Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Belletti
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:52:42

Na Monti a következő a helyzet Drogba és SIva megerősítette zt a tényt, hogy szeretne a klubnál játszani, kábé ez a cím.

Tudtommal az afición vonzodást, szeretetet jelent, a blaugranak meg a barcához van köze.
Marian Cozma!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:50:16

cruyff írta:
cruyff írta:Alábeszélték, Alves mondta egy sajtótájékoztatón és BARCA TV ,NEM SPORTKLUB. Bevágták az adást. De tényleg legyen vége, igazolások...

Úgy értettem, hogy a sportklub fordította félre. De azthittem egyértelmű voltam.. :P L.
Lehet, hogy igazad van és valójában azt nyilatkozta, hogy igazából fáj a középső ujja... ne hülyéskedj már :lol: :lol: :lol:

98% hogy igazam van, mert a sportklub bizony töketlen bal..ok társasága.
Elég nyilvánvaló félrefordításnak tűnik. :roll: L.
Ne légy ilyen szigorú magadhoz Leo. 100%, hogy igazad van... :lol:
VISCA EL BARCA!
Belletti
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:49:27

bár nem vagyok perfect spanyol, de valaminek a megerősítéséről szól a cikk, az első, hogy Drogba és Silva megerősít valamit, de korlátozott vagyok spanyolból
Marian Cozma!
Bodi
Director del Fútbol

2008.07.21. 21:42:10

Az eddigi igazolások nagyon tetszenek,de most nagyon nem értem,hogy miért sokkal fontosabb egy középcsatár,mint egy bal oldali támadó.
Guardiola azt mondta,hogy Henry-t próbálja majd csatárként játszatni,Bojan is hasznos lesz ezen a poszton,Ronaldinho helyére viszont egyetlen játékosunk sincs.Iniesta és Hleb is tud ott játszani,de egyiküknek sem ez az igazi posztja.
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.21. 21:32:33

valaki fordítsa le nekem ezeket lécci :D

cikk1
cikk2

előre is köszi
elég a lényeg :roll:
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:31:57

cruyff írta:Alábeszélték, Alves mondta egy sajtótájékoztatón és BARCA TV ,NEM SPORTKLUB. Bevágták az adást. De tényleg legyen vége, igazolások...

Úgy értettem, hogy a sportklub fordította félre. De azthittem egyértelmű voltam.. :P L.
Lehet, hogy igazad van és valójában azt nyilatkozta, hogy igazából fáj a középső ujja... ne hülyéskedj már :lol: :lol: :lol:

98% hogy igazam van, mert a sportklub bizony töketlen bal..ok társasága.
Elég nyilvánvaló félrefordításnak tűnik. :roll: L.
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:26:42

Alábeszélték, Alves mondta egy sajtótájékoztatón és BARCA TV ,NEM SPORTKLUB. Bevágták az adást. De tényleg legyen vége, igazolások...

VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2008.07.21. 21:24:26

cruyff írta:
lionelmessi19 írta:Ezt benézted nem kicsit... :D
Nem néztem be semmit, BARCA TV!!!!!!!!!!!!!!!! A sportklubbon adták..én sem akartam hinni a fülemnek....
Nyilván a Barca TV-t az eredeti nyelven adták... :roll:
Mellesleg kimondtad a kulcsszót :arrow: sportklub.

Téma lezárva, igazolások :arrow:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:22:23

Nem néztem be semmit, BARCA TV!!!!!!!!!!!!!!!! A sportklubbon adták..én sem akartam hinni a fülemnek....
VISCA EL BARCA!
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.07.21. 21:21:43

LG írta:
cruyff írta:....
A helyzetkihasználás azt jelenti, h milyen százalékba rugja be a helyzeteit, és nem azt, h milyen a meccs/gól átlaga....és nem bántani akartam Etoot, csak Adebayort védtem egy példával, és pont azt mondtam, h nem baj, ha nem túl jó a helyzetkihasználása, ha ugy is belő 1-et meccsenként, és a jó csatárnak az is feladata, h minnél töbször megjátszható legyen, és helyzetbe kerüljöm.
Szerintem most keversz valamit Eto'onak ez volt a 4. szezonja
Tisztában vagyok vele....épp azt mondtam, h a 4. szezonjában, vagyis az elmúlt szezonban nagyon jó százalékban értékesitette a helyzeteket, és ez igy is volt nem :?: Mikor visszatért a sérüléséből szinte minden helyzetéből beköszönt.
ui: Nem néztem el semmit, nem felejtettem el semmit, nem bántottam senkit, nem értem minek kötöttetek belém, kösz :!: :evil:
Nyugíííííííííííííííííííí , nem akartam belédkötni :D :oops:
Csak azt hittem hogy elnéztél valamit , másrészt azért Eto'onak is jobban ment akkor amikor a csapatnak is ment , ez egy csatárnál így van rendjén.
Kép
Kép
Kép
pityi
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:21:39

