Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
LM10
Director del Fútbol

2010.07.27. 18:30:45

xavi12 írta:Szevasztok! Valaki megmondaná nekem , hogy pénteken hány órától lesz az a felkészülési mérkőzés?
OFF:
1. Az oldal majdnem jobb felső sarkában le van írva
2.Ez nem az a topic.

ON:
Nem tudom, hogy mennyire igaz ez az adásóág, de remélem megoldjuk. És így akarunk Fabregasra 45-öt költeni..
sunyi-menyet
Barça C

2010.07.27. 18:30:16

LM10 írta:
Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.
Remélem ez igaz hír már :D Ha visszahozzuk végre Cesc, még Sennát elnézném. Főleg, hogy 2 milláért elhozható, bukni nem lehet rajta.
bukni azért lehet rajta, egészen pontosan 2 millát :), mert hogy egy 34 éves játékosért 2 év múlva nem ad senki egy garasst sem az is biztos...
Hajrá Barca!
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.27. 18:27:44

Szevasztok! Valaki megmondaná nekem , hogy pénteken hány órától lesz az a felkészülési mérkőzés?
SZILIandBARCA
LM10
Director del Fútbol

2010.07.27. 16:44:17

Lionel85 írta:Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.
Remélem ez igaz hír már :D Ha visszahozzuk végre Cesc, még Sennát elnézném. Főleg, hogy 2 milláért elhozható, bukni nem lehet rajta.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.27. 16:20:41

Az El Mundo Deportivo szerint az Arsenal és a Barcelona megegyeztek egymással és várhatóan 45 millió euróért jön 5 évre Fabregas. Fizetése 7 millió euró lesz.
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.07.27. 13:46:23

bowlinggolyo írta:Egyes lapértesülések szerint Senna 3 millió euróért jön a Barcelonához.Ez azt jelenti h lesz egy rövid időre egy jó vkp olcsón és még marad bőven pénz Fabregas-ra is és ha a lapok által hangoztatott 45 milliós ár igaz akkor még marad is egy kevés pénz bár nem tudom h Adriano már bele számít az 50 milliós keretbe vagy sem.
Na udv mindenkinek innen Barcelonabol. :D
Bocs az irasmodert de hulye billentzuzetuk van.

Senna szerintem 3 millaert teljesen indokolt, igazolas lenne.
Ideiglenes megoldas, amig stabilizaljak az anyagi allapotokat.
Cserenek pedig abszolut megfelelo, en orulnek neki.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.27. 13:17:53

Nah srácok most hogy mengnéztem ezt a topic-ot,és elolvastam ezeket a Sennával és Fabregassal kapcsolatos híreket nagyon megörültem!!!Fabregas kell nekünk,ezt mindenki tudja!Sennárol eddig aztsem tudtam hogy a jelöltek közt van,de neki is nagyon örülnék,sztem 2 szezon még lehet benne,annyit meg megér a 2-3-millió amit leteszünk érte!!!Busquets helyettesénekjtökéletes lesz,és ha ez a 2 hír igaz,akkor nálam csak 1 dolog kéne hogy teljes legyena keret,Cáceres maradjon,mivelhogy Márquez érzésem szerint tuti megy!Marad Cáceres,jön Fontás az Atleticböl,és jöhet a TRIPLA!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.07.27. 13:13:53

Egyes lapértesülések szerint Senna 3 millió euróért jön a Barcelonához.Ez azt jelenti h lesz egy rövid időre egy jó vkp olcsón és még marad bőven pénz Fabregas-ra is és ha a lapok által hangoztatott 45 milliós ár igaz akkor még marad is egy kevés pénz bár nem tudom h Adriano már bele számít az 50 milliós keretbe vagy sem.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.07.27. 13:11:52

Mikaos írta:
SuperMessi írta:Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
Nos, én is ilyesmire gondoltam. Először is: biztos vagyok benne, hogy 45mio-ért nem a padra vesszük. Abban is biztos vagyok, hogy Busquets-Xavi-Iniesta kihagyhatatlanok. Abban is, hogy Messi kihagyhatatlan.
És itt jön a képbe Villa / Ibra. És ha azt nézem, hogy Villa-t szintén nem a padra igazoltuk...

Nem beszélve a fiatalokról:
gergo9 írta:nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.

