Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvasd végig: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Been001 írta:valaki eltudná magyarázni (lehetőleg érthetően:D ) hogy kell aláírás képet behelyeznem a profilomba? ha valahova le van írv akkor csak azt mondja meg h hova:D előre is kösz
Sajnos nemmel kell felelnem.Gyaníthatóan nem lenne túl látogatott topik.Amennyit meg beszélnétek róla azt nyugodtan megtehetitek mondjuk az egyéb sportok-ban.gyuri03 írta:Sziasztok! Főként a moderátorokhoz szólok. Esetleg nemlehetne egy olyan topicot nyitni ami a pankrációval foglalkozik és egyéb küzdősportokkal? Én nagyon örülnék nekivárom a választ
igen, ezt én sem akartam elhinni, mondom csak van annyi esze mindenkinek h a csapatunk kész, egy két jó húzás tudna csak lendíteni a csapaton, de akár enélkül se tartanám esélytelennek a csapatot. De amikor azt olvasom, hogy Txiki és Laporta mekkora idióta, nincs tökük, meg minek ülnek a sok lóvén, nem költekezünk mint a hülye, csak nézek mint a bociFecooo írta:kezdek lassan minden rosszat elhinni, amit a modik leírnak a fórumról...
már ott tartunk, h Laporta egy amatőr senki, Txiki egy tehetetlen barom...
végülis csak 3 bajnoki és 2 bl-címet hozott össze ez a hozzánemértő team...
szánalom a köbön, ami ott megy...
Ugye van az Idézet gomb. Arra katt, majd kitörlöd azt a részt, ami nem kell.chonggy írta:lenne 1 kérdésem..hogyan kell a hsz csak egy részét "kivenni",és idézetként használni...??
villabarca írta:Lenne egy kérdésem!
Hogy lehet a szöveg alá olyan képet rakni? Előre is köszi
Én töröltem.Többször kértem hogy seialokat,aktiváló kódokat ne írjatok ki nyilvánosan.Tudom hogy segíteni szerettél volna(ezért is vártam meg míg megköszönte az illető),de ez nem warez oldal.Legközelebb az ilyet inkább privátban intézd.Nem hiányzik a balhé senkinek..Puyol05 írta:a kedves modikhoz és adminokhoz fordulnék.
azt szeretném kérdezni, hogy miért tűnt el a hsz-em a Segítség kéne topicból? szerintem nem volzt benne semmi szabályellenes...
Arra büszke lehetsz, kellőképpen fogjuk díjazni, elhiheted.matyi02 írta:de ha marcan vagy hasonló oldalon találok valami f.szságot 100% hogy belinkizem![]()
matyi02 írta:De erre még nem kaptam választ : "De ha pl írok egy új hsz.-t írok link nélkül azt bent hagyod" Remélem megkapom.
Itt a válasz.lionelmessi19 írta:Olvasd el a fránya szabályzatot a felhívások topicban, van ott sokminden, aztán már tudni fogod h mit törlünk és mit nem.