryt és akkor játszhatna mondjuk fele annyit, vagy közel annyit, mint Titi.mess2009 írta:majndnem hasonlóan látm, két dologban én azért nem osztom a véleményed:
Márquez mélyen Csigri alatt van, ami az idei teljesítményét illeti, Henry pedig reklamálhat ugyan de a ténylegesen neki szánt labdák zömét nem volt képes megjátszani!! csak az (görcsös) igyekezetét tudnám dícsérni, de ami a lényeg én végleg Bojan-nak adnám azt a posztot!
Xavit illetően: Én nem érzem annyira gyengének őt, a vasárnapi meccsen nem figyeltem ezeket a bizonyos szituációkat, de szvsz Xavi "gyengélkedése" a csapat gyengélkedésének köszönhető. Xavi játékának alapja, hogy sok mozgás legyen elől és a középpályán, illetve az egy-egy-es szituációkat megoldják a többiek. Ez nem megy mostanában annyira, amikor épp sikerül, akkor Xavi mindig megtalálja a rést és jön egy zseniális indítás tőle. Ezeket a köröket már lefutottuk 2006-2007-ben is, mindenki támadta Xavit 8legalábbis majdnem mindenki), hogy csak alibi passzol, nincsenek megindulásai stb. Akkor is voltunk páran, akik megvédtük és lám megérte. Sztem most sincs másról szó. Ha mégis kicsit lassabb lenne a gondolkodása (ami elképzelhető,mert ő is ember), akkor arra egy okot tudok mondani: nézzétek meg, hogy mit csinált ez az ember a 2008-as eb óta! Gyakorlatilag végigjátszott mindent, nem volt komoly sérülése és nem is rotálta őt Guardiola. Tavaly a kupában is szinte mindig játszott. még egy ilyen nagy terhelés alatt álló barca játékost nem hiszem, hogy tudtok mondani! Lehet, hogy fáradt és fásult. Remélem nem, de bőven benne van.
nem nagyon szoktam osztani azokat a véleményeket, amikor egy egy játékos fáradtságáról beszélnek, hiszen ezek az emberek erre a terhelésre vannak kiképezve, jól megfizetve, edzve...stb. de Xavi esetében valószínű erről lehet szó! és nem is biztos,hogy fizikai fáradtság ez, hanem pszichés.
-
- Director del Fútbol
Én is nagyrészt egyetértek Titinhoval, de mess2009! Én a szezon folyamán sokszor átadtam volna Bojannak Henry helyét,de most óriási hiba lenne! A francia játékban közelít az utóbbi pár meccsen a tavaly tavaszi formájához és ha megszületik végre egy gól is az falakat fog dönteni, én is el voltam keseredve Henryt illetően egy pár hete még, de most úgy érzem valami megváltozott. Bejön egy csomó csele, veszélyesen passzol befelé és hihetetlen sokat dolgozik. Amint veszélyesebb lesz a kapura, azaz végre betalál, szerintem nagyon hasznos lesz (már így is szvsz az). Bojant is dícséret illeti, de a kezdőbe nem tenném, bátrabban kellene cserélni, vagy néha rotálni Henryt és akkor játszhatna mondjuk fele annyit, vagy közel annyit, mint Titi.mess2009 írta:majndnem hasonlóan látm, két dologban én azért nem osztom a véleményed:
Márquez mélyen Csigri alatt van, ami az idei teljesítményét illeti, Henry pedig reklamálhat ugyan de a ténylegesen neki szánt labdák zömét nem volt képes megjátszani!! csak az (görcsös) igyekezetét tudnám dícsérni, de ami a lényeg én végleg Bojan-nak adnám azt a posztot!
Xavit illetően: Én nem érzem annyira gyengének őt, a vasárnapi meccsen nem figyeltem ezeket a bizonyos szituációkat, de szvsz Xavi "gyengélkedése" a csapat gyengélkedésének köszönhető. Xavi játékának alapja, hogy sok mozgás legyen elől és a középpályán, illetve az egy-egy-es szituációkat megoldják a többiek. Ez nem megy mostanában annyira, amikor épp sikerül, akkor Xavi mindig megtalálja a rést és jön egy zseniális indítás tőle. Ezeket a köröket már lefutottuk 2006-2007-ben is, mindenki támadta Xavit 8legalábbis majdnem mindenki), hogy csak alibi passzol, nincsenek megindulásai stb. Akkor is voltunk páran, akik megvédtük és lám megérte. Sztem most sincs másról szó. Ha mégis kicsit lassabb lenne a gondolkodása (ami elképzelhető,mert ő is ember), akkor arra egy okot tudok mondani: nézzétek meg, hogy mit csinált ez az ember a 2008-as eb óta! Gyakorlatilag végigjátszott mindent, nem volt komoly sérülése és nem is rotálta őt Guardiola. Tavaly a kupában is szinte mindig játszott. még egy ilyen nagy terhelés alatt álló barca játékost nem hiszem, hogy tudtok mondani! Lehet, hogy fáradt és fásult. Remélem nem, de bőven benne van.
