Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez nagyon érdekes. Eltitkolt sérülés...Enrique írta:Nekem is csak most jutott eszembe, MESSI miért nincs??![]()
![]()
Közülök Syl-nak és Eto'o-nak nincs papírja, és ezek szerint MESSINEK lenne helye...A Betis ellen készülő keret: Valdés, Jorquera, Puyol, Belletti, Sylvinho, Oleguer, Gio, Rodri, Van Bommel, Damiá, Xavi, Iniesta, Edmilson, Eto'o, Giuly, Larsson, Maxi, és Ezquerro.![]()
![]()
Néha nagyon nem értem Rijkaardot..
Közülök Syl-nak és Eto'o-nak nincs papírja, és ezek szerint MESSINEK lenne helye...A Betis ellen készülő keret: Valdés, Jorquera, Puyol, Belletti, Sylvinho, Oleguer, Gio, Rodri, Van Bommel, Damiá, Xavi, Iniesta, Edmilson, Eto'o, Giuly, Larsson, Maxi, és Ezquerro.
Szerintem azért, mert még nem elég tapasztalt. Bár ez nem igazán lényeg. Bizonyította ő már hogy mit tud, ennek ellenére nem tudom mér nem kezdő. Pedig úgy még jobban fejlődne.barcafan írta:de mi a halálért nem teszi be Messitretek írta:Hát nem tudom. Bármilyen kezdő elmenne, csak az a lényeg hogy 3 csatár legyen. A spanyol fociban ez kötelező. Persze ez mellé még kell egy jó védelem.
Ha Oleguer helyett Márquez játszana, akkor Edmilson jöhetne vkp-nak(vagy Van Bommel). A Betis elleni meccs?Háát,érdekes h pont Ronniet szabadságolja...Ilyen meccs előtt mint a Betis előtti, de örűlök hogy rotál.
Ne haragudj, de ez hülyeség! A Depor, és a Valencia is ki Fog pukkadni egy idő után, ahogy tavaly is, mert nincs jó keretük, mi pedig hiába botladozunk, össze fogjuk szedni magunkat, mert ennél kb. 100-szor többet tudunk!!! A Depor és a Valencia pedig nem! Ők ennyit tudnak! És a BL-ben..... bárki jöhet, ütjük! Hogy miért? Mert az teljesen más, oda mindenki nagyon felszívja magát, és bedobja a legjobbat, mert idén mindenki a BL-re megy!!! Nekem valahogy ez az érzésem....Brian 20 írta:én is vereségszagot érzek a hétvégén és szerintem is 10 pontnak kellene lennie a barcának. Bár amiket mostanság mutatnak föleg az utolsó két meccsen ahoz képes jól állunk nagyon nagyon gyenge minden. amugy szerintem már tavaly év vége fele se volt minden rendben Etoo se rúgja a golókat Ronaldinho se.
akivel elégedett vagvyok az Deco Xavi és Guily. Bajnokesélyesnek a Valenciát vagy a Deport érzem jelenleg. Bl ha most találkoznánk valami igazán nagy csapatttal esélyünk se lenne ellene pl juve milan chelsea