Barca vs. Real
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
De velük mire mentetek volna, az idősebbek nélkül? Gago, meg Higuain szerintem egy vicc. Casillas, és Ramos, esetleg Diarra, és Robinho. Ők valóban alapjai lehetnek egy Madridnak, de ez szerintem kevés. Ezt a ligát az öregek hozták nektek. Mire lenne elég, ha mindvégig őket-mármint a fiatalokat, akik ehhez az eredményhez alig tettek hozzá- kellene játszani, ők lennének a kulcsemberek? 5-6. helyre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.06.12. 13:21:18-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Ezzel teljesen egyetértek, ezt mi buktuk el. Ha egyetlen egy góllal is többet rugtunk volna, mondjuk a Betis ellen, akkor szinte bajnokok lennénk...Nem nekünk kellett végig azt figyelni, hogy mit játszaik a Madrid, hanem fordítva.Rivaldo11 írta:Csinálj vagy még kismillió táblázatot, hogy bebizonyítsd, nem mi buktuk el. Csak hát...megint megkérdezem: Szerinted melyik csapat sikere függött a másik eredményeitől???
Erre adj választ légyszives, és akkor majd kiderül, ki is bukta ezt el...
Gago szerintem nagyon jó játékos, akárcsak Marcelo. Nem hiába válogatottak mind2en. Ramos és Casillas képességeit gondolom senki nem vitatja, már most a legjobbak posztjukon. Diarra is tökéletes játékos. Higuaín lehet még nem olyan jó, de nagyon lendületes, agresszív játékos. Torres nagyon megbízhatóan védekezik, biztos jobb mint nálatok pl Oleguer. De itt van még Reyes is, aki amikor beállt mindig hozzátett a játékhoz. Robinhot pedig Dunga is Kaká és Ronaldinho szintjén emlegeti. Szóval azért vannak itt jócskán tehetséges fiatalok. És lesznek is még sztem nyáron páran.Rivaldo11 írta:Ki a fiatal? Cannavaro, Nistelrooy, Raul, vagy Beckham? Mert bennük ne bízz.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Pancho szerintem csinálj vagy még kismillió táblázatot, hogy bebizonyítsd, nem mi buktuk el. Csak hát...megint megkérdezem: Szerinted melyik csapat sikere függött a másik eredményeitől???
Miki: Engem is jobban bosszant jelenleg. De ezt kizárólag a jövőre nézve írtam.
Miki: Engem is jobban bosszant jelenleg. De ezt kizárólag a jövőre nézve írtam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Mire alapozod ezt a fenenagy magabiztosságot?lionelmessi19 írta: Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.06.12. 13:13:58-kor.
Persze, ti buktátok el. Mondjátok csak ezt ha így könnyebb feldolgozni. (Bár még nincs vége a bajnokságnak) De lehet hogy meg kellene nézni hogy a Barcelona hány pontot szerzett az élcsapatok ellen, a rangadókon, és a Real Madrid mennyit:
Real Madrid:
- Barcelona ellen 4 pont (5-3)
- Sevilla ellen 3 pont (4-4)
- Valencia ellen 6 pont (3-1)
- Zaragoza ellen 4 pont (3-2)
Barcelona:
- Real Madrid ellen 1 pont (3-5)
- Sevilla ellen 3 pont (4-3)
- Valencia ellen 1 pont (2-3)
- Zaragoza ellen 3 pont (3-2)
Összesen
Real Madrid 17 pont (15-10) 71%
Barcelona 8 pont (12-13) 33%
Azt hiszem egyértelmű a Real fölénye, minden élcsapatot legalább egyszer megvert, több mint 2szer annyi pontot szerzett mint a Barca. A kiscsapatok ellen buktunk több pontot mint ti, szóval, ha nem mi leszünk a bajnokok, akkor inkább mi mondhatjuk h mi vesztettük el és nem ti nyertétek meg.
