Messa írta:Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani valami jól kinéző, sportos, vagány terem, vagy salakos cipőt? Lehetőleg az utóbbi kéne, de mindkettőt megnézném.
Nem muszáj, hogy márkás legyen, csak nézzen ki jól, és ne menjen szét 1-2 rúgás után. (Focira használnám, de nem stoplist szeretnék).
Igazából márkában változóak a tapasztalatok. Van olyan ismerősöm akinek a Nike-ja kibírt 1.5 évet is, folyamatos használat mellett, nekem 2 Nike-om volt, az első 2 hetet bírt, a második meg fél évet. Viszont volt 3 Adidasom, ebből az előző kettőnek annyi baja volt hogy kinőttem, a mostaninak is lassan csak ez lesz a baja....legközelebb pénztárcámhoz mérten fogok cipőt venni, úgytűnik nem lesz pénzem Adidasra, szóval valami más márkát fogok nézni. Kacsingatok az Umbro és a Joma felé. A Puma-k is elég borsos áron vannak
Tehát ha én tanácsolnám, akkor márkásból Adidas, kevésbé márkásból Umbro, Joma vagy Puma. Pénztárcához mérten persze.
Mondjuk kinézetben elég nehéz tanácsolni. Fogalmam sincs milyen ízlésed van

Pl én megőrülök a világos cipőkért, értem ezalatt a szürkét és a fehéret, más meg csak sötétet, feketét venne.
De pl mingy keresek Neked olyat, ami mondjuk nekem tetszik, aztán hátha egyezik az ízlésünk
Szerk:
www.lionsport.hu
Nem keresek, inkább csak bedobom a linket. Itt van annyi cipő, hogy kedvedre tudsz válogatni. És még van egy csomó olyan, ami itt nincs, de boltban lehet kapni. Egészségedre