Egyre kiváncsibb vagyok, hogy Pep hogy fogja ezt megoldani, mert nem lesz egyszerű.
Annak ellenére, hogy nagyon bírom Ibrát, és tavaly a leigazolása mellett kardoskodtam, én tényleg nem látom most a helyét a csapatban - Fabregas leigazolásával.
Csatársor: Villa-Ibra-Messi (Pedro, Bojan)
Támadó közép: Xavi-Iniesta (Cesc)
Véd. közép: Busquets (Keita-Senna ha jön, Marquez ha marad)
Cescet nem a padra igazoljuk, de nem is fog egyszerre játszani Xavival és Inivel! (max. kényszerű okokból néha) Szerintem nagyjából testvériesen fognak osztozni ők hárman a játékperceken...
A csatársor detto! Bár itt azért valószínűleg valamennyivel kevesebbet fognak játszani a fiatalok. (Jeffrent nem írtam oda, de valószínűleg ő lesz az egyetlen nagy vesztese Villa érkezésének és nagyon keveset fog játszani...)
madmushroom
Capitá del Barça

2010.07.27. 13:07:31

Mióta az Arsenalban játszik minden évben jelennek meg ezek a cikkek, nem érdemes adni rájuk, majd ha hivatalosan is bejelentik. ;)
d
Entrenador del Barça

2010.07.27. 13:03:08

Ilyen nulla hírértékű Fabregas cikket én is összehozok egy-két naponta. Nem sok alapja van ezeknek.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.27. 12:45:20

SuperMessi írta:Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
Nos, én is ilyesmire gondoltam. Először is: biztos vagyok benne, hogy 45mio-ért nem a padra vesszük. Abban is biztos vagyok, hogy Busquets-Xavi-Iniesta kihagyhatatlanok. Abban is, hogy Messi kihagyhatatlan.
És itt jön a képbe Villa / Ibra. És ha azt nézem, hogy Villa-t szintén nem a padra igazoltuk...

Nem beszélve a fiatalokról:
gergo9 írta:nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.

Egyre kiváncsibb vagyok, hogy Pep hogy fogja ezt megoldani, mert nem lesz egyszerű.
Annak ellenére, hogy nagyon bírom Ibrát, és tavaly a leigazolása mellett kardoskodtam, én tényleg nem látom most a helyét a csapatban - Fabregas leigazolásával.
gergo9
Director del Fútbol

2010.07.27. 12:38:57

Mikaos írta: Amit továbbra sem értek, hogyha Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc fenn vannak a pályán, akkor csak két csatár lehet fenn...na, most akkor ki lesz az a 2 csatár Messi-Villa-Ibra közül?
Sok is a jóból mert ehhez nyugodtan hozzá lehet venni Bojan és Pedro-t is akik szintén megérdemelnék a játékperceket.
Remélem egészséges versenyhelyzet lesz nem durci.
Félelmetes keret.
Cesc,Villa,Ibra-tól várok el konstans kiemelkedő teljesítményt. Többieket majd meglátjuk.
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.27. 12:34:31

A Fabregasos hírhez csak annyit, hogy biztató. Különösebben sokat nem adok már ezekre a hírekre mostanság.
Senna bár idős játékos mégis jó igazolás lenne. Olcsó nem lenne nagy a fizuja sem és csak 2 évre érkezne kiegészítő szerepkörbe (szerintem). Annyit idő pont elég is neki szerintem ezen a szinten már.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.07.27. 12:33:33

Szerintem beszélgessünk arról hogy Pep már tudatta Cesc-el hogy milyen poszton számít rá a csapatban hogy ez vajon melyik lehet, illetve egy másik forrás szerint 4 különböző(!!!) pozicióban bevethető Pep szerint. Magyarán a kérdés az hogy Pep talált -e neki stabil kezdő helyet, avagy univerzális játékosként egyfajta Jolly Jokerként fog szerepelni? Én ez utóbbira tippelnék(LFW,LM,AM,DM)
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.27. 12:32:57

Mikaos írta:
Amit továbbra sem értek, hogyha Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc fenn vannak a pályán, akkor csak két csatár lehet fenn...na, most akkor ki lesz az a 2 csatár Messi-Villa-Ibra közül?
Szerintem ilyen nem nagyon lesz,legalábbis így meccset nem nagyon fogunk kezdeni. Nyilván ha valakinek nagyon nem megy majd,vagy tartósan formán kivül lesz (mint Ibra tavaly) akkor lehetséges,de ha minden klappol akkor ez a 4 játékos egyszerre nem sokat lesz a pályán.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 12:29:58

Nem hiszem, hogy egyszerre a pályán lennének. :) Ha mégis, Messinek mondhatjuk bérelt helye van, és szerintem Villa lesz előnyben részesítve inkább, de a 2 csatár mindenképpen bukó lenne, Bojan, pedro és a többiek nem sokat játszanának. :?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.27. 12:24:37

Végre biztató hírek!
Nagyon örülök Fabregasnak és Sennának is.

