Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.12.19. 12:07:36

LE szerintem sem rossz edző. A középpályánk katasztrófa, pláne ha Masche sem ott játszik. Busi tojik az egészre, Ini és Xavi már túl van a csúcson, Rakitic egyedül kevés, Rafinha meg még túl fiatal, és egyébként sem nagyon kap lehetőséget.
gg86
Jugador d'estrella

2014.12.18. 20:56:42

visca el barca írta: igen, igaz.
csak még bielsa 125 uj emberrel, 30 taktikát és felállást kipróbálva vezeti a tabellát (jó játékkal), addig LE tudta h ua. 4-3-3 megy mint eddig, meg lesz 2 új játékosa és ennek ellenére is szívunk a nokedli csapatok ellen.
A Marseille-nek volt 3 komoly meccse az évben, mind a hármat bukta, még gólt sem rúgtak. Ezt csak azért írom, mert LE is megkapta, hogy nagycsapatok ellen kudarcot vallott, ami igaz is. Ja, egyet nyert, de az nem számít, mert épp telihold volt. Én tiszteletben tartom mindenki véleményét az aktuális edzőnkről, csak sokszor azt érzem, hogy szinte örömteli egy-egy pontvesztés, mert lehet osztani a mestert, hogy milyen fogalmatlan. Szerintem a jelenlegi problémáink túlmutatnak az edzőn - legyen az bárki - inkább a vezetőségben keresendők. Egy normális vezetés már 3 éve elkezdett volna dolgozni azon, hogy a kiöregedő, valamint a már motiválatlan játékosokat megfelelő minőségben pótolni lehessen. Ők viszont csak élvezték a sikereket amit az előző érából megörököltek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.12.18. 20:22:12

Azért a francia bajnokság elég kiegyenlített és vannak nehéz pályák Lille-Monao-Lyon-Bordeaux bárkit elkaphat. Ettől függetlenül Bielsa tényleg remek a Marseille-jel (hál istennek. :D ).

LE. felé a türelem a legfontosabb jó úton haladunk szerintem. A cikk is olyan ami a főoldalon kint van, hogy érzelmi alapokon nyugszik, konkrétumot keveset említ. Pedig lehetne hozni bőven a dolgokat, kevés kapott gól, más szerepkörök, stabilabb csapat, jobb egyéni formák stb. Ezekre mind-mind lehet alapozni.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2014.12.18. 18:49:55

gg86 írta:
visca el barca írta: meg fél évből sokat nem lehet levonni,
Ez igaz Luis Enrique esetében is?
Az, hogy valaki mágus-e, pillanatok alatt kiderül. LE nem mágus. Hogy lehet-e most jobbat idehozni helyette, azt nem tudom.
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.18. 18:33:41

Nervo írta:
Chino írta: Kloppról pediig sokat elmond azért a Dortmund szereplése.
Nem tisztem védeni a németet, de tedd azt is hozzá hogy milyen egyéniségek távoznak évről évre a csapatból. Azt mondjuk nem tudom hogy f.de boer mivel nagyobb név, mint az a simeone aki a spanyol bajnokság megnyerésétől kezdve a bl döntőig juttatta a csapatát. :| #-o De nem baj, majd de boer meg az ilyen enrique félék majd ők megoldják itt nálunk a gondokat. #-o Vagy nem... :cry:
lehet, hogy távoznak emberek (azért nézd már meg így is a játékoskeretüket), de azt, hogy a nem túl veretes Bundesligaban kieső helyen állnak, boldog boldogtalan elveri őket, nem hiszem, hogy rá lehetne erre fogni. (ahol egy Wolfsburg és Mönchengladbach áll a dobogón) De nem is ez lett volna Kloppal a mondandóm lényege, csak mindenki azzal jön, hogy kikaptunk a Celatatól, meg X-eltünk a Getafeval.
Bielsa tényleg vezeti egy ponttal a kőkemény kétcsapatos francia ligát.

