Ez is megvolt. Újabb meccs, újabb győzelem. 3 pont. Ennél semmi sem fontosabb, ráadásul szombaton, többi csapaton van így a nyomás.
Legnagyobb gondunk hogy az ellenfél játékosai bepöccennek és pont a madrid elleni meccset kell kihagyniuk eltiltás miatt.
Értékelés:
VV- Nem tudom hova tenni sajnos. Jó reflexei vannak, vagy a helyezkedéssel van gond, koncentrációval vagy nem tudom, gyönyörű szabadrúgás volt, de nem hiszem hogy senki se tudta volna kiszedni. Egyébként jó kapusnak tartom, szeretem, félreértések elkerülése végett kijelentem eszem ágában sincs "kell 1 új kapus" hsz-ekkel rombolni topicját, csak elegem van az ilyen gólokból. Amúgy második szabinál ami nem kicsit volt aljas nagyon szépen védett, kb ennyi dolga volt csak.
Puyol, Piqué: Szinte semmi dolguk nem akadt, teljesen megfelelő volt amit nyújtottak, kár h utóbbi nem talált be.
Abidal, Dani: A francia valami hihetetlen mennyit futott, küzdött, minden téren jót nyújtott, küzdés és futómennyiséget tekintve viszont egészen kiemelkedő volt. Dani pedig Dani, az az esernyős gólpassz... Az a futómennyiség az a technika, nagyon jók voltak mind2-en viszont Abidalnak örültem jobban, önmagához képest pozitív csalódás volt.
Xavi: Nehéz meccse volt, közepesen játszott.
Touré: Dettó.
Ini: Nálam a meccs embere, hihetetlen ahogy vezeti a labdát, ilyen kis területen megcsinálni ilyen dolgokat

Szinte csak Messi tudja amellett jól mozgatta a csapatot, Henry posztján pedig nagyon keveset volt mert lecserélték, de ott is művész lett volna. A MECCS EMBERE!
Eto'o: Dekoncentrált. Persze most ez csak amiatt baj h nincs meg az 5000. gólunk, remélem azért necces meccseken hozza a formáját, de kellett neki a gól, nagyon.
Titi: Gyenge mezőnyjáték, de gólt lőtt. Kb ennyi, nem kritizálom ha gólt lő.
Amúgy jelentős anyagi kárt okozott, mert szétszaggatta a hálót!
Messi: Jó játékosnak szerencséje van. 2 gól. Meg pech-he/pech-je ( nem vágom h írják

) Mert lehetett volna még 2. Ő ezért világklasszis. A világ legjobbja.
Cserék: Remélem Bojan önbizalma majd megnövekszik, de örülök h lehetőséget kapott. Hleb majd belerázódik, Busquets pedig hamarosan a kezdőben találja magát, szerintem már kupameccsen az lesz.
VISCA EL BARCA !!!