Hát igen, ez azRaziel írta:és ilyen gyenge madrid is bajnokságot tud nyerni,pff.

Hát igen, ez azRaziel írta:és ilyen gyenge madrid is bajnokságot tud nyerni,pff.
Elhiszem és teljesen megértelek, nem akartalak leszólni, de nem Rvn-n múlt ez a bajnoki cím, engem is legalább annyira ídegesít ez az egész, csak én egyszerűen tehetelenenk érzem magam, Te viszont cselekedtél kész ennyi volt, a legnagyobbak is hibáznak, még Zidane isBojan Krkic írta:Jolvan,bocs forumosok és Drigo csk a hirtelen felindulás........
Így van,el kell fogadni hogy ez az év egy nagy nulla volt,de mi szurtuk el sajnos,nem a Madrid nyerte a bajnokságot,hanem mi vesztettük el.Drigo írta:Kizártnak tartom, ezek után a Real 3-4 góllal fog nyerni, nem fogják ugyanazt megtenni, mint amit mi jópárszor.Game90 írta:Mallorca x-elt a Sevilla ellen. Remélem a Mallorca jövőhéten is hasonló eredményt ér el
Kizártnak tartom, ezek után a Real 3-4 góllal fog nyerni, nem fogják ugyanazt megtenni, mint amit mi jópárszor.Game90 írta:Mallorca x-elt a Sevilla ellen. Remélem a Mallorca jövőhéten is hasonló eredményt ér el
Figyelj....a Sevilla helyzete egyáltalán nem hasonlítható össze a Real helyzetével...nem úgy játszottak szerintem ahogy a Real...teljesen más felfogásban....a másik meg hogy azért a Real mégiscsak otthon fog játszani és ahogy tudjuk a Real az utóbbi időben nem szokott kikapni a Bernabéuban....Game90 írta:Mallorca x-elt a Sevilla ellen. Remélem a Mallorca jövőhéten is hasonló eredményt ér elRaziel írta:Eldőlt ez...lionelmessi19 írta:másrészt nem dőlt el semmi.
Mallorca x-elt a Sevilla ellen. Remélem a Mallorca jövőhéten is hasonló eredményt ér elRaziel írta:Eldőlt ez...lionelmessi19 írta:másrészt nem dőlt el semmi.
Egyetértek.Ezelőtt a forduló előtt mindenki elismerte, hogy ez a kör dönt, így állunk, de ez nem is fog változni.Ez van.Mihu írta:Ezt az a baj hogy már csak a szíved és nem a józan eszed mondatja veled.....ha a valóságot nézed akkor ennek a bajnokságnak ITT VAN VÉGE...az utolsó forduló nem oszt nem szoroz...lionelmessi19 írta:Nem gratulálok a Madridnak, egyrészt nem láttam a meccset, másrészt nem dőlt el semmi.
De mindenesetre megköszönhetik a jószerencsének, annyi biztos.![]()
Ezt az a baj hogy már csak a szíved és nem a józan eszed mondatja veled.....ha a valóságot nézed akkor ennek a bajnokságnak ITT VAN VÉGE...az utolsó forduló nem oszt nem szoroz...lionelmessi19 írta:Nem gratulálok a Madridnak, egyrészt nem láttam a meccset, másrészt nem dőlt el semmi.
De mindenesetre megköszönhetik a jószerencsének, annyi biztos.
Az nem mák, az szabálytalan. De a tiétek az mák...nem először. De hát a ti csapatotoknak "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" hogy szerencséje legyen, mert anélkül kevesek lennétek a keretetekkel.Madrid írta:Mák??? Ezt ti is elmondhatjátok mert az a Messi gól hát..... (1.-ső)
Meg, hogy a Betis ellen és most is a 90. percben kaptunk gólt. Ez is mák? Ti meg általában pont akkor szoktatok gólt lőniMadrid írta:Mák??? Ezt ti is elmondhatjátok mert az a Messi gól hát..... (1.-ső)
Tudod jól, hogy nem azon múlt. Semmi sem múlt azon.Madrid írta:Mák??? Ezt ti is elmondhatjátok mert az a Messi gól hát..... (1.-ső)