Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
na ja sajnos.pedig ő is van olyan jó,mint Cafu sztem.Vito írta:Zanetti az Inter Puyolja, ő nem jönne el egy könnyen.Zsolti írta:akkor már inkább J.Zanettit.ő asszem ét évvel fiatalabb.LG írta:Silvinho azért nem volt rossz a Celtában, de a Barcabán télleg nem termett neki babér. De még Cafut idehozhatta volna.
Zanetti nem Brazil. Cafu sosem oregxik megZsolti írta:akkor már inkább J.Zanettit.ő asszem ét évvel fiatalabb.LG írta:Silvinho azért nem volt rossz a Celtában, de a Barcabán télleg nem termett neki babér. De még Cafut idehozhatta volna.
Zanetti az Inter Puyolja, ő nem jönne el egy könnyen.Zsolti írta:akkor már inkább J.Zanettit.ő asszem ét évvel fiatalabb.LG írta:Silvinho azért nem volt rossz a Celtában, de a Barcabán télleg nem termett neki babér. De még Cafut idehozhatta volna.
akkor már inkább J.Zanettit.ő asszem ét évvel fiatalabb.LG írta:Silvinho azért nem volt rossz a Celtában, de a Barcabán télleg nem termett neki babér. De még Cafut idehozhatta volna.
egyáltalán nem utálom őket,csak bőven elég belőllük enniy is,sőt!ilyen silvinho féléket meg sem kellett volna venni,mert minek?LG írta:Az aztán nagyon jo!Zsolti írta:nézzük a dolgok jó oldalát:nem lesz annyi brazil.Utálhatod a Brazilokat, attol ok még a világ legjobbjai maradnak, 1xuen más dimenzioban játxanak mint a tobbiek.
Nekem se nagyon tetxik amit csinál mostanában.Zsolti írta:reméljük,hogy nem.bár elég sunyi ember sztem ez a laporta.Barcaforever írta:Épül az újabb önkényuralom?
Az aztán nagyon jo!Zsolti írta:nézzük a dolgok jó oldalát:nem lesz annyi brazil.
És ez jó dolog?A csapatunk legjobbja is egy brazil!Zsolti írta:nézzük a dolgok jó oldalát:nem lesz annyi brazil.
Nem hásonlítanak! Meg Laporta ámúgy sé romá, még nints is nekije sója amibe aórdibáljon, meg nem Béjának híjják a feleségit kisháver!lincsi írta:egyáltalán nem hasonlítanak egymásra (szerintem) Már csak az kéne!!Zsolti írta:hmmmmm.há lehet,hogy hülye vagyok,de sztem nagyon hasonlítanak. http://www.kepfeltoltes.hu/view/050519/laporo_not.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050519/ ... argyo3.jpg
Hát igen olyan ez, mint a mostani érettségi botrány.Magyar Bálint van legfelül szal ienkor neki van bukta.Bodi írta:Rég volt olyan elnökünk,aki ennyire ésszerűen igazolt!
Nem olyan,mint Gaspart vagy Perez,posztra igazol szerencsére.Bár nem hinném,hogy az ő szava a legfontosabb az igazolásokban!