CFirpo3 írta:Miért kell foglalkozni a reállal? Lehet, h erős lesz a támadósoruk, de azért a mienket se becsüljétek már alá: Messi Eto'o Henry. Ők már bizonyítottak és összeszoktak.

Sztem nagyon is kell foglalkozni a reállal (de ugyanúgy a többiekkel is,bár talán annyira nem fognak közvetlen veszélyt jelenteni),egyre inkább.De egy dolog figyelemmel követni a dolgaikat és egy másik dolog a reakció.
Akárkiket is igazoljanak le,a nevek súlya miatt nem kell azért lekaksizni a vádlinkat.A mi CSAPATUNK idén bizonyította,h rettenetesen együtt vannak,érzik egymást,és óriási kaliberek a posztjaikon (vagy épp épp most válnak azzá).A világelitbe tartozó playák tolják neki nálunk,és ez abszolút igaz a riválisra is.De ez így van rendjén...Fel kellett venniük a kesztyűt,mert elég nagy dolgot tettünk le idén az asztalra,vhogy csökkenteni akarják az űrt.Ráadásul nincs rá pár évük,h partiba kerüljenek velünk,azonnalra kell.
A reakciók másik oldala,h a ló túloldalára sem szabad átesnie senkinek.Az idei szezonból jövőre nem fogunk megélni,0ról indul mindenki.Lesajnálni a reált ugyanúgy óriási hiba lenne sztem,mint remegő térdekkel közlekedni ezután.A keretük rengeteget erősödik,az egészen biztos.Ez a bajnokságot tekintve már egy figyelmeztető jel,hisz' idén is a vége előtt 5 fordulóig látótávon belül voltak.Szal oda kell vigyázni rájuk.A kupában meglátjuk,h mennyit akarnak kihozni a bugiból.Ha annyit mint tavaly,akkor nem ellenfél.A BL-ben lesz a legnagyobb kérdőjel a teljesítményük.Az utolsó 16os fázisban már elég erős csapatokba szaladhatnak bele,ahol már nekik is muszáj csapatként funkcionálni.Nem elég oda pár elit playa.Persze a bajnokságba sem,de azért ott nagyátlagban pöppet gyengusabb az erőszint.A nagyok eldönthetik a meccsek nagy részét,de amikor emberükre akadnak,akkor kell az összmunka.
Kíváncsian várom a kövi szezont,óriási párharcra van kilátás.Azt ne felejtsük el,h alig kezdődött el az igazolási idény,és máris megvan kettő a fő kiszemeltjeikből.Mielőbb össze tudják rakni a keretüket,annál több idejük lesz szokni egymást.És az a plusz 1-másfél hónap sokat jelenthet.
Lényeg,ami lényeg:
Nem kell sztem begörcsölnünk az erősítéseiktől,de lenézni sem kell őket előre!
És sztem igenis foglalkoznunk kell a reállal,mint ahogy nekik is velünk!!!