Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fcjoc írta:komolyan mondom vicc már amit csinál 2 hete. mindent kihagy szinte. szedd össze magad samu, mert ezt tényleg röhelyes. bár a pichici meglesz, de akkor is..
MU ellen ilyeneket kihagyni... sőt lehet ilyenek nem is lesznek.
hahahaFernando írta:Azért látszik, hogy Eto'o a többiek nélkül nem ugyanaz az Eto'o. Azóta esett vissza picit a formája miota Henry nincs. Így, hogy Messi se volt, nem játszott valami jol. Akadtak helyzetei, de ott meg szerencséje nem volt.
És az mit oldana meg? Attól több gólt lőne???csababarca írta:Samuel Eto'o-ra akkora pénzbüntetést szabnék ki hogy csak na![]()
Valószínűleg, amit most írok egy moderátor áldozata lesz, de azért megpróbálom! Te egy ritka nagy hülye vagy...bojanfan írta:általában nem szeretem azt mondani, hogy egyének miatt nem nyerünk, amikor valakinek nem megy, mert egy csapat vagyunk, de ma ki kell: a mai meccset csakis miatta vesztettük el. ez egyes-egyedül az ő hibája. alaposan meg kéne büntetni.
Meg kéne büntetni???bojanfan írta:általában nem szeretem azt mondani, hogy egyének miatt nem nyerünk, amikor valakinek nem megy, mert egy csapat vagyunk, de ma ki kell: a mai meccset csakis miatta vesztettük el. ez egyes-egyedül az ő hibája. alaposan meg kéne büntetni.
Nyugi a Bl-ben Messi fogja lőni a 11-estfcjoc írta:komolyan mondom vicc már amit csinál 2 hete. mindent kihagy szinte. szedd össze magad samu, mert ezt tényleg röhelyes. bár a pichici meglesz, de akkor is..
MU ellen ilyeneket kihagyni... sőt lehet ilyenek nem is lesznek.
Ő szerezte az elsőt de mindegy. Igaz azt fejjel, úgyhogy nem számít RÚGOTT gólnak.csdewl írta:hát én a mai teljesítménye miatt még a fizujából is elvennék!
az érdemel pénzt aki gólt is rug
Hát azért 1 gólt bekapart...de a többi az "elvárásoknak" megfelelően alakult.Slither írta:Pihentetni kellene a BL-döntőre, de amilyen makacs, úgyis kierőszakolja majd hogy játszhasson hogy gólkirály lehessen.
Megint görcsösen fog szenvedni a pályán, minden helyzetet elönzőz, szabadrúgásokat és 11-eseket is ő rúgja majd, és megint beelőzi Forlánka.![]()
Remélem nem így lesz.