majndnem hasonlóan látm, két dologban én azért nem osztom a véleményed:Titinho írta:A védelem tényleg gyenge volt, de én inkább Puyolt és Valdést emelném ki, miattuk nem kaptunk 20 perc alatt 3 gólt. Örültem, hogy lehetett számítani Valdésre, 20 perc alatt azért nem semmi nyomás volt a kapujára, valamint a 2. félidő 50. percében is védett egy nagyot amikor lehúzta Mikel Alonso lábáról a lasztit. Puyol pedig a meccs egyik legjobbja volt.currahee írta:a védelem nagyon gyenge volt az első 30 percben és csak a szerencsének köszönhetjük h nem kaptunk gólt/gólokat. Márquez nagyon gyenge mostanában, nem is tudom mi van vele...
Márquezre pedig az nem igaz, hogy gyenge mostanában...inkább úgy mondanám, hogy idén még nem volt jó meccse!!!Eszméletlen lassú és körülményes lett a játéka, az fordul le róla aki csak akar (csak tegnap 3x 20 perc alatt), nagyon sok eladott labdája van (néztem, 7 perc alatt 3 eladott labda + a második félidőben is volt egy rosszul sikerült átívelése amiből szintén majdnem baj lett). Szóval rengeteg hibával játszik és ez nem az első alkalom volt, csak mostmár tényleg kezd tele lenne az a bizonyos hócipő. A 616 nap után visszatérő Milito jobban játszott 62+9 perc alatt. Csiga után Márquez jelenleg a leggyengébb láncszeme a csapatnak, ami szomorú, hiszen nincsen egy épkézláb cseréje a Puyol-Piqué párosnak.
![]()
Ezzel nagyrészt egyetértek, de azért azt meg kell említeni, hogy Messi a tegnapi két első gólját a jobb szélről indulva érte el. És igenis kell mondani, hogy tegnap Messi 3 gólt rúgott és adott egy gólpasszt.amit még mindig nem tudok felfogni és aki érti az magyarázza már el nekem, hogy MIÉRT kell Messinek folyton középen lenni vagy legalábbis a meccs 80%-ában és teljesen üresen hagyva a jobb szélt (vagyis szegény Dani Alves próbálkozik ott egyedül megoldani a dolgokat...) és bent szenvedni a kő kemény középhátvédek között!?!?
ja és most ne mondja nekem senki h tegnap 3at rúgott mert azok mind kijátszott szituációk voltak vagy egyből kapra lőtt!
De azzal egyetértek, hogy a meccsek nagy százalékában tényleg középen játszik és így teljesen egyedül hagyva a jobb szélen Dani Alvest, akinek meg is látszik a teljesítményén, hogy tök egyedül kell bóklásznia a jobb oldalon. Vagy Xavinak tudja visszapasszolni, vagy Sergionak, vagy még a 16-ostól is kb. 15 méterre beadással próbálkozik. Igaz, hogy ezekből a beadásokból született már idén 7 gólpassza (két nagyon is fontos, az El Clásicón és a Klub-Vb döntőben), de a meccsek nagy részén 5-6 beadásból 1 ha jó. Sokkal veszélyesebb volt tavaly a jobb oldalunk azáltal, hogy a Messi-Alves duó hülyére csikicsukizta az ellenfél védelmét, ezzel Messi is sokkal többet tartózkodott a 16-oson belül, ahonnan vagy gólt rúgott vagy bepasszolt középre.
De azért valljuk be, azzal hogy idén Messi javarészt középen játszik így is megoldja a feladatát, bár nem annyira látványos és nincsenek akkora nagy szólói mint a jobb oldalon, de azért így is 14 bajnokin 12 gólnál és 5 gólpassznál jár a "kicsi".És ebből is látszik Messi zsenialitása...akárhol játszik a gól mindig benne van. Az összmérlege sem csúnya így lassan közel a teljes szezon feléhez (kb. 65-70 meccs a teljes szezon): 25 meccs, 19 gól, 6 gólpassz. Remélem ez a mesterhámas ismét ad neki egy nagy lendületet, tavaly is pont ilyenkor szerzett egy mesterhármast (január első hetében, Atletico-Barcelona:1-3, Királykupa) és utána megállíthatatlan volt. Reménykedem a hasonló folytatásban...
