2005.03.18. 12:09:59
Szerintem nem sok különbség van a nk-i és hazai bajnokságban a védelmet ostromlók között. A Chelsea ellen nem jött ki a lépés, nagyon megforgattak, de láttunk ilyet már hazai bajnokin is, úh. szerintem nincs különbség. Persze nem mindegy kivel rohamoz az ellen, de a Milan se járt túl sok sikerrel a támadások során. Ha meg a Chelsea meccs az alap, akkor éppen Gio szerepeltetésével van probléma, Oleguer meg megoldotta a bajnoki problémákat is, egy idényben nem nyerhetünk meg mindent és nem értek egyet azzal aki triplázást várt a szezon előtt, mert sokszor beszélgettük, hogy idén elég lenne egy cím is (bajnoki)
Én nem hoznék senkit ebbe a csapatba, mert felépülnek a sérültjeink, akkor minek vkp.? hátvéd? vagy éppen csatár?
Gondoljatok bele
Valdés - Belletti,Puyol,Márquez,Gio - Deco,Edmilson,Xavi - Giuly,Ronaldinho,Eto'o
és akkor a padon ül: Jorquera,Dámia,Sylvinho,Oleguer,Navarro,Motta,Gabri,Gerard,Iniesta,Albertini,Maxi Lopez,H.Larsson
és néha, hogy szokják a légkört fel lehet hozni Rubén,Riera,Messi,Pena
És akkor még belefér, hogy elmegy Gerard vagy Albertini esetleg egy játékost lehet hozni, de ha minden marad ez 22játékos, ami nem rossz és nem lehet még egyszer ilyen rossz szezonunk (sérülések) egyébként meg idén is sikerült megoldani ezt a problémát, legalábbis szerintem parádésan, bár szezon kezdetekor tudtuk, hogy csatárposzton vagyunk kevesen - másra akkor nem gondoltunk.
Barcelooooooooooooooooooooooooona