Real Madrid:
- Barcelona ellen 4 pont (5-3)
- Sevilla ellen 3 pont (4-4)
- Valencia ellen 6 pont (3-1)
- Zaragoza ellen 4 pont (3-2)
Barcelona:
- Real Madrid ellen 1 pont (3-5)
- Sevilla ellen 3 pont (4-3)
- Valencia ellen 1 pont (2-3)
- Zaragoza ellen 3 pont (3-2)
Összesen
Real Madrid 17 pont (15-10) 71%
Barcelona 8 pont (12-13) 33%
Azt hiszem egyértelmű a Real fölénye, minden élcsapatot legalább egyszer megvert, több mint 2szer annyi pontot szerzett mint a Barca. A kiscsapatok ellen buktunk több pontot mint ti, szóval, ha nem mi leszünk a bajnokok, akkor inkább mi mondhatjuk h mi vesztettük el és nem ti nyertétek meg.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát Riva,engem ez jobban bosszant,h mi bukjuk el,mintha a Madrid nyerné megRivaldo11 írta: 1. Minket érdekel-mégpedig a jövőre nézve. Amíg a mi csapatunk bukja el, és nem a tiétek nyeri meg-addig nincs nagy baj.

De írok egy egyszerűt! Nyerjük meg,és nincs miért bosszankodni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. Minket érdekel-mégpedig a jövőre nézve. Amíg a mi csapatunk bukja el, és nem a tiétek nyeri meg-addig nincs nagy baj.sergi1989 írta:hagyátok már ezt,kit érdekel hogy ti buktátok el vagy mi nyertük meg??
addig meg épitsétek a jövöre világverő gárdátokat!!vicces!![]()
2. Ti hány évig építgettetek? Másról sem szóltak a hsz-eitek, csak arról kivel nyerhetnétek végre már valamit...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ki a fiatal? Cannavaro, Nistelrooy, Raul, vagy Beckham? Mert bennük ne bízz.pancho írta:Nekünk egy fiatal, sikerre éhes csapatunk van, míg a Barca elkényelmesedett sztárok csapata. Persze még az is megtörténhet, hogy botlunk a Mallorca ellen és ti lesztek a bajnokok, ami nagy lökést adhat nektek.
Casillas, Ramos, Diarra-őket aláírom. De ne áltasd magad azzal, hogy fiatal a madrid. Ha csak ilyen Torresekre, Marcelokra, Higuainokra, meg Gagokra kellett volna támaszkodnotok, tán elcsíptetek volna egy Uefa kupás helyet. A jelenlegi idősebb játékosok nélkül a fiataljaitokkal sehol sem lennétek-mert azok vékonyak.
A második felvetésed igaz. Mi idény nagyon sokat kényelmeskedtünk-ennek issza meg a levét most a csapat. Ezért fognak pörögni jövőre.
A harmadik felvetés-bármennyire jó lenne számunkra-esélytelen.
Be fogjátok gyűrni a Mallorcát., méghozzá Nistelrooy 94.-ik percben begyötört góljával.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
hagyátok már ezt,kit érdekel hogy ti buktátok el vagy mi nyertük meg??
igyis 1 hétig részegek leszün igyis,meg ugyis!
addig meg épitsétek a jövöre világverő gárdátokat!!vicces!
aki pont veszteség nélkül nyer és egy szemernyi esélye nem lesz senkinek...én irni nem tudok,ti meg egy páran hülyeséget irtok!
igyis 1 hétig részegek leszün igyis,meg ugyis!

addig meg épitsétek a jövöre világverő gárdátokat!!vicces!