Senna tökéletes játékos lesz a cserepadra - de akkor is, ha éppen be kell ugrania a vkp posztra.
Fabregast pedig nem kell részletezni, hogy miért jó :)

Amit továbbra sem értek, hogyha Busquets-Xavi-Iniesta-Cesc fenn vannak a pályán, akkor csak két csatár lehet fenn...na, most akkor ki lesz az a 2 csatár Messi-Villa-Ibra közül?
albicelesteX
A Vadász

2010.07.27. 12:22:07

Sennaval annyi a bajom,hogy 34 éves.Tudom kiegészítőnek jön,de jövőre már csak 35 éves lesz és akkor már nem a Barcaban focizgatnak az emberek.Szerintem ez egy olyan igazolás amivel tudnak spórolni Fabregasra így egy évig megoldva a csere vkp,tipikusan a kecske is jól lakjon meg a káposzta is maradjon eset.Ha Senna jön úgy tippelem kap 1+1 éves szerződést,és majd a jövő nyáron egy fiatalabb vkp. lesz az "elsődleges prioritás".Senna meg szabad kártyával mehet a Red Bulls-hoz. :twisted:
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.27. 12:21:40

Én örülni fogok Senna-nak,ha valóban jön. Nyilván lett volna jobb (drágább) megoldás is,de nem tudom,hogy a szóban forgó nevek közül (talán Alou Diarra-n kivül) ki jött volna ide azért,hogy Busquets mögött padozzon. S lehet mondani,hogy rotáció igy,rotáció úgy,ezen a poszton Pep nem rotál,ha rendes rotácio lenne,lett volna,akkor Yaya sem megy el. Ebben az esetben pedig jobb egy olyan játékos aki elviseli a kevesebb lehetőséget,Senna ilyen lesz,s ráadásul jó kis játékos. Nagyon nem hiányzott volna,ha idehozunk mondjuk egy nagyobb nevet,persze Pep őt sem rotálná rendesen,s jövőre (vagy utána) meg menni akarna,s mivel nem igen játszott,kb. a feléért menne el,mint amennyiért vettük. Szóval én elégedett lennék ezzel a vétellel :wink:

Cesc: nagyon meglennék lepve,ha valóban megegyezés lenne 45 millában,de bárcsak így lenne :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.27. 12:23:14-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.27. 12:18:09

víscaelbarca!forever írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... aja_-38097

na ehhez mit szóltok jön Fabregas ???????
pedig elég hivatalosnak tűnik de lehet kacsa
Nem értem miért nem lehet elolvasni a szabályzatot, és rájönni, hogy ez egy tiltott oldal. :)

Én is tudok olyan hangnemben írni, mint egy politikus, ettől függetlenül még az érettségim is elég meszze van. :lol:

Előbb csak kötekedtem picit, ha jól láttam az elmundo is lehozta. Bár franc tudja... mér 1 het arról cikkeznek, hogy megvan a megállapodás. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.27. 12:15:59

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-v ... aja_-38097

na ehhez mit szóltok jön Fabregas ???????
pedig elég hivatalosnak tűnik de lehet kacsa

www.elmundodeportivo.es oldalon is van erről hír ha jól értelmeztem.
örülnék neki ha jövő héten már bemutatnák és hivatalosan is nálunk játszana.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára víscaelbarca!forever 2010.07.27. 12:18:33-kor.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.27. 12:14:43

"Bár mindkét klub hallgat, az elmundodeportivo.es úgy tudja, hogy a megállapodás végre megszületett a két klub között, és Fabregas a héten a Barca játékosa lehet hivatalosan is. A katalán játékos, végül 45 millió eurojába került a Barcelonának, legalábbis erről ír a sportnapilap internetes oldala"
Tocy
Director del Fútbol

2010.07.27. 12:12:25

noname írta:Egyre valószínűbbnek tűnik Senna. Nos, jobban örültem volna Mascheranonak, de tény h ha egy jó kreatív kp-t akarunk, akkor arra sok pénz kell.
Senna jó igazolás lesz. Nem számít h emnnyi idős. Larsson se volt fiatal, Silvinho alig volt fiatalabb Pepnél, stb. Annak idején rengetegen majd leharadpták del Bosque fejté amiért Sennát nem vitte a VB-re. Ez elég sokat elmond a képességeiről. Makelele se votl fiatal, mgéis a világ legjobbja volt, Davids úgyszintén.
Sztem jó lesz.
Csak ebben a játékrendszerben más feladatai vannak egy vkp-nak...egy átlagos csapatnál azért ott van a 4 védő, két vkp...itt ált két khv és a vkp marad hátul, többiek elöl vannak....
ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.27. 12:11:41

Ha érkezik Senna, akkor ő Busi cseréje lesz, vagy Ini cseréje lesz, így Keita visszalenne sorolva vkpnak? Senna ügyes játékos, azokon a passzokon nem fog az idő, valamint elég jól lövi a szabadrúgásokat, amióta hírbe hozták velünk, én attól kezdve, szurkolok, hogy jöjjön, nem a legfiatalabb, de van benne még néhány év, olcsó is lenne.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Lezárt