Bajnoki Mérkőzések 10-11
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
A Sport1-en azt mondta Ágai Kis András, hogy a Barcelona már Pamplonában van.....Azt hogyan csinálták??
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Undorító férgek! Tudják hogy semmi esélyük és ebből a helyzetből akarnak előnyt kovácsolni maguknak.
Úgy érzem bármi is fog történni, mi járunk a rosszul. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Apám ez az Osasuna nem tudom mit akar............... Úgyis ott kullognak a középmezőnyben...
Na és ha nem érünk oda????
Akkor úgy elbuktázzuk a Reallal szemben az előnyünket mint a franc
áááááá

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Entrenador del Barça
A Spanyol Labdarugo Szovetseget ismerve ebbol 3-0 lesz
Az Osasuna is nagyon szemet mindenestol.Ha leszm eccs egyaltalan remelem kitomik oket.Es miert nem lehetett egy kicsit hamarabb indulni,haz az Osasuna nem hagyta jova a valtast?Igy nem ernek oda a meccsreha ma lesz...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- ab1daL
- Director del Fútbol
Na bekavart az Osasuna. :S Nagyon kellett.. A végén figyeljétek meg, pont levonással fognak minket büntetni, akármi is lesz... 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én örülök ennek a halasztásnak. Nagyon remélem hogy adja a meccset a SportTV! Az viszont nem hinném hogy gond lenne hogy kedden BL. Legalább többen is szerephez jutnak.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- detabarca
- Capitá del Barça
Sztem jó döntés volt. Egy ilyen kiélezett bajnokságban senki nem örülne ha a pálya állapota, vagy az odavaló eljutás miatt pontokat hullajtanánk.
Kedden pedig örülnék, ha a kezdőben látnám Tiagot és Bojant a cserék közül. De Xavit legalábbis mindenképp pihentetném!
Kedden pedig örülnék, ha a kezdőben látnám Tiagot és Bojant a cserék közül. De Xavit legalábbis mindenképp pihentetném!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na akkor jó,csak nem tudtam mi lesz épp akkor.Andris írta:Messithebest írta:
Annak örülök hogy el lett halasztva a meccs,annak viszont nem örülnék ha nem közvetítik....Espanyol - Sporting meccs lesz Sport2-n akkor épp, tuti nem olyan idióták hogy nem cserélik ki a Barcára. Sokkal nagyobb nézettséget biztosít.
OFF: Jó az avád!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Andris
- Adminisztrátor
Messithebest írta:
Annak örülök hogy el lett halasztva a meccs,annak viszont nem örülnék ha nem közvetítik....

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem lesz könnyű, de kellő hittel és elszántásggal sikerülhet.lui1698 írta:Valahogy csak végigülik azt a 90 percet Xavi-ék a Kazan ellen.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Valahogy csak végig ülik azt a 90 percet Xavi-ék a Kazan ellen. 
Asszem a Real-nak is volt olyan, hogy 3 meccset jásztottak viszonylag kevés idő alatt. Ment is a sírás.

Asszem a Real-nak is volt olyan, hogy 3 meccset jásztottak viszonylag kevés idő alatt. Ment is a sírás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.12.04. 15:14:47-kor.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- MatyiG
- Adminisztrátor
DE elsők lettünk, de akkor is elég sz.ar.lui1698 írta:Bl-ben már tuti csoportelsők vagyunk nem? Akkor szerintem mindegy, hogy vasárnap játszunk, mert úgy is a tartalékok játszanak.csdewl írta:Kedden nem Bl- meccsünk lesz? mert akkor csak 1 nap pihenő lesz előtte

- lui1698
- Llegenda del Barça
Bl-ben már tuti csoportelsők vagyunk nem? Akkor szerintem mindegy, hogy vasárnap játszunk, mert úgy is a tartalékok játszanak.csdewl írta:Kedden nem Bl- meccsünk lesz? mert akkor csak 1 nap pihenő lesz előtte

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Kedden nem Bl- meccsünk lesz? mert akkor csak 1 nap pihenő lesz előtte
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
- Andris
- Adminisztrátor
Én meg nem örülök, hogy elhalasztották, ha már behúztuk volna a 3 pontot a madrid előtt, még nagyobb kényszer lenne rajtuk 10től.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messithebest
- Director del Fútbol
Annak örülök hogy el lett halasztva a meccs,annak viszont nem örülnék ha nem közvetítik....ab1daL írta:Én is örülök, hogy holnap játszunk, és hogy elfogadta az érveket mindkét fél. Viszont így ma este örülhetnek a madridisták, HA nyer a Real a Valencia ellen. Ez korántsem biztos... De ez már OFF. Holnap 5-kor remélem közvetíti a sport1-2 a meccset.S.Agüero írta:Én örülök hogy holnap lesz.
Kockázatos lett volna ha ma mennek busszal és még ma is lett volna a meccs.
holnap nagyobb a valószínűsége a jobb játékunknak és a győzelemnek.
Visca el Barça!

- ab1daL
- Director del Fútbol
Én is örülök, hogy holnap játszunk, és hogy elfogadta az érveket mindkét fél. Viszont így ma este örülhetnek a madridisták, HA nyer a Real a Valencia ellen. Ez korántsem biztos... De ez már OFF. Holnap 5-kor remélem közvetíti a sport1-2 a meccset.S.Agüero írta:Én örülök hogy holnap lesz.
Visca el Barça!

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Adam Philip
- Barça B
Üdv ettore!ettore írta:Szevasztok! Első hsz-ként gratulálnék a Csapatnak, és Nektek! Nagyon nagy volt az el clssico!![]()
Milan drukker vagyok, de nagyon csípem a Barcá-t is! Remélem, a rossonero vér miatt "megtűrtök" majd Magatok között!
Üdv: ettore

- MatyiG
- Adminisztrátor
Én örülök hogy holnap lesz.
Visca el Barça!

Visca el Barça!

a sport.es az írja, hogy holnap délután 5-re lett halasztva a meccs
nem tudom, hogy mit szaroznak annyit. elmennek vonattal meg busszal és kész.
nem tudom, hogy mit szaroznak annyit. elmennek vonattal meg busszal és kész.
ezt nem hiszem el, jövő héten 7végén megyünk haverommal Barca-Sociedadra erre mikor sztrájkolnak a légitársaságok spanyolo.ban???remélem normalizálodik a helyzet m nem akarok ilyen ökörség miatt lemaradni rolaaaa.....

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Kösz.mes írta:barcafan0911 írta:
off: Ha elmarad a meccs és én meg fogadtam rá mixen, akkor mi lesz a szelvénnyel? Meg kell várnom, amíg lejátsszák?
nem, vagy beszamoljak 1- es szorzoval, vagy torlik a szelvenyrol , mikor adjak ki a penzt.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
barcafan0911 írta:
off: Ha elmarad a meccs és én meg fogadtam rá mixen, akkor mi lesz a szelvénnyel? Meg kell várnom, amíg lejátsszák?
nem, vagy beszamoljak 1- es szorzoval, vagy torlik a szelvenyrol , mikor adjak ki a penzt.