aki pont veszteség nélkül nyer és egy szemernyi esélye nem lesz senkinek...én irni nem tudok,ti meg egy páran hülyeséget irtok!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért én cseppet sem állítanám hogy a mi csapatunk néhány egyed kivételével ne lenne sikeréhes. Amúgy néhány hónappal ezelőtt biztos nem mondtad azt hogy nektek mekkora sikerre éhes gárdátokok van. Én most is úgy állítom hogy ezt nem ti nyertétek, hanem mi buktuk el. Tehát vigyáznék ezzel a sikerre éhes csapatotokkal mert semmi közötök nem lett volna a bajnoksághoz ha mi nem kúrjuk el. De bármi megtörténhet jövőre. 

Mintha idén is ezt mondtátok volna, hogy az előző évhez képest csak erősödtetek (Thuram, Zambrotta, Gudjohnsen és Messi) aztán valahogy mégis sokkal rosszabbak lettetek. Nem tennék rá nagy összeget hogy jövőre simán nyeri a Barca a bajnokságot. Legalábbis nem sok jel utal erre. Sőt, semmi. Nekünk egy fiatal, sikerre éhes csapatunk van, míg a Barca elkényelmesedett sztárok csapata. Ettől persze még lehet hogy jövőre összeállnak, de erre van kevesebb esély. Persze még az is megtörténhet, hogy botlunk a Mallorca ellen és ti lesztek a bajnokok, ami nagy lökést adhat nektek.lionelmessi19 írta:Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.
- Andris
- Adminisztrátor
Őszintén szólva, legyen igazad, és minnél kevesebbet igazoljatok.sergi1989 írta:majd meglátjuk mi lesz idén is ezt mondtátok!
majd kiderül lehet igyis ugyis! nem nagyon kel nagy igazolásokat végrehajtanunk ha belegondolsz! casillas,torres,ramos, cicinho,diarra,gagó,robinho,rud megfelel a célra!kel egy csatár egy védő és egy középályás simán meglet sztm!de majd kiderül lesz bőven érkező mert nem hülye capeló ő is tudja hogy kellenek! és ő hozni is fogja őket remélem!
Akármennyire is a tendenciára támaszkodok, benne van az igazolsában az esély, h jó játékost akasztotok .
Ha nem igazolnátok ehhez a szupercsapathoz, akkor én lennék a legboldogabb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
majd meglátjuk mi lesz idén is ezt mondtátok!
majd kiderül lehet igyis ugyis! nem nagyon kel nagy igazolásokat végrehajtanunk ha belegondolsz! casillas,torres,ramos, cicinho,diarra,gagó,robinho,rud megfelel a célra!kel egy csatár egy védő és egy középályás simán meglet sztm!de majd kiderül lesz bőven érkező mert nem hülye capeló ő is tudja hogy kellenek! és ő hozni is fogja őket remélem!
-
- Llegenda del Barça
amíg ilyen sz.ar higuainokra, gagokra, cannavarokra, emersonokra és a mittudomén milyen "új xy-okra" költitek a százmilliókat, addig nincs túl nagy gáz.sergi1989 írta:rivaldó te asziszed hogy ti többet és jobb játékosokat fogtok venni mint mi??nem ismered reál igazolási politikáját?nyugodj meg 100mila megin elfog menni!abból lesz 5 játékos ha csak 3 jo...má nemlesz sima!
ez az ötből hármas arány legutóbb sem jött össze, egyedül a van hozta azt a szintet, amiért megvettétek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Andris
- Adminisztrátor
Teljesen egyetértek veled, sergi. Megint el fog menni 100 millátok. Csak látva a Real elmult 5 évben véghezvitt igazolásait, semmive nem lesztek erősebbek.sergi1989 írta:rivaldó te asziszed hogy ti többet és jobb játékosokat fogtok venni mint mi??nem ismered reál igazolási politikáját?nyugodj meg 100mila megin elfog menni!abból lesz 5 játékos ha csak 3 jo...má nemlesz sima!
Sok minden hasonlóképp látok, mint Rivaldo11. Nem mindent, de egy jó részét.