A kiemelt rész a lényeg. Hogy a többség nevekben gondolkozik és csak ismételni tudom magam, hogy LE-vel kapcsolatban mindenki csak a negatívat látja. Jó lenne ide Simeone? Aztán hajtanák el, mert olyan focit játszatna csapattal, ami 1. nézhetetlen, 2. teljesen alkalmatlan rá a játékoskeret. Most is az a baja a nagy többségnek, hogy nem szép a játék, túl defenzív stb.
Ini kiesett a Clasicón hosszú távra és megy a sírás, hogy Xavi játszik. Neymar lesérült, szintén megy a sírás, hogy miért Pedro játszik. És akkor jönnek ezek a hatalmas okosságok, hogy akinél Pedro játszik, az teljesen hülye, alkalmatlan stb. #-o Másik lehetőség az lett volna, hogy kirakni Munirt a balosra, ahol még annyit se tud, mint a balon vagy középen.

Megy a sírás-rívás Fabregasért, akit tavaly úgy szapult és úgy küldött el itt mindenki, hogy élmény volt olvasni. És ez is LE hibája. Meg persze az is, hogy nincs itt Thiago. Nem lehet, hogy inkább Pep sara? Xavi még fiatalabb volt, majd a nyakára hozatta Cesc-t. Persze ez is Lucho hibája.
Ja, meg az is, hogy Douglas lett igazolva. 100%, hogy az ő kérése volt.

Vannak hibái, de bőven ludasak ebben a játékosok is. Legalább annyira, mint ő. Érdekes, hogy azért se Pep, se Tito, se Roura, se Martino nem kapta annyira az ívet, hogy nem játszatja Montoyat vagy Masch-ot a kp-n, mint ő.
Pedig ezen a pár hónapban többet játszott az argentin vkp-ban, mint az utóbbi két évben.
Végülis mindegy, legegyszerűbb őt hibáztatni és sírni azok után akik nincsenek itt, meg vakon állítani, hogy xy biztos jobb lenne ide, mint ő. =D>
Forca Barca!!!!
roby122
Entrenador del Barça

2014.12.18. 18:27:56

Kovbal88 írta: Kár volt idejönni Luis Enrique! Játékosként szerettem, de edzőként minden csak nem az új Pep!
Oké , hogy Pep éra lesz most már évtizedeken keresztül a mérvadó. Az a csapat tényleg a világklasszis Barcelona volt. Tökéletes Alvessel , Puyol , világ legjobb középpályája , csatár sorba mindig is klasszisok voltak + a taktika tökéletesítése.
Ahogy múlik az idő , a játékosok öregszenek , és utánpótlásról kellett volna gondoskodni , vagy vásárolni ( csak ugye mi nem vagyunk a RealMadrid) , de hát ha a saját nevelést is eladjuk , akkor mit várunk ? Csatársor kivételével ugyanazokat a játékosokat nyomatjuk évek óta , nem is fog ez a dolog így megoldódni.

LE meg ennyit tud kihozni a dologból , szerintem őt egyáltalán nem kellene hibáztatni , inkább a vezetőséget. Martino is tavaly próbálkozhatott volna , csak őt meg nagyon rövid pórázon fogta a vezetőség (szerintem). Barcelona a filozófián nem fog változtatni , nem változtathat , ez ennyi. Az , hogy milyen felállás , teljesen mindegy , a játék ugyanaz. Miért is tudna itt Klopp érvényesülni ? Majd kontrákra fogunk játszani , vagy nem is értem komolyan , hogy mi lenne más vele . Még több labdabirtoklás ?
Rossz az alapanyag ennyi , Védelmünk megkopott , vezérünk elment , középpálya nincs , támadósorunkban a nagy nevek szokásosan megvannak , viszont Messi is "öregszik" + ők sem kapnak már támogatást a KP-ról. Neki kell visszajönnie a labdáért a KP-ra... De ezek a dolgok elhangzottak már , nem akarom ecsetelni ezeket még 100-szor , csak arra próbáltam rávilágítani , hogy itt nem LE a főbűnbak. Örüljünk neki , hogy próbálkozik/próbálkozhat , mert ő is tudja , hogy ami pár éven keresztül ment az most nem fog menni.

Egy edző meg igen is legyen keménykezű , mint Pep volt. Martino tavaly azt mondta erre , hogy : " Felnőtt emberek , azt csinálnak amit szeretnének " Nem biztos , hogy pontos a nyilatkozat , de ilyesmire emlékszem. Na LE-nél ez is változott , le meri ültetni pl. Piquét is , és lásd meg is lett az eredménye. Busit is leültethetné mondjuk.

