2008.01.28. 04:57:42
Nekem is hozzá kell szólnom a témához, mert lassam már ott tartok, hogy kitépem a hajam. Mást sem lehet hallani, mint hogy A Barcelonára fujjoznak, szidják az edzőt és értetlenkednek, hogy miért nem nyerünk. (mármint a Barca). Egyesek nem képesek felfogni, hogy van hogy nem megy, legalábbis nem úgy, ahogy mindenki szeretné. Ez most egy ilyen év. Az valóban igaz, hogy nem nyeri végig a szezont a csapat, de küzdenek. Ami a bajnokságot illeti, annak lőttek. De az csak egy adat, hogy ki mennyi bajnokságot stb. nyert, az a 90 perc számít, amit legjobb (aktuális) tudásuk szerint végigjátszanak. És amit a szurkolók végigizgulnak és ami alatt olyan gyönyörű megoldásokat láthatunk, amiktől akaratlanul mosolyogva, sokszor örjöngve nézzük végig a meccset. Aki igazán figyeli a Barcelonát, az nagyon jól tudja, hogy mindig úgy játszanak, ahogy az eszük viszi őket. De ez nem baj, legalább igazi érzelmek vannak a dolgok mögött, valóságos. Őszintén, ha valakinek nincs kedve dolgozni, az akkor is ugyanolyan jól végzi a munkáját, mint akkor, amikor van kedve hozzá? Neki általában van kedvük hozzá és nagyon is élvezik, mert hát játék és játszani jó. De ha nagyritkán ballábbal keltek fel, akkor bizony nem játék, hanem munka, amit el KELL végezni. Hát néha nem megy, ez igaz, de csinálja valaki utánnuk!!!!!!! Nem azzal van bajom aki, mint tényt említi meg, hogy X Y rosszul játszott, vagy éppenséggel nem csinált semmit, hanem azzal aki néhány vesztett meccs után azt mondja : sz_r ez a cspat, semmirekellők. Mintha annyira értene hozzá. Én sem vagyok szakavatott, de nem csak azt kell látni, hogy nyertünk vagy nem! A dolgok mögé kell néha látni! És Rijkaardot sem kéne ilyen hamar leírni! A keze törjön le annak, aki fehér zsebkendőt lenget! 5 év alatt azér voltak sikerek.
Estrella