Az első félidő első 20-25-30 perce tényleg elég gázos volt, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan, hogy a 30. percben 8-2-es volt a helyzetek száma az ellenfél javára és persze a Barca kárára. Ritka tényleg...de kellett hozzá a védelem és a kp is. A Xavi-Iniesta-Sergio trió nagyon álmosan kezdett, bár ekkor a leginkább Sergio volt aktívabb, Xavi és Iniesta az első félidőben szinte a pályán sem volt. Ini egyszer nyomott egy szólót a 46. percben és annyi, de Xavinak 3 jó passza nem volt és nagyon sok eladott labdája volt, Inivel egyetemben.![]()
Eléggé aggaszt egyébként Xavi formája, hiszen ez már neki se az első gyenge meccse volt. Sőt...az utóbbi 1-1,5 hónapban mondjuk ki: egy 0.Semmi. Előre passz tőle egy meccsen kb. 3 van, de az már neki jó meccs akkor. Folyamatosan jönnek az alibipasszok, vagy Sergionak, vagy Ininek vagy Alvesnek. És ez mind oldalpassz. Egy kiugratást, egy szép indítást nagyon rég láttam tőle, pedig ez az ő feladata lenne. Tegnap is amikor pl. Henry nem egyszer teljesen üresen állt a bal oldalon vagy középen és Xavihoz került a labda aki lassított felvételként forgolódott a labdával, majd visszagurította Sergionak vagy addigra már elszedték tőle. Henry a meccs végén meg is elégelte, látszott is egy mozdulat amikor már széttárta a karját, hogy most mivan? Várom, hogy Xavi játéka is javuljon, mert Ő a motor, az ész, a vezér. Biztos vagyok benne, hogy sokat javulna a csapat játéka ha Xavi formája is fellendülne.
Na nem szaporítom tovább a szót, messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ebből a meccsből. Ez a meccs is rávilágított (ahogy Pep is mondta), hogy nem szabad még egyszer így kifutni a pályára, valamint egy kis önbizalomnövelőnek is kellemes volt így a két Sevillai derbi előtt.
Akinek gratulálnék az: Valdés, Puyol, Ini (a 2. félidő alapján), Henry, Bojan, Messi.
Csak így tovább Bojan és Henry! Remélem mostmár a gólok is jönni fognak!
Szerdán kupa, szombaton pedig bajnoki. 2 Sevilla meccs, mindkettőt nyerni kellene. Hajrá!
Most:

Tavaly ilyenkor:

Nem lesz eccerű.

Tavaly ilyenkor:

Nem lesz eccerű.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
igen ez feltűnő volt tegnap, de most változott is a szerepköre, nagyon fel lett tolva és látszik hogy nem fekszik neki (és Sergio irányít, aki bár nagy playa lesz sztem, mégse születik olyan labdabiztos játékos minden bokorba mint Xavi...) tény, hogy bármikor gólt érő passzba tud elsülni a lába,de a tegnapi meccsen mindig megelőzték, kockázatos passzt nem tudta bevállalni, ha nagyon rátapadtak Messi helyére húzódott ki... komolyan kézilabdába vonnak ki így egy játékost. Azért remélem majd megpróbál lefordulgatni és bevállalja a mélységi lyukra futtatásos labdáit!Mikaos írta:Xavi kicsit "öreguras" lett: mindig a bevett megoldásokat választja, nem kockáztat, csak Iniestának és Messinek passzol előre, Henryt és Ibrát kikapcsolja a lehetőségei közül. Pedig ő tavaly tudott nagy indításokat adni Henrynak pl, és ezek most nagyon hiányoznak. A tegnapi meccsen is volt vagy 3 lehetőség, amikor Henry teljesen tisztán, rajtra készen állt, de Xavi csak nem ívelt. Lehet, hogy elfáradt kicsit - mindenesetre most nem lesz sok ideje pihenni, szóval össze kell kapnia magát
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Tényleg ügyetlen volt a védelem az első félidőben. DE legalább annyira hibás volt a középpálya, hiszen jóformán semmi elő-szűrés nem történt. Akkor mentek át a középpályánkon, amikor akartak. A középpályás sorunkat valszeg meglepte, hogy 6db állandóan futkosó tenerifei köröz a pálya közepén. És ez nem vicc, gyakorlatilag egy 4-6-szerű felállásban voltak ők az első félidőben
Az első 6 ember együtt mozgott előre és hátra azon a kis területen, ahol mi állandóan szoktuk a labdát birtokolni. Ez persze egy nagyon kockázatos és fárasztó dolog, de ha mondjuk bevágják az első három helyzetüket?! (Azt hiszem, nem is volt utána már helyzetük, mert kifulladtak testileg-lelkileg.)
