Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nyáron még a realos Saez ült a padon, azóta Aragones ül ott, aki ált. őt játszatja. És Giuly tavaly télleg jó volt, ,de az a Monaco volt, ez meg a Barca. Rengeteg olyan játékos volt aki máshol nagyszrű volt, de nálnk nem tudott igazán maradandót alkotni. És Luque csúcsformában is jobb sztem Giulynél. Nézzetek ti is Depor meccseket, én csak miatta nézek Depor meccseket és érdemes:)LG írta: Kezdo a spanyol válogatotbanNem tom, de ha jol emlékszem nyáron az Ebn nem volt az, de mind1. Giulyt pedig tavaly a 2. legjobb Francia játékosnak választották, csak Henry eloszte med
![]()
Ha Giuly csucsformában van, esélye sincs a katalánnak
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
nem hinném,hogy ez lenne a fő motivációja a Joaquinnak,hogy ő legyen a világ legjobban kereső játékosa.egyébként isa Rio Ferdinand 150ezer fontot keres,ha jól tudom.LG írta:Jah...senki sem szereti...bekem2.balboa7 írta:C. Ronaldo? SZtem se szerény gyerek de nagyon tehetséges és már passzolni is tud! Zsolti azért nyugi, ok? Nem tudtam hogy ingerlékeny vagy a Ronaldora!![]()
Joaquin ha elmegy valahova, az a cselszki lesz sztem...mert akkor o lehet a világ legjobban kereso futtbalistája (130 000euro)![]()
- balboa7
- Entrenador del Barça
Akkor 100 hogy bekem 2 lenne ha a realba kötne ki! Joaquin-t a pénz érdekli akkor biztos nem nálunk köt ki!LG írta:Jah...senki sem szereti...bekem2.balboa7 írta:C. Ronaldo? SZtem se szerény gyerek de nagyon tehetséges és már passzolni is tud! Zsolti azért nyugi, ok? Nem tudtam hogy ingerlékeny vagy a Ronaldora!![]()
Joaquin ha elmegy valahova, az a cselszki lesz sztem...mert akkor o lehet a világ legjobban kereso futtbalistája (130 000euro)![]()
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Jah...senki sem szereti...bekem2.balboa7 írta:C. Ronaldo? SZtem se szerény gyerek de nagyon tehetséges és már passzolni is tud! Zsolti azért nyugi, ok? Nem tudtam hogy ingerlékeny vagy a Ronaldora!

Joaquin ha elmegy valahova, az a cselszki lesz sztem...mert akkor o lehet a világ legjobban kereso futtbalistája (130 000euro)

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Bocs ha megijesztettelek,de kábé annyira utálom a kis portugált,mint a disznófejű portugált.Ha idehoznák nekem akkor nem is tudom mit csinálnék.sztem mennék tüntetni,vagy nem tudom.Egyébként nagyon jó játékos lesz,vagy márt az is meg minden de nagyon nagyképű.Olyan mint a bekem.balboa7 írta:C. Ronaldo? SZtem se szerény gyerek de nagyon tehetséges és már passzolni is tud! Zsolti azért nyugi, ok? Nem tudtam hogy ingerlékeny vagy a Ronaldora!
- balboa7
- Entrenador del Barça
C. Ronaldo? SZtem se szerény gyerek de nagyon tehetséges és már passzolni is tud! Zsolti azért nyugi, ok? Nem tudtam hogy ingerlékeny vagy a Ronaldora! 

Krisztino, Joaquin... 1 kicsit nehéz lenne megszerezni, kb. lehetetlen, Van der Meydet én is csípem, de sztem Giuly jobb. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ide ne hozzák azt a cristiano ronaldót,mert ideges leszek nagyon....utálom azt a gyereket.nem tud passzoni,meg csak reklamál,meg igazgatja a haját.gyökér.annyira de annyira utálom,na mindegy.Majd tudja a vezetőség,meg Franklin,hogy kik kellenek.Van der Meyde jó,de Joaquin jobb nála,csak ő meg reálos.balboa7 írta:Sztem nekem így festene: egy jő védő=Edmilson, Luque helyén Ronaldinho és egy jobb szélső a Van D. Meyde, C. Ronaldo v. Joaquin trioból!Zsolti írta:A jövő csapata nállam így festene:
................................Valdes.............................
Belletti......Puyol.....................egy jó védő....Gio
.........................Rafa Marquez.........................
...............Xavi............................Deco.............
Ronaldinho........................................Albert Luque
.........................Etoo(Maxi).............................
- balboa7
- Entrenador del Barça
Sztem nekem így festene: egy jő védő=Edmilson, Luque helyén Ronaldinho és egy jobb szélső a Van D. Meyde, C. Ronaldo v. Joaquin trioból!Zsolti írta:A jövő csapata nállam így festene:

Kezdo a spanyol válogatotbanCooltiszo írta:Luque mellet sztem Giulynek nem sok esélye lenne a kezdőcsapatban. Simán kiszorítaná. Luque nagyon nagy játékos, én jobbnak tartom mint pl. Yestét, és nem véletlenül ő a kezdő a spanyol válogatottban és nem a nemsoká realos Reyes.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Már nem azért de Giuly játéka egy jó ideje 1 rakat [auto_cenzúra]. Általában 1 védő mellet nem tudja meghúzni. Nagyon jó játékos, de egy Overmars klón, sérülékeny, és mire visszanyerné a formáját megint megsérül.
Luquet meg gondolom nem ismeritek, nem láttátok sokszor játszani. Mert nagyszű játékos.
Luquet meg gondolom nem ismeritek, nem láttátok sokszor játszani. Mert nagyszű játékos.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
A jövő csapata nállam így festene:
- balboa7
- Entrenador del Barça
Guily jobb míg Luque ball lábas. Én még nem láttam Luque-t jobb oldalon játszani!Cooltiszo írta:Luque mellet sztem Giulynek nem sok esélye lenne a kezdőcsapatban. Simán kiszorítaná. Luque nagyon nagy játékos, én jobbnak tartom mint pl. Yestét, és nem véletlenül ő a kezdő a spanyol válogatottban és nem a nemsoká realos Reyes.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Luque mellet sztem Giulynek nem sok esélye lenne a kezdőcsapatban. Simán kiszorítaná. Luque nagyon nagy játékos, én jobbnak tartom mint pl. Yestét, és nem véletlenül ő a kezdő a spanyol válogatottban és nem a nemsoká realos Reyes.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Mer én sehova! Nálam is főleg a padon lenne!LG írta:Gondolom a padra...van néha kezdene Giuly helyett, mint Silvi Gio helyettbalboa7 írta:Te hova, ki helyett raknád be Luque-t?Cooltiszo írta:Sztem nem fog nálunk játszani Yeste. Ugynais vagy ő vagy Luque fog jönni(remélem ), és sztem Luquenak sokkla nagyobb a valószínűsége. 1. Katalán, saját nevelés, beleillik az elképzelésekbe, és már régóta le akarjuk igazolni. 2. Könnyen lehet ohgy ezt akár ingyen is megtehetjük, mert Riquelme iránt igen élénken érdeklődik a depor, szal nem elképzelhetetlenegy csereüzlet sem.

Gondolom a padra...van néha kezdene Giuly helyett, mint Silvi Gio helyettbalboa7 írta:Te hova, ki helyett raknád be Luque-t?Cooltiszo írta:Sztem nem fog nálunk játszani Yeste. Ugynais vagy ő vagy Luque fog jönni(remélem ), és sztem Luquenak sokkla nagyobb a valószínűsége. 1. Katalán, saját nevelés, beleillik az elképzelésekbe, és már régóta le akarjuk igazolni. 2. Könnyen lehet ohgy ezt akár ingyen is megtehetjük, mert Riquelme iránt igen élénken érdeklődik a depor, szal nem elképzelhetetlenegy csereüzlet sem.

- balboa7
- Entrenador del Barça
Te hova, ki helyett raknád be Luque-t?Cooltiszo írta:Sztem nem fog nálunk játszani Yeste. Ugynais vagy ő vagy Luque fog jönni(remélem ), és sztem Luquenak sokkla nagyobb a valószínűsége. 1. Katalán, saját nevelés, beleillik az elképzelésekbe, és már régóta le akarjuk igazolni. 2. Könnyen lehet ohgy ezt akár ingyen is megtehetjük, mert Riquelme iránt igen élénken érdeklődik a depor, szal nem elképzelhetetlenegy csereüzlet sem.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Sztem nem fog nálunk játszani Yeste. Ugynais vagy ő vagy Luque fog jönni(remélem ), és sztem Luquenak sokkla nagyobb a valószínűsége. 1. Katalán, saját nevelés, beleillik az elképzelésekbe, és már régóta le akarjuk igazolni. 2. Könnyen lehet ohgy ezt akár ingyen is megtehetjük, mert Riquelme iránt igen élénken érdeklődik a depor, szal nem elképzelhetetlenegy csereüzlet sem.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Guily helyén játszatnám! De ne álmodozzunk!LG írta:Meg amugy is minek a cserepadra...mert ha jol tom Deco posztján játszik, ugyhogyZsolti írta:Én nem nagyon szeretem azt a gyereket.De persze attól még nagyon jó játékos,de ne csináljunk már Brazil válogatottat a Barcából!meg amugy is non EU-s ha jól tudom.LG írta:Es hol játszana kaki![]()

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Deconál előlrébb játszik.Ott játszik ahol Deco játszott a Portoban.Ilyen előkészítő szerepkörben.LG írta:Meg amugy is minek a cserepadra...mert ha jol tom Deco posztján játszik, ugyhogyZsolti írta:Én nem nagyon szeretem azt a gyereket.De persze attól még nagyon jó játékos,de ne csináljunk már Brazil válogatottat a Barcából!meg amugy is non EU-s ha jól tudom.LG írta:Es hol játszana kaki![]()
Meg amugy is minek a cserepadra...mert ha jol tom Deco posztján játszik, ugyhogyZsolti írta:Én nem nagyon szeretem azt a gyereket.De persze attól még nagyon jó játékos,de ne csináljunk már Brazil válogatottat a Barcából!meg amugy is non EU-s ha jól tudom.LG írta:Es hol játszana kaki![]()

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Bárcsak igaza lenne! Nagyon kedvelem Kakat, ha a Milant nem is. NAGYON örülnék egy ilyen cserének. Vagy adjuk el Riquelmet és hozzuk Lampardot vagy Duffot! Úgyis a cselszkij meg akarja venni, ha jól tudom!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Én nem nagyon szeretem azt a gyereket.De persze attól még nagyon jó játékos,de ne csináljunk már Brazil válogatottat a Barcából!meg amugy is non EU-s ha jól tudom.LG írta:Es hol játszana kaki![]()