Én úgy látom a dolgokat jelen pillanatban, hogy jövőre egy szemernyi esélyetek nem lesz, akárkit is igazoltok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
rivaldó te asziszed hogy ti többet és jobb játékosokat fogtok venni mint mi??nem ismered reál igazolási politikáját?nyugodj meg 100mila megin elfog menni!abból lesz 5 játékos ha csak 3 jo...má nemlesz sima!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Végig lehetne menni, mi minden kellett ahhoz, hogy most pontazonossággal álljunk a madriddal. Gyenge alapozás, Forma alatti játék, peches sérülések, balszerencse(ebbe beletartozik az ő lőtt, és a mi kapott uccsó perces góljaink a végén), a tavalyi szezon utáni jóllakotság...
Ha ezek a negatív, és gátló tényezők közül bármelyik-csak egy-elmaradt volna-már ünnepelhetnénk. Ezért gondolom, hogy jövőre visszavesszük.
Összefoglalva: Még ha pocsékak is vagyunk, milyen pici hiányzik...
Ha ezek a negatív, és gátló tényezők közül bármelyik-csak egy-elmaradt volna-már ünnepelhetnénk. Ezért gondolom, hogy jövőre visszavesszük.
Összefoglalva: Még ha pocsékak is vagyunk, milyen pici hiányzik...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Onnan veszem, amit már lentebb kifejtettem. A jelenlegi húzóemberek nemigen lesznek már jobbak. Nekik ez amolyan utolsó nekigyürkőzés. Többet nem fognak tudni ennyire menni. Főleg, ha idén nyernek.Slither írta: És honnan veszed, hogy azzal a kerettel nem tudnak jobban játszani, és a mi csapatunk meg megint ilyen lúzer lesz?Annyival azért a mostani keretünk sem erősebb, hogy tuttira mondhatnánk, hogy "könnyen vesszük vissza az elsőséget".
Nekünk nehéz lesz alulmúlni ezt a szezont. Jelzem: Jelenleg PONTEGYENLŐSÉG VAN. Tehát: Adott két csapat. Az egyik hajt, küzd, akar, szerencséje van-igaz, megdolgozik érte-és saját, addig mutatott játékát felülmúlva élre kerül.
Adott egy másik csapat. Saját képességeit MESSZE ALULMÚLVA UGYANANNYI PONTOT GYŰJT, mint a lelkesen játszó, a szerencsével sem hadilábon álló csapat.
Na, innen veszem, hogy jövőre simán vesszük vissza az aranyat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
És honnan veszed, hogy azzal a kerettel nem tudnak jobban játszani, és a mi csapatunk meg megint ilyen lúzer lesz?Rivaldo11 írta: Akkor nem ütjük egymás mondandóját. Én sem tagadom, hogy többet tettek, mint mi. Pont ez a lényeg. Csak így tudtak megelőzni, mert alapból erősebb a keretünk. Ha nem tudják radikálisan változtatni a keretüket-ami nem lesz egyszerű-jövőre könnyen vesszük vissza az elsőséget.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Akkor nem ütjük egymás mondandóját. Én sem tagadom, hogy többet tettek, mint mi. Pont ez a lényeg. Csak így tudtak megelőzni, mert alapból erősebb a keretünk. Ha nem tudják radikálisan változtatni a keretüket-ami nem lesz egyszerű-jövőre könnyen vesszük vissza az elsőséget.Boixos írta:én most nem a tartalékaikról beszélek, hanem arról, h ebben a szezonban többet csináltak, mint mi. senkit sem fog érdekelni, h kikkel lettek bajnokok, és h milyen barcát előztek meg, már ha odaérnek egyáltalán.
jövőre biztos nem így fognak felállni, mint ahogy reményeim szerint mi sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
én most nem a tartalékaikról beszélek, hanem arról, h ebben a szezonban többet csináltak, mint mi. senkit sem fog érdekelni, h kikkel lettek bajnokok, és h milyen barcát előztek meg, már ha odaérnek egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA