Bajnoki Mérkőzések 08-09
valdes
alves, pique, puyol, abidal
xavi, toure, iniesta
messi, eto'o, henry
alves, pique, puyol, abidal
xavi, toure, iniesta
messi, eto'o, henry
INIESTA a kezdőben!!!!!!!!!!!!4
- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem hiszem, hogy elhalasztanák!bali 15 írta:Oh istenem. Szörnyű. Pont most akartam közölni ezt a hírt. De szerintem a meccset nem kellene elhalasztani. Viszont kötelezőnek tartok egy fekete karszallagot vagy egy perces csendet.
Bár lehet hogy tényleg elmarad.
R.I.P.
Nem látok összefüggést!
De valóban tragikus!
R.I.P
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sztem Caceres tehetséges és fontos h formába jöjjön. Sanchezt én se játaszatnám, és csütörtökön se...Varatrix írta:Én Céceresbe már nem bízok!kabekabe írta:Na keretet nem tom, írjatok ha vki nincs benne a keretbe. A kezdőm:
V.V-Dani,Pique,Caceres,Abidal-Yaya-Guddy,Xavi-Hleb,Titi-Samu. A kupába meg játszana Leo,Sergi, Keita, Bojan, Puyi...Fontos, h ne legyenek fárdtak és ne legyen göngébb v jobb csapat.
Nem játszatnám ma este, ahogyan Sanchezt sem!
Oh istenem. Szörnyű. Pont most akartam közölni ezt a hírt. De szerintem a meccset nem kellene elhalasztani. Viszont kötelezőnek tartok egy fekete karszallagot vagy egy perces csendet.Varga Tamás írta:Igen, én is most olvastam ezt a szörnyű tragédiát...Etooka írta:Azért ide linkelem,mert valami olyasmit ír,hogy nem tudni,érinti-e a meccset,szóval:
Szörnyű tragédia
Részvét
Gyermekek halála mindig megrázó - 4 gyermek maradt a romok alatt. Négy család elvesztette élete értelmét, a jövőt jelentő reményt.
Az elhunytaknak Isten adjon nyugodalmat, a gyászoló Szülőknek, hozzátartozóknak pedig adja meg a megnyugvás kegyelmét, és enyhítse fájdalmukat!
Béke poraikra!
Bár lehet hogy tényleg elmarad.
R.I.P.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Én Céceresbe már nem bízok!kabekabe írta:Na keretet nem tom, írjatok ha vki nincs benne a keretbe. A kezdőm:
V.V-Dani,Pique,Caceres,Abidal-Yaya-Guddy,Xavi-Hleb,Titi-Samu. A kupába meg játszana Leo,Sergi, Keita, Bojan, Puyi...Fontos, h ne legyenek fárdtak és ne legyen göngébb v jobb csapat.
Nem játszatnám ma este, ahogyan Sanchezt sem!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Na keretet nem tom, írjatok ha vki nincs benne a keretbe. A kezdőm:
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, én is most olvastam ezt a szörnyű tragédiát...Etooka írta:Azért ide linkelem,mert valami olyasmit ír,hogy nem tudni,érinti-e a meccset,szóval:
Szörnyű tragédia
Részvét
Gyermekek halála mindig megrázó - 4 gyermek maradt a romok alatt. Négy család elvesztette élete értelmét, a jövőt jelentő reményt.
Az elhunytaknak Isten adjon nyugodalmat, a gyászoló Szülőknek, hozzátartozóknak pedig adja meg a megnyugvás kegyelmét, és enyhítse fájdalmukat!
Béke poraikra!