Arra meg , hogy Pep sosem ordibált... https://www.youtube.com/watch?v=zHuzvVJAdL4" target="_blank
Szerintem Pep pont nem az az ember volt , aki félt megmondani a frankót a játékosok szemébe.
Na , mind1 ez csak egy kitérő volt , mert szemet szúrt.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.18. 17:40:19

gg86 írta:
igen, igaz.
csak még bielsa 125 uj emberrel, 30 taktikát és felállást kipróbálva vezeti a tabellát (jó játékkal), addig LE tudta h ua. 4-3-3 megy mint eddig, meg lesz 2 új játékosa és ennek ellenére is szívunk a nokedli csapatok ellen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2014.12.18. 17:31:55

visca el barca
Presidente del Barça

2014.12.18. 16:44:21

nem akarom bielsát védeni, meg fél évből sokat nem lehet levonni, de azért a francia bajnokságot vezeti a márszej, pedig nincsenek zlatannjai meg silvái...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2014.12.18. 16:26:47

Chino írta: Kloppról pediig sokat elmond azért a Dortmund szereplése.
Nem tisztem védeni a németet, de tedd azt is hozzá hogy milyen egyéniségek távoznak évről évre a csapatból. Azt mondjuk nem tudom hogy f.de boer mivel nagyobb név, mint az a simeone aki a spanyol bajnokság megnyerésétől kezdve a bl döntőig juttatta a csapatát. :| #-o De nem baj, majd de boer meg az ilyen enrique félék majd ők megoldják itt nálunk a gondokat. #-o Vagy nem... :cry:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.18. 16:07:20

Nervo írta:
Ha egy Klopp lenne itt ilyen eredménnyel biztos vagyok benne, hogy nem ez menne, hanem, hogy jó úton halad.
Az lesz a legjobb hogyha marad minden ahogyan most van, erőltessük továbbra is a kiégett alvést szegény montoya kárára, meg a veterán xavit rakitic helyett. :? Ezek a döntések mind-mind az ő sarát jelképezik. A másik dolog, az említett úriembereknél vagyis kloppnál és bielsánál, szted az ilyen alvések meg dágleszek labdába rúgnának :?: Matyőről meg már ne is beszéljünk... :lol: :lol: Elmondanám neked, hogy az ilyen játékosokat ez a két edző már biztosan nem tolerálta volna egy normális keretben. :| És igen nekem meggyőződésem, hogy egy kloppal vagy egy simeonéval biztosan más hogyan állna most a csapat, ők mind a ketten kemény kezű edzők, és hidd el hogy bőven lenne annyi rálátásuk az egészre hogy a jólakott emberkéket már régen kitették volna ebből csapatból. :roll: Nem pedig azt a vonalat követnék amit most enrique és martinó is annak idején.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért a keménykezűség a baj. Suarezt berakta középre Messi "kárára" mégsem vergődik a Diktátor, hanem elfogadta és csak annyit mondott, hogy elfogadja, régen játszott ott és bele kell lendülnie. Piqué-t nevelő célzattal simán felküldte a lelátóra meg száműzte a padra és Bartrat játszatta. meg is lett az eredménye. Pep-nek is csak a szája járt, hogy Piqué-től meg akar szabadulni a hozzáállása miatt, ennek ellenére kirobbanthatatlan volt.
Érvényes volt ez szegény Titora és Martinora is.
Nem azért keménykezű egy edző, mert ordibál a vonal mellett. Pep-nél mikor láttál ilyet?
Simeoneről csak annyit, hogy ide alkalmatlanabb edzőt szerintem nem sokat találnánk. Neki az Atletico egy tökéletes csapat. Nagyon megtalálta a zsák a foltját, nála nincs alkalmasabb vezető ANNAK a csapatnak. Totálisan a saját képére tudja formálni azzal a játékosanyaggal. Már játékosként is ilyen volt.

Én amúgy ha már edzőt kellene ide választani én FDB-t néztem volna a legszívesebben. Kloppról pediig sokat elmond azért a Dortmund szereplése. A keménykezűségről pedig annyit, hogy Reus már másfél éve csak kifelé kacsingat, spanyolul tanul, nyilatkozgat jobbra balra hogy ide fog menni meg oda. Mást nem is igen hallani róla. Ha tényleg olyan kemény lenne úgy vágná az ilyenekért padra, hogy kikezdené a se..ét az ülés.