Márqueznek is kell a meccsrutin, ahogy Bojannál is láthattuk, hogy kellett. A vége felé a vén mexikói is feljavult. Ne felejtsük el -amikor a tavalyi énjéhez hasonlítjuk-, hogy tavaly több szerepet kapott, főleg az évad első felében.
Maxwell most az utóbbi két meccsen egyáltalán nem szuperált. Mindkét találkozón legalább 2-2szer rajta bukott el a lesreállítás! (És amikor sokan Csigát szidták a legutóbbi 11-es miatt - azon is érdemes lenne elfilózni, hogy a jobbszélső Capel hogyan került szemtől szembe, teljesen tisztán Csigával, s miért kényszerült futóversenyre a középhátvédünk?!)
Bojan nagyon ügyes volt, gratula neki. Végighajtotta a meccset. A gól most sem sikerült, de legalább jó kis gólpasszokat adott.
Henry bácsi hajtott, mint az őrült, elől-hátul volt, de hát ő még inkább be van oltva gól ellen.
Messi egyszerűen egy zseni. Kábé félgőzzel hozta a tegnapi meccset.
Iniesta is nagyokat kevergetett, de ő tud ennél jobbat is, csak most sajnos a társa nem volt elég jó: Xavi.
Xavi kicsit "öreguras" lett: mindig a bevett megoldásokat választja, nem kockáztat, csak Iniestának és Messinek passzol előre, Henryt és Ibrát kikapcsolja a lehetőségei közül. Pedig ő tavaly tudott nagy indításokat adni Henrynak pl, és ezek most nagyon hiányoznak. A tegnapi meccsen is volt vagy 3 lehetőség, amikor Henry teljesen tisztán, rajtra készen állt, de Xavi csak nem ívelt. Lehet, hogy elfáradt kicsit - mindenesetre most nem lesz sok ideje pihenni, szóval össze kell kapnia magát

Márqueznek is kell a meccsrutin, ahogy Bojannál is láthattuk, hogy kellett. A vége felé a vén mexikói is feljavult. Ne felejtsük el -amikor a tavalyi énjéhez hasonlítjuk-, hogy tavaly több szerepet kapott, főleg az évad első felében.
Maxwell most az utóbbi két meccsen egyáltalán nem szuperált. Mindkét találkozón legalább 2-2szer rajta bukott el a lesreállítás! (És amikor sokan Csigát szidták a legutóbbi 11-es miatt - azon is érdemes lenne elfilózni, hogy a jobbszélső Capel hogyan került szemtől szembe, teljesen tisztán Csigával, s miért kényszerült futóversenyre a középhátvédünk?!)
Bojan nagyon ügyes volt, gratula neki. Végighajtotta a meccset. A gól most sem sikerült, de legalább jó kis gólpasszokat adott.
Henry bácsi hajtott, mint az őrült, elől-hátul volt, de hát ő még inkább be van oltva gól ellen.
Messi egyszerűen egy zseni. Kábé félgőzzel hozta a tegnapi meccset.
Iniesta is nagyokat kevergetett, de ő tud ennél jobbat is, csak most sajnos a társa nem volt elég jó: Xavi.
Xavi kicsit "öreguras" lett: mindig a bevett megoldásokat választja, nem kockáztat, csak Iniestának és Messinek passzol előre, Henryt és Ibrát kikapcsolja a lehetőségei közül. Pedig ő tavaly tudott nagy indításokat adni Henrynak pl, és ezek most nagyon hiányoznak. A tegnapi meccsen is volt vagy 3 lehetőség, amikor Henry teljesen tisztán, rajtra készen állt, de Xavi csak nem ívelt. Lehet, hogy elfáradt kicsit - mindenesetre most nem lesz sok ideje pihenni, szóval össze kell kapnia magát

-
- Entrenador del Barça
Sajnos egyet kell értenem Titinhoval! Xavi mostanában nagyon gyenge, nem láthatunk tőle olyan passzokat amiket megszoktunk korábban! Igazából csak megfordul a tengelye körül és hátra passzol! előre játékban 0! Ja és Puyol gólnál is Messi íveléte a labdát a kapu elé, uyanis idén Xavi pontrúgásai erőtlenek és nem hatékonyak! Reméljük javul a formája!
A spanyolok is remélhetik, mert ő a válogatott egyik kulcsembere, és a vb-n bajba lehetnek egy jó Xavi nélkül!
A spanyolok is remélhetik, mert ő a válogatott egyik kulcsembere, és a vb-n bajba lehetnek egy jó Xavi nélkül!
