Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haze71 írta:Ismét agyatlanul játszott... De már kezdem megszokni...
Sajnos pont így vagyok ezzel, nem igazán tudom hová tenni. Egyrészt a hozzáállása példás, ilyen szempontból nem cserélném el senkire. Másrészt nem látok benne mostanában sokat, bár az is igaz, hogy igen sokszor játszik a szélen. De amikor középen van, rosszul kezeli a labdát, sokat pattog előtte, kapuralövéseiben semmi fifka, izomból, ahogy áll, és sajnos ezek nem is eredményesek. Amikor sakk-matt van, és ő az utolsó ember, akkor befejezi, de amúgy nem igazán. Szerintem ebben a csapatban egy Diego Milito is járna ennyinél. Na, de lesz ez még jobb is...jelwaz írta:Úristen, ahogy megcsókolta a címert a mezén a gólja után... Ilyen hozzáállással felőlem akárhogy játszhat...
+ a 2005/2006-s szezonban is sokáig harcban volt Tonival, aztán végén lemaradt. A vége nem megy neki. Most is meglennének a helyzetei, nem lövi be őket. Ha elveszti a gólkirályi cimet, akkor nyugodtan vessen magára. Mert nem a kiszolgáláson múlik, az biztosannak azért nagyon nem örülnék (bármit is nyilatkozik),h 2odszor veszítené el úgy a gólkirályi és egyben aranylaszti címet, hogy a vége előtt 3-4 fordulóval még szépen vezetett, 3-4éve is így történt, akkor is Forlan (és Henry) volt a nevető fél.
hát ez a két név édes kevés hozzá, nem fog elmenni, marad. am törvényszerű,h egész idényben nem tud top formában lenni vki,de legalább kiteszi a lelkét, ezt díjazom.albicelesteX írta:Az az agyatlan játék szerinte hogy középcsatár lévén nem játsza be az egész pályát nem állt be kivédi a tizenegyest stb.!Meg csak 28 gólt lőtt a ligában!Egyébként több szennyoldalt olvastam és azok meg vannak győződve hogy Eto'o-t elküldik Laportáék a nyáron!És vagy Forlan vagy Adebayor jönne helyette!Hát remélem marad!Meg ha nem is nem ez a két szerencsétlen fogja pótolni!Mert ezek tuti nem fogják!
Ismét egy... no comment... De már kezdem megszokni...haze71 írta:Ismét agyatlanul játszott... De már kezdem megszokni...
Jahbojanfan írta:forlán már be is hozta a hátrányát, így 27-27-re állnak az aranycipő versenyben. nem lehet büntetlenül folyamatosan rosszul játszani.