Bielsa pedig miért lenne olyan jó. Mert Argentínának volt sokáig a kapitánya? Az utóbbi 25 év talán legjobb játékosanyagával rendelkezett, mégsem tudott túl sokat elérni, sőt!

LE-nek pedig csak a hibáit emlegeti mindenki. Pep is volt szidva mennyit. Neki is bőven megvoltak a hülyeségei, pedig összehasonlíthatatlanul jobb kerete volt.
De itt csak az megy, hogy ezt csinálja sza..ul meg azt csinálja sza..ul, meg dilettáns stb. Iszonyatosan egyoldalú itt a megítélése, objektivitás teljes mellőzése.

Azt meg honnan tudjátok, hogy a mindenek felett álló, isteni Klopp kiket játszatna?
Forca Barca!!!!
Balinho
Entrenador del Barça

2014.12.18. 16:00:58

visca el barca írta:
Franco Francisco2 írta:A legszomorubb (ne legyen igazam) szerintem önkritikája sincs (ellentétben pl. Tata-val), na de szezon végén meglátjuk....
érdekes gondolat, és milyen igaz :D furcsa h még nem írta senki :D bár Iván azért kicsit megkapargatta a felszínt a mai írásával...
Amikor Lucho lemondott a Roma éléről meglehetősen önkritikusan nyilatkozott, ezen a téren nem hiszem, hogy baj lenne vele.
Nervo írta:
Ha egy Klopp lenne itt ilyen eredménnyel biztos vagyok benne, hogy nem ez menne, hanem, hogy jó úton halad.
Az lesz a legjobb hogyha marad minden ahogyan most van, erőltessük továbbra is a kiégett alvést szegény montoya kárára, meg a veterán xavit rakitic helyett. :? Ezek a döntések mind-mind az ő sarát jelképezik. A másik dolog, az említett úriembereknél vagyis kloppnál és bielsánál, szted az ilyen alvések meg dágleszek labdába rúgnának :?: Matyőről meg már ne is beszéljünk... :lol: :lol: Elmondanám neked, hogy az ilyen játékosokat ez a két edző már biztosan nem tolerálta volna egy normális keretben. :| És igen nekem meggyőződésem, hogy egy kloppal vagy egy simeonéval biztosan más hogyan állna most a csapat, ők mind a ketten kemény kezű edzők, és hidd el hogy bőven lenne annyi rálátásuk az egészre hogy a jólakott emberkéket már régen kitették volna ebből csapatból. :roll: Nem pedig azt a vonalat követnék amit most enrique és martinó is annak idején.
Komolyan az ilyenek azért fel tudnak húzni. Montoya bármennyire is szurkoltam neki, egy edzőnél sem tudta kiszorítani az évek óta konstans sz@r Alvest. Douglas nyilván nem kellett neki, ezért nem is játszik.

A középpályánkról még hajlamosak még mindig azt gondolni az emberek, hogy világelit. Fabregas elment, Iniesta sérült, Rafinha még nem kész, Rakitic veszett hasznos, de nem szervez, Busi, Masch védekező felfogású. Kinek kellene Xavi helyén játszania? Pedro is limitálva van.

Kloppal máshogy állna a csapat? Nézzünk már rá a Bundesligára könyörgöm, egy Simeone/Mou-stílusú célfocitól meg állítom, hogy a fél fórum vért hányna.

A Real az elmúlt években kb. minden posztra vett egy (vagy több) játékost legalább 30M-ért. a védelembe vették Coentraot, Ramost, Pepét (egyenként 30 körüli összegért), a középpályát évről-évre vagyonokért frissítik, ott van Kroos (25-30) Modric, Isco, Illarra (30-40M/játékos), James (80) elől meg CR/Bale (90-100), Benzema is volt 35. Éveken keresztül lépegettek egyesével előre, míg nézték, hogy mi a csúcson vagyunk. Nekik sem ment egyik napról a másikra, nekünk sem fog.

