Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
OFF:xavi12 írta:Szevasztok! Valaki megmondaná nekem , hogy pénteken hány órától lesz az a felkészülési mérkőzés?
bukni azért lehet rajta, egészen pontosan 2 millátLM10 írta:Remélem ez igaz hír márLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.Ha visszahozzuk végre Cesc, még Sennát elnézném. Főleg, hogy 2 milláért elhozható, bukni nem lehet rajta.
Remélem ez igaz hír márLionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.
Na udv mindenkinek innen Barcelonabol.bowlinggolyo írta:Egyes lapértesülések szerint Senna 3 millió euróért jön a Barcelonához.Ez azt jelenti h lesz egy rövid időre egy jó vkp olcsón és még marad bőven pénz Fabregas-ra is és ha a lapok által hangoztatott 45 milliós ár igaz akkor még marad is egy kevés pénz bár nem tudom h Adriano már bele számít az 50 milliós keretbe vagy sem.
Csatársor: Villa-Ibra-Messi (Pedro, Bojan)Mikaos írta:Nos, én is ilyesmire gondoltam. Először is: biztos vagyok benne, hogy 45mio-ért nem a padra vesszük. Abban is biztos vagyok, hogy Busquets-Xavi-Iniesta kihagyhatatlanok. Abban is, hogy Messi kihagyhatatlan.SuperMessi írta:Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
És itt jön a képbe Villa / Ibra. És ha azt nézem, hogy Villa-t szintén nem a padra igazoltuk...
Nem beszélve a fiatalokról:gergo9 írta:nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.
Egyre kiváncsibb vagyok, hogy Pep hogy fogja ezt megoldani, mert nem lesz egyszerű.
Annak ellenére, hogy nagyon bírom Ibrát, és tavaly a leigazolása mellett kardoskodtam, én tényleg nem látom most a helyét a csapatban - Fabregas leigazolásával.
Nos, én is ilyesmire gondoltam. Először is: biztos vagyok benne, hogy 45mio-ért nem a padra vesszük. Abban is biztos vagyok, hogy Busquets-Xavi-Iniesta kihagyhatatlanok. Abban is, hogy Messi kihagyhatatlan.SuperMessi írta:Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
gergo9 írta:nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.
Sok is a jóból mert ehhez nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.Mikaos írta: Amit továbbra sem értek, hogyha Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc fenn vannak a pályán, akkor csak két csatár lehet fenn...na, most akkor ki lesz az a 2 csatár Messi-Villa-Ibra közül?
Szerintem ilyen nem nagyon lesz,legalábbis így meccset nem nagyon fogunk kezdeni. Nyilván ha valakinek nagyon nem megy majd,vagy tartósan formán kivül lesz (mint Ibra tavaly) akkor lehetséges,de ha minden klappol akkor ez a 4 játékos egyszerre nem sokat lesz a pályán.Mikaos írta:
Amit továbbra sem értek, hogyha Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc fenn vannak a pályán, akkor csak két csatár lehet fenn...na, most akkor ki lesz az a 2 csatár Messi-Villa-Ibra közül?
Nem értem miért nem lehet elolvasni a szabályzatot, és rájönni, hogy ez egy tiltott oldal.víscaelbarca!forever írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... aja_-38097
na ehhez mit szóltok jön Fabregas ???????
pedig elég hivatalosnak tűnik de lehet kacsa
Csak ebben a játékrendszerben más feladatai vannak egy vkp-nak...egy átlagos csapatnál azért ott van a 4 védő, két vkp...itt ált két khv és a vkp marad hátul, többiek elöl vannak....noname írta:Egyre valószínűbbnek tűnik Senna. Nos, jobban örültem volna Mascheranonak, de tény h ha egy jó kreatív kp-t akarunk, akkor arra sok pénz kell.
Senna jó igazolás lesz. Nem számít h emnnyi idős. Larsson se volt fiatal, Silvinho alig volt fiatalabb Pepnél, stb. Annak idején rengetegen majd leharadpták del Bosque fejté amiért Sennát nem vitte a VB-re. Ez elég sokat elmond a képességeiről. Makelele se votl fiatal, mgéis a világ legjobbja volt, Davids úgyszintén.
Sztem jó lesz.