Persze,hogy nem a Barca egyik épülete. Egy katalán kisvárosban,Sant Boiban omlott össze az a csarnok...lionelmessi19 írta:Biztos lesz gászszünet..![]()
De nemhiszem hogy komolyan befolyásolná a meccset. Felteszem nem a Barca valamely épülete omlott össze..
.
- Andris
- Adminisztrátor
Biztos lesz gászszünet..
De nemhiszem hogy komolyan befolyásolná a meccset. Felteszem nem a Barca valamely épülete omlott össze..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Nyilván nincs túl sok realitása, de ezzel a kezdővel állnék ma pályára:
------------------------Valdes--------------------------
--Alves--------Cáceres-------Puyol--------Abidal----
-------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi--------------------Hleb---------------
------Messi-------------Eto'o-----------Iniesta--------
Csere Henry: eredmény és Eto'o játékának függvényében, mindenképp középcsatár posztra. De csak ha kell, ha nem, akkor majd köv meccsen ő a kezdő center, Eto'o pihen. És így mondjuk Busquetset cserélném, akármelyik kpnk helyére. Másik csere Bojan, akár Iniesta, akár Hleb, akár Messi helyére, értelemszerűen a támadósorba. Harmadik csere Pedro, akit megnéznék már újra egy fél órára, hátha az eredmény lehetővé teszi..
------------------------Valdes--------------------------
--Alves--------Cáceres-------Puyol--------Abidal----
-------------------------Touré--------------------------
-------------Xavi--------------------Hleb---------------
------Messi-------------Eto'o-----------Iniesta--------
Csere Henry: eredmény és Eto'o játékának függvényében, mindenképp középcsatár posztra. De csak ha kell, ha nem, akkor majd köv meccsen ő a kezdő center, Eto'o pihen. És így mondjuk Busquetset cserélném, akármelyik kpnk helyére. Másik csere Bojan, akár Iniesta, akár Hleb, akár Messi helyére, értelemszerűen a támadósorba. Harmadik csere Pedro, akit megnéznék már újra egy fél órára, hátha az eredmény lehetővé teszi..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.24. 16:56:38-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Azért ide linkelem,mert valami olyasmit ír,hogy nem tudni,érinti-e a meccset,szóval:
Szörnyű tragédia
Részvét
Szörnyű tragédia
Részvét

.
Szerintem nem fontos ki mennyi gólt rúgott!!! A lényeg hogy a BARCA mindig legyen egy góllal jobb mint az ellenfél!!
ha nem többel!!
Ez a legfontosabb! Emlékszem a Milan elleni BEK döntőre.....
akkor is rugdosták a srácok a gólokat ,egyértelmű favoritok voltunk..aztán tök mindeggy hogy ki mennyit rúgott azelőtt! kikaptunk mert rosszul védekeztünk...ennyi.
Ma biztos vagyok benne hogy nem lessz este olyan rossz a csapat mint akkor!! Bízom a győzelemben és ezért szurkolni is fogok!!!!!
VISCA EL BARCA

Ez a legfontosabb! Emlékszem a Milan elleni BEK döntőre.....

Ma biztos vagyok benne hogy nem lessz este olyan rossz a csapat mint akkor!! Bízom a győzelemben és ezért szurkolni is fogok!!!!!
VISCA EL BARCA
VISCA EL BARCA
-
- Entrenador del Barça
Barcaforever: Ha jól tudom, 59:13-as a jelenlegi gólkülönbségünk. Ebből szerzett 41 gólt a "trojka", bár én a "tridente" megfogalmazást jobbanszeretem
. Te viszont a többi esetben (Ajax stb...) az egész csapatról beszéltél. Szóval minden mutatóban mi vagyunk a legjobbak, még így is, hogy a világ talán legerősebb pontvadászatában kalandozunk...

VISCA EL BARCA!
Sziasztok, én nem láttam az Espanyol elleni meccset, de ahogy olvastam nem a legjobb 11 állt fel, nem is lehet minden meccset csúcsformában megnyerni. Ez a csapat mindent megnyerhet ebben az évben, kiváló a csapategység és Guardiola eddig nagyon rendben tartja a csapatot a fegyelem eszközeivel.
Én Április 9-től 14-ig Barcelonában leszek , megnézünk egy kézi és egy foci meccset. Aki volt már Barcelonában az segítsen légyszíves, hogy hol lehet normális árú szállást foglalni az interneten, és bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok.
farkasgergo82@gmail.com emailcímre is írhattok, előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
Én Április 9-től 14-ig Barcelonában leszek , megnézünk egy kézi és egy foci meccset. Aki volt már Barcelonában az segítsen légyszíves, hogy hol lehet normális árú szállást foglalni az interneten, és bármilyen tapasztalatot szívesen fogadok.
farkasgergo82@gmail.com emailcímre is írhattok, előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
-
- Director del Fútbol
Nem mondható el,de ebben a szövegben a 3 emberről beszél, nem a barca egész csapatáról:) trojka= hármasBarcaforever írta:,,A kissé alacsonyabban jegyzett bajnokságok közül Hollandiában az Ajax (45), míg Belgiumban Juhász Roland csapata, az Anderlecht (44) előzi meg Eto’óékat. Skóciában a Rangers (51) és a Celtic (49) egyformán a Barca „trojkája” előtt jár."
Nem is lenne ezzel baj felém, mert az nso-n le van írva, h 59 gólt szerzett a csapat, de az a megfogalmazás, h ,,előzi meg Eto'oékat" elég fura mert 41 gólt 3 ember szerzett tőlünk, ami gondolom nem mondható el a Celticről,Rangersről és az Anderlechtről.Ha mégis akkor bocsánat.
Ne értsd félre nem offnak szánom, csak sztem félreértelmezted!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
,,A kissé alacsonyabban jegyzett bajnokságok közül Hollandiában az Ajax (45), míg Belgiumban Juhász Roland csapata, az Anderlecht (44) előzi meg Eto’óékat. Skóciában a Rangers (51) és a Celtic (49) egyformán a Barca „trojkája” előtt jár."
Nem is lenne ezzel baj felém, mert az nso-n le van írva, h 59 gólt szerzett a csapat, de az a megfogalmazás, h ,,előzi meg Eto'oékat" elég fura mert 41 gólt 3 ember szerzett tőlünk, ami gondolom nem mondható el a Celticről,Rangersről és az Anderlechtről.
Ha mégis akkor bocsánat.
Nem is lenne ezzel baj felém, mert az nso-n le van írva, h 59 gólt szerzett a csapat, de az a megfogalmazás, h ,,előzi meg Eto'oékat" elég fura mert 41 gólt 3 ember szerzett tőlünk, ami gondolom nem mondható el a Celticről,Rangersről és az Anderlechtről.