A Real kerete jelenleg erősebb, régebb óta csiszolódik, és egyszerűen jelenleg jobb csapat. Mi ott állunk mögöttük úgy, hogy egy évek óta húzódó megújulás első félévében járunk, de Lucho lejáratja magát, mert variál, mert kísérletezik és belehibázik, meg az évek óta összeérő Real előttünk van. Természetesen csak az lehet a megoldás, ha LE-t azzzzonnal elzavarjuk. De ha jön Klopp vagy Simeone, akkor se perc alatt betanít egy teljesen új szisztémát, amiben majd hűde direkt futballt fogunk bemutatni. Aztán ha a következő edző is bukni fog pontokat kis csapatok ellen és nem állunk egyből össze, akkor év végén azt is el kell zavarni.
Nervo
Capitá del Barça

2014.12.18. 15:23:58

Az lesz a legjobb akkor hogyha marad minden ahogyan most van, erőltessük továbbra is a kiégett alvést szegény montoya kárára, meg a veterán xavit rakitic helyett. :? Ezek a döntések mind-mind az ő sarát jelképezik. A másik dolog, az említett úriembereknél vagyis kloppnál és bielsánál, szted az ilyen alvések meg dágleszek labdába rúgnának :?: Matyőről meg már ne is beszéljünk... :lol: :lol: Elmondanám neked, hogy az ilyen játékosokat ez a két edző már biztosan nem tolerálta volna egy normális keretben. :| És igen nekem meggyőződésem, hogy egy kloppal vagy egy simeonéval biztosan más hogyan állna most a csapat, ők mind a ketten kemény kezű edzők, és hidd el hogy bőven lenne annyi rálátásuk az egészre hogy a jólakott emberkéket már régen kitették volna ebből csapatból. :roll: Nem pedig azt a vonalat követnék amit most enrique és martinó is annak idején. Nagy csodára nem számítok vele kapcsolatban, az a szerencséje hogy van 3 brutál jó támadónk akik sokszor jókor vannak jóhelyen, miközben a védelem az vicc már több éve. És mostanra már ott tartunk, hogy busquets helyett is kellesz majd egy emberke mert szegény képtelen elvégezni az eddigi feladatát normálisan. Sajnos teljes joggal megértem martint is hogyha távozna a klubtól, frusztráló lehet neki azt látni hogy van előtte egy olyan ember a sorban, aki már évek óta formán kivűl játszik és még egy szimpla beadást sem tud normálisan elvégezni. :(
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.12.18. 00:03:20

Samper írta:Nem csoda, hogy egy jó külső ajánlat bezavar.
Ezt mire, meg hogy?
Kovbal88
Entrenador del Barça

2014.12.17. 23:49:06

Samper írta:Nem a keresgéléssel magával van baj, hanem a módjával és mértékével. Nem az ellenfelek számára válik így kiszámíthatatlanná minden, hanem a saját játékosok számára. Így ez nem motivál, hanem demotivál. Igaz ez öregekre és fiatalokra, régiekre és újakra. Senki se tudja, hogy hányadán áll, mire számíthat. Nem csoda, hogy egy jó külső ajánlat bezavar.
Vicc az egész, Messit miért nem tudja kihagyni, csinálná meg vele azt mint Montoyával...aztán már csomagolhatna is... de nem sokáig lesz ő már itt, ha így folytatja... lassan már akkora hülyeségeket mond, hogy bezárják a diliházba...
Kár volt idejönni Luis Enrique! Játékosként szerettem, de edzőként minden csak nem az új Pep!
Samper
Director del Fútbol

2014.12.17. 22:15:55

Nem a keresgéléssel magával van baj, hanem a módjával és mértékével. Nem az ellenfelek számára válik így kiszámíthatatlanná minden, hanem a saját játékosok számára. Így ez nem motivál, hanem demotivál. Igaz ez öregekre és fiatalokra, régiekre és újakra. Senki se tudja, hogy hányadán áll, mire számíthat. Nem csoda, hogy egy jó külső ajánlat bezavar.
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.17. 15:44:48

BarcaGeri777 írta:
defender3 írta: Amúgy én egy 4-2-3-1-et megnéznék:
Montoya - Bartra - Pique - Alba
Rakitic - Mascherano
Adama - Messi - Neymar
Suarez
összetételben.
Ezt én is megnézném! :)
Én ezt úgy módosítanám, hogy Messi Adama helyéreés a kp-ra betenni Rafinhat. Az szerintem ütne.
Forca Barca!!!!
BarcaGeri777
Barça B

