Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor bódog születésnapot Néked!kudu írta:Boldog Névnapot kívánok a Zoltánoknak, én pedig személy szerint ma lettem 19 éves!![]()
Akkor neked pedig boldog születésnapot!kudu írta:Boldog Névnapot kívánok a Zoltánoknak, én pedig személy szerint ma lettem 19 éves!![]()
Szavaztam én is, ámbár kissé elbizonytalanodtam, h nem inkorrekt ez a többi játékossal, ill. a Csabacsüd Se-vel szemben?van Bommel írta:Nem tudom, mennyire köszönhető nektek, de az eddigi 50-50%-ról jelentős előnyre tettem szert. Aki szavazott, annak köszi!van Bommel írta:Aki ráér fél percre:
www.csabacsudse.gportal.hu
bal oldalt középen ki volt a szezon igazolása?
Steigler Ádám neve mellé nyomjon már egy szavazatot
én is rád szavaztamvan Bommel írta:Nem tudom, mennyire köszönhető nektek, de az eddigi 50-50%-ról jelentős előnyre tettem szert. Aki szavazott, annak köszi!
van Bommel írta:Nem tudom, mennyire köszönhető nektek, de az eddigi 50-50%-ról jelentős előnyre tettem szert. Aki szavazott, annak köszi!van Bommel írta:Aki ráér fél percre:
Nem tudom, mennyire köszönhető nektek, de az eddigi 50-50%-ról jelentős előnyre tettem szert. Aki szavazott, annak köszi!van Bommel írta:Aki ráér fél percre:
Hát Szandi nem sört hanem fagyit árulokSzandi írta:
Jó, oké, én megyek voltra, szóval majd na. Túdoood, jóbarátok vagyunk, remélem csapos leszel.Egy napra vettem de valszeg többre maradok.
másik: reggae camp hol lesz most? Mert eddig mindig Százhalombattán volt, de most ott megvétózták.
Jó, oké, én megyek voltra, szóval majd na. Túdoood, jóbarátok vagyunk, remélem csapos leszel.Chris0527 írta:tudom utólag én is ezt mondom de örülni lehet nekiPerrero írta:
grat, de egy érettségit még a hüvelygombáim tetvei is megcsinálják![]()
Estére én is jó bulit kívánok amennyire megismertelek titeket az lesz![]()
szerk.: Valaki jön fórumról reggae camp-re? Én mát izgatottan várom. Ja meg az is szólhat aki VOLT-ra jön mert ott fogok dolgozni ha vki megtalál és bemondja nekem hogy Eurobarca és a nick nevét akkor kap egy ingyen fagyit.