- simonyitibi
- Barça B
20 éve csak a Barcának szurkolok. A mostani az egyik legjobban összerakott, és legjobban motivált , és legszebb focit játszó ennyi idő alatt! Forever Barcelona!
- banok
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Barcelona - Deportivo 5-0
http://www.videoplayer.hu/videos/play/301208
http://www.videoplayer.hu/videos/play/301208
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Szédületes volt megint, amit csinált a csapat. Valahogy olyan érzése van az embernek, mintha minden menne magától... Persze nem így van, rengeteg munka és minden poszton megfelelő játékos és Pep szenzációs rotációja okozza ezt a nagyszerű teljesítményt.
Ahogy tegnap Henry és Eto'o váltogatta egymást a balszél és a középcsatár poszt között, az élményszámba ment. Ezért jó, ha két klasszikus góllövő, akik még extratechnikásak is, mindketten a pályán vannak Messivel kiegészülve. Meg is van az eredménye, mindhárman tíz gól fölött a bajnokságban.
De nagyszerű lett volna, ha nem gázolja el a kapus Puyolt, és az öreg nyom egy szép gólt.
3-0-nál megültünk egy kicsit, de Iniesta felrázta a csapatot, és jött az újabb gála. Keitára már "nem haragszok" annyira, mint az elején, nagyon veszélyes fejjel, ha odaér a kapu elé.
Az ötezredik Eto'o-é lesz!
Ahogy tegnap Henry és Eto'o váltogatta egymást a balszél és a középcsatár poszt között, az élményszámba ment. Ezért jó, ha két klasszikus góllövő, akik még extratechnikásak is, mindketten a pályán vannak Messivel kiegészülve. Meg is van az eredménye, mindhárman tíz gól fölött a bajnokságban.
De nagyszerű lett volna, ha nem gázolja el a kapus Puyolt, és az öreg nyom egy szép gólt.
3-0-nál megültünk egy kicsit, de Iniesta felrázta a csapatot, és jött az újabb gála. Keitára már "nem haragszok" annyira, mint az elején, nagyon veszélyes fejjel, ha odaér a kapu elé.
Az ötezredik Eto'o-é lesz!

Előre a TITOlusokért!
-
- Entrenador del Barça
- McLovin
- Capitá del Barça
Abszolút kiegyeznék vele, van egy halom farok MU drukker ismerősöm, tudom mivel lehetne szivatni őket egy jó ideig!simonyitibi írta:2009 Bl döntő Barca-M United 3-1 nagyon jó lenne,de van rá reális esély

/Piqué csakazértis fejeljen egy gólt!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Attya
- Jugador d'estrella
Az érdekelne h hol tudom megnézni a spanyol gollővőlistát?
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- simonyitibi
- Barça B
2009 Bl döntő Barca-M United 3-1 nagyon jó lenne,de van rá reális esély
- simonyitibi
- Barça B
Ez a Barca nem csak gálázni tud ,mint tegnap este, hanem foggal körömmel harcolni is!! ÉS ez ami miatt lehet önbizalmunk! Most nincs elenfele a foci világában!!Jöhetne akkár a M United is,nem lenne akadály,persze ellene meg kell majd izzadni. A második gól tanítani való volt: Alves gyönyörű löbbölése, és a beadást követő Henry fejes pazar!!