2014.12.17. 15:30:25

palesz77 írta:Chino és BarcaGeri jól összefoglalták igazából a gondolataim javát, a legnagyobb negatívum felett viszont elsiklottatok - számomra a legnagyobb legalábbis -, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan kísérletezget, és többször is jól eltalálta már a csapatot, sosem marad egy jó szisztémánál, hanem akkor is variál tovább.. Persze jó ez a kiismerhetetlenség, de ez már a ló túloldala szerintem, meg kéne találnia Luchonak az aranyközéputat, mert az se normális, hogy nincs egy kiforrott játékunk, amit lehetne aztán tökéletesíteni.
Teljesen igazad van, valóban kihagytam ezt, pedig nekem is valami hasonló erről a véleményem. Lehet, hogy csak a szépet látó tükröt tartottam a csapat és LE elé... :) Egyébként elgondolkodtam azon, hogy mi vezérelheti őt abban, hogy egy egyszer-kétszer (nagyjából) jól működő felállást és taktikát ismét a polcra tegyen vagy a kukába dobjon!? Igazából már a kérdésemben megadtam a válasz egy részét: Remélem, hogy a polcra és nem a kukába dobja ezeket a taktikákat. Mert ha így van, akkor csak azt a kérdést kell feltennünk, hogy miért kísérletezik még mindig, hisz már így is kipróbált vagy egy tucat lehetőséget, és már találhatott néhány egész jól - nem tökéletesen - működő megoldást is!? Talán az lehet a válasz, hogy még nem elégedett a látottakkal, nem érzi úgy, hogy megtalálta a legjobbat, maximalista (önmagával szemben is), és ezért még kockáztat: kipróbál minden lehetőséget, hátha meglesz az, amit megálmodott! Szerintem addig fog kísérletezgetni, amíg úgy gondolja, hogy van még olyan a lehetőségei tárházában, ami előrébb viheti a csapat teljesítményét! A legjobbat, a legerősebbet keresi még, és úgy látja, hogy van a keretben komoly esély arra, hogy ezt meg is találja!Legalábbis remélem, hogy ilyesmi gondolatok motiválják ezen tettét, és nem a hozzáértés hiánya! Hiszek ebben! Szerintem, hamarosan eléri azt a célját, hogy kimondhassa: Minden reális lehetőséget kipróbáltam, kockáztattam is, most vegyük elő azt a 2-3 megoldást, amelyek a legjobban működtek, amelyek hathatósan megnehezítik az ellenfelek belőlünk történő felkészülését, és amelyek stabil és gólerős játékot hoznak!
defender3 írta: Amúgy én egy 4-2-3-1-et megnéznék:
Rakitic - Mascherano
Adama - Messi - Neymar
Suarez
összetételben.
Ezt én is megnézném! :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2014.12.17. 15:23:36

zola8787 írta:
fz9999 írta:Erre most még elkezdi Xavit is vissza rakni a kezdőbe... agyam eldobom, néha azt hiszem, biztos zsarolja valaki valamivel, ennyire hülye nem lehet vki.
Kit játszatnál Xavi helyett? Ja és indokold is meg az eddigi játékok alapján. Azt nem fogadom el, hogy xy-t, mert még fiatal.
Rakiticet.Mehetne a szezon eleji Busi-Rakitic-Ini középpálya.
Feast4
Director del Fútbol

2014.12.17. 14:13:26

Csodálkoztam hogy tegnap játszott Montoya is.Nem tán kezdi belátni hogy Alvesen kívül nincs jobb szélső védők?Sajna viszont ez már ezen a dolgon nem hiszem hogy segít.Alvessel és Douglassal fog lemenni az év és ez akárhogy nézzük az ő sara.A nyilatkozata a meccsről meg külön élmény.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2014.12.16. 22:07:40

fz9999 írta:Erre most még elkezdi Xavit is vissza rakni a kezdőbe... agyam eldobom, néha azt hiszem, biztos zsarolja valaki valamivel, ennyire hülye nem lehet vki.
Kit játszatnál Xavi helyett? Ja és indokold is meg az eddigi játékok alapján. Azt nem fogadom el, hogy xy-t, mert még fiatal.
fz9999
Barça B

