2008.01.27. 21:15:51
Szerintetek mit kéne csinálni a nyáron?
Edzőt mindenképpen kéne váltani, de a többivel bajban vagyok.
Ha a védelmünket nézzük, azzal nincs gond még 1 - 2 évig.
Középpályán a védekező szerepkör oké, de a többiek is elég attraktivak. Sokan küldenék már el Decot, és talán igazuk is van, de akkor szerintem Xavit- is ellehet küldeni, mert az ő teljesítménye se jobb, bár ha valaki menni fog kettelyük közül az nyilván Deco lesz. Tehát helyette lehetne valakit, talán Fabregas, talán Diego, talán valaki más........
Elöl megint nem bántanám, sem Ronaldinhot, sem Etot, sem senki mást.....
A lényege, amit írni akarok, hogy szerintem ez a keret nagyon jó, csak meg kéne találni azt a valakit, aki újra csapattá tudja gyúrni a fiúkat, mert a mai meccs is..............
Ha én lennék az edző - de szerintem bármelyik normális ember így van ezzel - leüvölteném a felyüket, ha 1-0 nál nem mennének előre hanem tili-toliznának, mint tették ma, és mostanában, akülönbség csak annyi, hogy most megszívtuk, de ez csak idő kérdése volt, hogy mikor következik ba.
Mindegy.
Idegeskedni már nem kell. A 2007-2008-as bajnokság elment. A BL még meg lehet (én nem hiszem....) a spanyol kupa meglehet, aztán jöhet valaki, aki csapatot épít, mint tették ezt madridban (sajnos....) ja, és még annyit, hogy nagyon-nagyon sok volt az a 24 misi Henryért sajnos....................