Igen, ezértPerrero írta:kussolj![]()
csak vicces akartam lenni, de te mindig csak bántasz
ezért járjak a hoki meccseidre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Igen, ezértPerrero írta:kussolj![]()
csak vicces akartam lenni, de te mindig csak bántasz
ezért járjak a hoki meccseidre
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perrero írta:anti, ki az a pü![]()
Chaten már szokja a légkörtSlither írta:Biztos kicsit tartottál a sok örülttől.![]()
Nemkovinho írta:Ozsi, amúgy neked volt már más avatarod?![]()
Én pont az ellenpéda vagyok...![]()
Mielőtt elkezdtél fórumozni,azelőtt mennyit olvastál minket? Mert ha csak akkor kezdted,akkor még Te nem szokhattad meg hú de nagyonSzandi írta:jó ez már megszoktuk.
Hát pedig nem ártana vmi új avatarGame90 írta:Én ugyanígy vagyok vele, bár a sok Messi, dos Santos stb néha bezavarbarca99 írta:Más: általában meg sem nézem, hogy ki írta az adott hsz-t, mert már az avatarokból simán rá lehet jönni (Miki, Gém, Los etc.). Aztán ha vki hirtelen vált, mindig bajban vagyok (pl. Boixosnak elég sokáig volt a 25 éves évfordulós cucc, vagy Saviolának a Real-címert szétrúgó Saviola...)
Én ugyanígy vagyok vele, bár a sok Messi, dos Santos stb néha bezavarbarca99 írta:Más: általában meg sem nézem, hogy ki írta az adott hsz-t, mert már az avatarokból simán rá lehet jönni (Miki, Gém, Los etc.). Aztán ha vki hirtelen vált, mindig bajban vagyok (pl. Boixosnak elég sokáig volt a 25 éves évfordulós cucc, vagy Saviolának a Real-címert szétrúgó Saviola...)
Jó a hajgumidSzandi írta:Najó.Még egyszer, századjára közszemlére teszem a képemet. Annyira nem érdekes, szal nem értem, h mi volt ez...De, utána ne reklamáljatok, mert ÖNÖK KÉRTÉK!
![]()
![]()
![]()
Jah, és szeretném hallani a kritkákat is. http://www.kepfeltoltes.hu/view/070723/ ... es.hu_.jpg
Én is.antiimperialista írta:Lusta vagyok![]()
Gondolkodtam már rajta, de így szoktam meg, és egyelőre nem érzem szükségét annak, hogy változtassak.
Te természetesen nemPerrero írta:húúúúú és hozzá is érhetünk![]()
Ja, akkor gyep-ét linkelted be. Azt kár volt mégegyszer...barca99 írta:Ha meglenne, linkelném. Nekem a másik volt meg.Szandiét nem találom.