Szerintem Messit egyszerűen azért játszatja középen Pep, mert nem akarja h kiismerjék a csapat taktikáját.currahee írta: amit még mindig nem tudok felfogni és aki érti az magyarázza már el nekem, hogy MIÉRT kell Messinek folyton középen lenni vagy legalábbis a meccs 80%-ában és teljesen üresen hagyva a jobb szélt (vagyis szegény Dani Alves próbálkozik ott egyedül megoldani a dolgokat...) és bent szenvedni a kő kemény középhátvédek között!?!?
ja és most ne mondja nekem senki h tegnap 3at rúgott mert azok mind kijátszott szituációk voltak vagy egyből kapra lőtt!

Tavaly végig jobbszélen játszott, sztem ebben a szezonban már legtöbbször középen fog, és jövőre meg majd megint kimegy a jobbszélre.
Tehát az a lényeg, h Pep mindig vmi újat akar beletenni a játékba, mégha nem is megy vele olyan jól a játék, de így van miben fejlődni, van mit fejleszteni.

- Titinho
- Director del Fútbol
A védelem tényleg gyenge volt, de én inkább Puyolt és Valdést emelném ki, miattuk nem kaptunk 20 perc alatt 3 gólt. Örültem, hogy lehetett számítani Valdésre, 20 perc alatt azért nem semmi nyomás volt a kapujára, valamint a 2. félidő 50. percében is védett egy nagyot amikor lehúzta Mikel Alonso lábáról a lasztit. Puyol pedig a meccs egyik legjobbja volt.currahee írta:a védelem nagyon gyenge volt az első 30 percben és csak a szerencsének köszönhetjük h nem kaptunk gólt/gólokat. Márquez nagyon gyenge mostanában, nem is tudom mi van vele...
Márquezre pedig az nem igaz, hogy gyenge mostanában...inkább úgy mondanám, hogy idén még nem volt jó meccse!!!

Ezzel nagyrészt egyetértek, de azért azt meg kell említeni, hogy Messi a tegnapi két első gólját a jobb szélről indulva érte el. És igenis kell mondani, hogy tegnap Messi 3 gólt rúgott és adott egy gólpasszt.amit még mindig nem tudok felfogni és aki érti az magyarázza már el nekem, hogy MIÉRT kell Messinek folyton középen lenni vagy legalábbis a meccs 80%-ában és teljesen üresen hagyva a jobb szélt (vagyis szegény Dani Alves próbálkozik ott egyedül megoldani a dolgokat...) és bent szenvedni a kő kemény középhátvédek között!?!?

De azzal egyetértek, hogy a meccsek nagy százalékában tényleg középen játszik és így teljesen egyedül hagyva a jobb szélen Dani Alvest, akinek meg is látszik a teljesítményén, hogy tök egyedül kell bóklásznia a jobb oldalon. Vagy Xavinak tudja visszapasszolni, vagy Sergionak, vagy még a 16-ostól is kb. 15 méterre beadással próbálkozik. Igaz, hogy ezekből a beadásokból született már idén 7 gólpassza (két nagyon is fontos, az El Clásicón és a Klub-Vb döntőben), de a meccsek nagy részén 5-6 beadásból 1 ha jó. Sokkal veszélyesebb volt tavaly a jobb oldalunk azáltal, hogy a Messi-Alves duó hülyére csikicsukizta az ellenfél védelmét, ezzel Messi is sokkal többet tartózkodott a 16-oson belül, ahonnan vagy gólt rúgott vagy bepasszolt középre.
De azért valljuk be, azzal hogy idén Messi javarészt középen játszik így is megoldja a feladatát, bár nem annyira látványos és nincsenek akkora nagy szólói mint a jobb oldalon, de azért így is 14 bajnokin 12 gólnál és 5 gólpassznál jár a "kicsi".

Az első félidő első 20-25-30 perce tényleg elég gázos volt, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan, hogy a 30. percben 8-2-es volt a helyzetek száma az ellenfél javára és persze a Barca kárára. Ritka tényleg...de kellett hozzá a védelem és a kp is. A Xavi-Iniesta-Sergio trió nagyon álmosan kezdett, bár ekkor a leginkább Sergio volt aktívabb, Xavi és Iniesta az első félidőben szinte a pályán sem volt. Ini egyszer nyomott egy szólót a 46. percben és annyi, de Xavinak 3 jó passza nem volt és nagyon sok eladott labdája volt, Inivel egyetemben.

Eléggé aggaszt egyébként Xavi formája, hiszen ez már neki se az első gyenge meccse volt. Sőt...az utóbbi 1-1,5 hónapban mondjuk ki: egy 0.