2014.12.16. 22:04:48

Chino írta:
Franco Francisco2 írta: Amugy osztom azta véléleményt, hogy nem ide való, valaki egyszer írta aki Pedrot játszatja az nem Barca edzőnek való, nagy igazság...
Én biztosan írtam egyszer, hogy többek között azért is alkalmatlan mert Pedrot és Alvest bármilyen módon szerepelteti, a véleményem azóta sem változott: dilettáns, teljesen alkalmatlan! Erre most még elkezdi Xavit is vissza rakni a kezdőbe... agyam eldobom, néha azt hiszem, biztos zsarolja valaki valamivel, ennyire hülye nem lehet vki.
Feast4
Director del Fútbol

2014.12.16. 22:03:23

palesz77 írta:Chino és BarcaGeri jól összefoglalták igazából a gondolataim javát, a legnagyobb negatívum felett viszont elsiklottatok - számomra a legnagyobb legalábbis -, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan kísérletezget, és többször is jól eltalálta már a csapatot, sosem marad egy jó szisztémánál, hanem akkor is variál tovább.. Persze jó ez a kiismerhetetlenség, de ez már a ló túloldala szerintem, meg kéne találnia Luchonak az aranyközéputat, mert az se normális, hogy nincs egy kiforrott játékunk, amit lehetne aztán tökéletesíteni.
Igen ezzel teljesen egyet értek. Pl. a PSG elleni meccsen kitalált taktikát kellene egy kicsit csiszolgatnni pl. mert egy müködő dolog volt, de marha messze állt a jótól. Szintén nem egy nekét esetben eltalálta, hogy kéne a 4-3-3-at a jelenlegi kerettel játszani mégse maradt meg annál. nem értem mit akar.

Csak pár dolog ami engem zavar:

1.Eleve nem értem Rakitic miért ül annyiszor a padon. Látszik rajta, hogy a folyamatos játék jót tesz neki, ahogy az is, hogy ha össze vissza játszatja ( volt olyan két hét amikor 4-5 posztot is játszott és csodálkozunk hogy kicsit fonalat vesztett).

2.Azt se értem ha Montoya nem jön be ilyen brahi meccseken miért nem játszatja többet Douglast ( ne adja az ég, hogy nem törlik ell a bant mert itt nagy baj lesz).

3.Azt se értem, hogy Munrit miért nem küldte vissza a B csapathoz. A srácnak jobbat tenne ha ott folyamatosan játszana, mint itt padozik.

4.Szintén rejtély, hogy Masch szerepe mi a csapaton belül. Mert Busquetsnél egyértelműen jobb lenne azt látjuk, mégis Busquets van erőlteteve.

5.Az meg végképp titik számomra miért nem tudja kitalálni ki legyen a belős védő pár, miért kell szinte minden második meccsel legalább az egyiket ültetni.

Ezek mind mind olyan alapvető hibák amkiket mindenki lát, de folyamatosan csak annyit reagál ezekre. " Az ellenfél jól kontrázott, sok helyzetünk volt, stabilak vagyunk, megvannak a lehetőségeink, fejlődnünk kell." Több közhely hirtelen nem jut eszembe abból amiket szajkózni szeret.
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.12.16. 21:52:31

Nálam már úgy szeptemberben leírta magát. Azok után, hogy kijelentette, hogy nála az épp aktuális forma a legfontosabb mégis megvannak azok akik kb. mindegy mit csinálnak akkor se kerülnek ki a kezdőből.
Ami engem nagyon zavar az az, hogy nem képes ugyanúgy felküldeni a csapatot két egymást követő meccsen, így nem kell csodálkozni, hogy nem tudnak konstans jól teljesíteni.
Amúgy én egy 4-2-3-1-et megnéznék:
Rakitic - Mascherano
Adama - Messi - Neymar
Suarez
összetételben.
Chino
Llegenda del Barça

2014.12.16. 21:37:31

Franco Francisco2 írta: Amugy osztom azta véléleményt, hogy nem ide való, valaki egyszer írta aki Pedrot játszatja az nem Barca edzőnek való, nagy igazság...
Ha ez alapján döntöd el csak gratulálni tudok. #-o
Amúgy meg ő az aki a legkevésbé foglalkoztatja Pedrot ha az utóbbi 4 edzőt nézzük. Beszédes, hogy sokszor 18 éves ifik is előrébb voltak nála. Előbb gondold végig kicsit.
Forca Barca!!!!
Lezárt