Na nem szaporítom tovább a szót, messzemenő következtetéseket nem szabad levonni ebből a meccsből. Ez a meccs is rávilágított (ahogy Pep is mondta), hogy nem szabad még egyszer így kifutni a pályára, valamint egy kis önbizalomnövelőnek is kellemes volt így a két Sevillai derbi előtt.
Akinek gratulálnék az: Valdés, Puyol, Ini (a 2. félidő alapján), Henry, Bojan, Messi.
Csak így tovább Bojan és Henry! Remélem mostmár a gólok is jönni fognak!

Szerdán kupa, szombaton pedig bajnoki. 2 Sevilla meccs, mindkettőt nyerni kellene. Hajrá!
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- van Bommel
- Capitá del Barça
Szeretnék véleményt és bírálatot látni, nem csak smile-kat. Részletesen légyszíves, mert a vitát elfogadom, de ezt nem!wuwu írta:van Bommel írta:Ez eredmény nagyon csalóka, nem tükrözi a pályán látottakat, pláne nem az első 25-30 percet. A védelem katasztrofális, ha belül nem a Piqué-Puyol páros van. Szerencsére egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, de ez akkor sem mentség. Az átigazolási topicba is írtam ha Marquez nem képes javulni, mennie kell. Milito nincs játékba, de kétlem, hogy komoly szerepet kaphatna a későbbiekben. Csigával kiegészülve ez nem egy betonvédelem, ha nincs más vásárolni kell, de ésszel! Nagyon bízom abban, hogy Cácerest nem adjuk el, és Marquez feljavul, mert akkor jó kis védőnyolcas lehetne. A támadósor egész jó volt, de félelmetes, hogy Messin és Ibrán kívül max Pedro tud góltrugni. Bojan am jó tolta lehet erőltetni kéne picit Henry helyett, aki akar, megy, de gól ellen be van oltva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
- Dave87
- Capitá del Barça
Én azt mondom, nem szabad feltételezésekbe bocsátkozni, mi lett volna / hogy leégtünk volna, ha a Sevillával, Getafével stb. játszunk.
Annyira más alapjaiban, összetevőiben, körülményeiben és alakulásában két meccs, hogy össze sem lehet hasonlítani!
Egyébként egyetértek, hogy az első 30 percben totál káosz volt a csapat...mikor megláttam, hogy 5-0 a kapura lövések száma, nem hittem a szememnek.
Szerintem elsősorban Busquets és Márquez teljesített gyengén. Előbbi sorozatos labdavesztéseinek, utóbbi katasztrofális helyezkedésének és sebességének volt köszönhető legfőképp az említett 3-4 ziccer a meccs elején.
Továbbra is Dani Alves (na meg persze Messi, de ő más kategória) játéka tetszik a legjobban, tegnap sem lehetett rá panasz, és szívét-lelkét kiteszi a pályán - illetve Puyol mellett a legtemperamentumosabb játékosunk a keretben, tud hatni másokra és ez sokat számít pl az ilyen meccseken és nagy egészben az ilyen periódusokban.
Militoban biztos vagyok, hogy eladják a nyáron, addigra a lightosabb meccseken játszik majd, hogy játékban legyen valamennyire és így könnyebben és jobb áron lehessen értékesíteni. Sajnálom, hogy így járt, ne legyen igazam.
Remélem behúzzuk a Sevilla elleni meccset, bár a versenynaptár sűrűsége miatt azért nem lógatnám meg magam akkor sem, ha ilyen állásból (nem túl nagy meglepetésre) kipottyannánk.
Annyira más alapjaiban, összetevőiben, körülményeiben és alakulásában két meccs, hogy össze sem lehet hasonlítani!
Egyébként egyetértek, hogy az első 30 percben totál káosz volt a csapat...mikor megláttam, hogy 5-0 a kapura lövések száma, nem hittem a szememnek.
Szerintem elsősorban Busquets és Márquez teljesített gyengén. Előbbi sorozatos labdavesztéseinek, utóbbi katasztrofális helyezkedésének és sebességének volt köszönhető legfőképp az említett 3-4 ziccer a meccs elején.
Továbbra is Dani Alves (na meg persze Messi, de ő más kategória) játéka tetszik a legjobban, tegnap sem lehetett rá panasz, és szívét-lelkét kiteszi a pályán - illetve Puyol mellett a legtemperamentumosabb játékosunk a keretben, tud hatni másokra és ez sokat számít pl az ilyen meccseken és nagy egészben az ilyen periódusokban.
Militoban biztos vagyok, hogy eladják a nyáron, addigra a lightosabb meccseken játszik majd, hogy játékban legyen valamennyire és így könnyebben és jobb áron lehessen értékesíteni. Sajnálom, hogy így járt, ne legyen igazam.
Remélem behúzzuk a Sevilla elleni meccset, bár a versenynaptár sűrűsége miatt azért nem lógatnám meg magam akkor sem, ha ilyen állásból (nem túl nagy meglepetésre) kipottyannánk.
látom azért nem csak én gondoltam úgy h a tegnapi eredmény csalóka lehet...
az középpálya tényleg átjáróház volt, nem volt az a biztos labdatartás sem. az nem kétség h Xavi tegnap elég indiszponált napot fogott ki és Ini sem volt olyan jó bár ez lehet h csak azért tűnt így mert nagyon "egyedül" volt. ugyanis Busquets is elég gyenge volt, egyáltalán nem tudja úgy ellátni a dolgát ahogy azt Yaya csinálja és már most meglátszik az elefánt hiánya... nem beszélve h Sergionak volt egy két elég meghökkentő megmozdulása.
a védelem nagyon gyenge volt az első 30 percben és csak a szerencsének köszönhetjük h nem kaptunk gólt/gólokat. Márquez nagyon gyenge mostanában, nem is tudom mi van vele...
Bojan jó volt, talán még túl önzetlen is egyes szituációkban bár lehet h kicsit alább fagyott az önbizalma az idei kevesebb játéklehetőség miatt és a néhány elszerencsétlenkedett helyzet miatt amikor lehetőséget kapott.
Henry még mindig nem az igazi, lehet h nem is lesz az már; mindenesetre javul, de a góllövő cipője még mindig nincs meg...
amit még mindig nem tudok felfogni és aki érti az magyarázza már el nekem, hogy MIÉRT kell Messinek folyton középen lenni vagy legalábbis a meccs 80%-ában és teljesen üresen hagyva a jobb szélt (vagyis szegény Dani Alves próbálkozik ott egyedül megoldani a dolgokat...) és bent szenvedni a kő kemény középhátvédek között!?!?
mindenesetre ez a produkció egy erősebb csapat ellen ez egy harmat gyenge lenne és aki ki tudja használni a helyzeteit az ellen csúnyán beégtünk volna...
MINDENKÉPP JAVULÁST VÁROK!!
(ja és még zárójelben megjegyezném hogy majd most kiderül ebben az évben hogy Guardiola milyen jó edző is... tavaly már olyan magasságokba emelték egyesek(...), holott még nem volt igazán olyan helyzetben ahol tényleg "van mit tenni" (lásd most!) )
az középpálya tényleg átjáróház volt, nem volt az a biztos labdatartás sem. az nem kétség h Xavi tegnap elég indiszponált napot fogott ki és Ini sem volt olyan jó bár ez lehet h csak azért tűnt így mert nagyon "egyedül" volt. ugyanis Busquets is elég gyenge volt, egyáltalán nem tudja úgy ellátni a dolgát ahogy azt Yaya csinálja és már most meglátszik az elefánt hiánya... nem beszélve h Sergionak volt egy két elég meghökkentő megmozdulása.
a védelem nagyon gyenge volt az első 30 percben és csak a szerencsének köszönhetjük h nem kaptunk gólt/gólokat. Márquez nagyon gyenge mostanában, nem is tudom mi van vele...
Bojan jó volt, talán még túl önzetlen is egyes szituációkban bár lehet h kicsit alább fagyott az önbizalma az idei kevesebb játéklehetőség miatt és a néhány elszerencsétlenkedett helyzet miatt amikor lehetőséget kapott.
Henry még mindig nem az igazi, lehet h nem is lesz az már; mindenesetre javul, de a góllövő cipője még mindig nincs meg...
amit még mindig nem tudok felfogni és aki érti az magyarázza már el nekem, hogy MIÉRT kell Messinek folyton középen lenni vagy legalábbis a meccs 80%-ában és teljesen üresen hagyva a jobb szélt (vagyis szegény Dani Alves próbálkozik ott egyedül megoldani a dolgokat...) és bent szenvedni a kő kemény középhátvédek között!?!?
mindenesetre ez a produkció egy erősebb csapat ellen ez egy harmat gyenge lenne és aki ki tudja használni a helyzeteit az ellen csúnyán beégtünk volna...
MINDENKÉPP JAVULÁST VÁROK!!
(ja és még zárójelben megjegyezném hogy majd most kiderül ebben az évben hogy Guardiola milyen jó edző is... tavaly már olyan magasságokba emelték egyesek(...), holott még nem volt igazán olyan helyzetben ahol tényleg "van mit tenni" (lásd most!) )
Henry-vel kapcsolatban nagyon nem értek egyet veled! Még egy ilyen gyenge védővel szemben sem volt képes párharcot nyerni, miközben Bojan megmutatta mit kellene csinálni a baloldalon!ElBartimaeus írta:Teljesen egyetértek veled. Ez a védelem elképesztő volt. Marquezzel nem tudom mi van, de idén -1 embernek számít, még ha ma volt néhány szép megmozdulása, akkor is. Nagyon gyorsan kéne fejlődnie, mert nem jó, hogy csak a Piqué-Puyol védőpáros képes rendesen játszani. Alves is gyengébb minden téren, ez is egy oka a gyengébb védekezésnek. Maxwell szintén volt, hogy elrontotta hátul, még nem életbiztosítás ott hátul, amúgy nagyon jó átlagot produkál.Rivaldo11 írta:A borzalmas első 25 perctől eltekintve nyugodt meccs volt. A második gól után már nem volt kérdés, ki húzza be a 3 pontot. Azt viszont még a fölényes győzelem ellenére sem szabad feledni, mennyire széteső volt a védekezésünk a találkozó elején. Ennek nem szabad sűrűn ismétlődnie, komolyabb csapatok ellen ezekért a hibákért megfizetünk keményen. Az 5 rúgott gól viszont dícséretes. Akiket ma kiemelnék: Valdes, Puyol, Ini, Messi, Henry, és Bojan.
Xavi ma szörnyű volt. Nem szívesen írok ilyet, de nem volt kb egy értelmes passza sem, lassú és körülményes volt. Iniesta ma nem villogott annyira, de még ő nyújtott elég jó teljesítményt, nem egy szép kiugratása volt, néhány lesen halt el, másikat elvétette a támadó. A cselei meg élményszámba mennek, már csak gólokat kéne lőnie és ő lenne a legjobb.Busi ma átlagosat hozott, csak kicsit sok labdát veszít el cselezgetésből. Nem baj, hogy megpróbálja, csak nagyon veszélyes ez az ő posztján. Szerencsére ma nem lett belőle sose komoly baj.
Támadósorból nem hiányzott nekem Ibra, Messi pótolta a gólokat, a kiszolgálást Bojan, Henry meg megint nagyot játszott.Messi amúgy sokszor nem tette vissza jól a labdát a kényszerítőben, ezen kéne változtatnia és akkor megint a tavalyi Messit látnánk. Bojan jól helyezkedett, jól játszotta meg a labdákat, jól 1-1-ezett. Sajnos a gól nem jött össze, de ezzel a játékkal bőven tűz közelben maradhat. Henry meg tényleg nagyon akar és elég jó nekünk ezt látni, mivel ma is mozgatta a támadósort rendesen, jó passzai voltak, sőt még a kapura is veszélyes volt, az már csak pech, hogy nem ment be a kapufája. Pedro meg összehozta a szokásos gólját.
Összességében 30 percig aludtunk, aztán lerendeztük a meccset egyből. De az a 15 perc is inkább a védelem bénázása miatt volt szerintem, a sok gól meg az ellenféltől. Nem egy mérvadó meccs, de nagyon jó volt látni egy újabb gálát, meg végre egy nyíltan felálló csapatot a Barca ellen.
nem csak az a baj, hogy egysíkú az elfutási repertoárja és ki ismert, hanem az hogy Ő is szinte érzi és azokat a labdákat amivel előre kellene cselezni rendre vissza vágja és a támadásnak már annyi.... az, hogy azon a poszton ilyen hosszú ideje gólképtelen már csak hab a tortán. tegnap igyekezett! ez a max. amit én dícséretként mondhatok róla!
-
- Entrenador del Barça
Le vagyok döbbenve. Az elsők között volt ASTRA majd UPC előfizetésem, évek óta minden Barca meccset nézek. Ilyet még nem láttam ami az első félorában volt, de 5-0 ellenére azt modom - javulva ugyan - de végig. Az eredmény elfedi a lényeget. A középpálya az övék volt, minden labdát összezedtek. Valaha erősségünk volt a középplyás labdaszerzés amit elfelejtettek. Nem tudtuk felhozni a labdát. Xavi-Ini-Messi nulla. Messi aztán fejavult, de rémültenl látom a tendenciát - egyre gyengébbek vagyunk. A Villareál elleni játék álomfoci vol ehhez képest. Persze az 5-0
után nem tudom Pep észreveszi-e a gondokat, mert a nyilatkozatával sem értek eggyet.
után nem tudom Pep észreveszi-e a gondokat, mert a nyilatkozatával sem értek eggyet.
Fecó
ezzel most mi a baj wuwu? ha valami nem tetszik cáfold meg, ne ezer smileyt szúrjál be. reálisan értékelte a meccset, szerintem is nagyon csalóka az eredmény.