Óriási baklövés lesz samu eladása.Még hasonló képességü játékos sincs a piacon.Drogba?Öreg! Silva? Nem eladó!Adebayor?Túl drága! Berbatov? Talán! Sajnos ezek közül egyik se ér fel samuval!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 21:21:20

cruyff írta:Semmit VT, csak azt akartam mondani, hogy talán ha valaki zsinórban hozza a meccseket és szállítja a bajnoki címeket, akkor talán nem abba kéne belekötni, hogy mennyit hagyott ki még mellette... miért nem azon töprengünk, hogy mi lett volna, ha még "szerencséje is van" a srácnak ....már csak azért is, mert amiket Eto'o nem használt ki helyzeteket, azok közük is jópárat egymaga alakított ki az ellenfél kapuja előtt... szóval erről ennyit.
Okés, de le lehet írni érthetőbben, kevésbé szlengesen is. Értettük mi, mit akarsz mondani. Lehet benne igazság is. De LG gondolatmenete is igaz volt. És nem Eto'o munkásságát kívántuk kisebbíteni. Olvasd el a topic-jában megfogalmazott véleményhalmazomat, aztán megismered, hogyan gondolkozom Róla. :lol:
Kép
Belletti
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:19:07

Én nem írnám le Bojan-t!

Az előző szezonban is bizonyított már, nem mindenki ilyen gólerősilyen fiatalon, első évében!

Egyébként szerintem se kéne eladni Eto-t
Marian Cozma!
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:18:24

Semmit VT, csak azt akartam mondani, hogy talán ha valaki zsinórban hozza a meccseket és szállítja a bajnoki címeket, akkor talán nem abba kéne belekötni, hogy mennyit hagyott ki még mellette... miért nem azon töprengünk, hogy mi lett volna, ha még "szerencséje is van" a srácnak ....már csak azért is, mert amiket Eto'o nem használt ki helyzeteket, azok közük is jópárat egymaga alakított ki az ellenfél kapuja előtt... szóval erről ennyit.
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 21:18:03

Hát, én se hallottam ilyesmit, pedig napi rendszerességgel követem az eseményeket. Van négy játékosunk, aki tud középső védőt játszani, és alves-re testálná ezt a feladatot? Akkor ki lenne a jobbhátvéd? nagyon jó. :o
Kép
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:16:14

Miez? Piac ahol mindenkiről pletyklákodnak az öregasszonyok. Ide igazolásokat kell írni nem arról, hogy milyen jól játszik ez meg az. DE jó. Akkor azért hamár írok akkor én is írok vmi értelmeset ahhoz amihez ti írtok. Adebayorrol kattanjunk már le. 100%, hogy nem lesz leigazolva. Berbatovot kétlem, mert kb. ugyanannyiba kerülnek. Drogba jó játékos, de őt nem tudom. Jó játékos hasonló, mint Eto, de öreg. Samut, pedig nem értem miért kell eladni? A fél szezonban sérült volt és még így is ő lett a házigólkirály. Jöjjön vmi messi stílusú játékos, mondjuk mint Agüero. Krkic-et meg inkább hagyjuk. Egy 18 évestől várjuk, hogy ő szállítsa a meccseken a győztes gólokat. Agüero még mindig fiatal, de úgy beérett, mint Messi. Huntelaart, megint hagyjuk. A holland bajnokság sehol sincs. De ha annyira jó játékos, akkor pl. az EB, miért nem volt kezdő sosem? Kivétel Románia, de ott a tartalék csapat játszott. Bal szélső helyére gondban vagyok. Fantasztikus középpályásaink vannak, de ki lesz a csere? Egyébként a középpálya létszáma miatt kell. Jöjjön Silva vagy Arshavin.

Íme így az egyik lehetséges felállás:(aki még jöhet az még nincs bennt)

.............................Valdes................................

...Alves......Puyol...Cáceres/Pigué/Milito.....Abidal

....................Touré...............Keita....................

.......Hleb/Iniesta/Xavi..........Hleb/Iniesta/Xavi....

........Messi......................................Henry........
Andris
Adminisztrátor

2008.07.21. 21:15:33

Ezt benézted nem kicsit... :D
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:14:12

Nekem az az érzésem, hogy Pepsi nem tud inkább le se írd.. A Barca tévében Alves azt nyilatkozta, hogy Pep középső védőként számít rá...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ akkor most mi van.... én higyjétek el, szeretem Guardiolát, az egyik kedvenc játékosom volt, többek között rajta nőttem fel, de...... nem biztos, hogy edzőnek is beválik.....
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 21:12:25

cruyff írta:Értem én mit vakerálsz LG, és igazad is van, de ez akkor is hülye példa volt. Ez olyan, mintha valaki egy háborúban géppuskával lekaszálja az egész ellenséget, megnyerik a csatát, erre a parancsnok abba kötne bele, hogy túl sok golyó ment mellé.... :lol: Adebayor a közelébe sem jöhet Eto'o-nak. Eto'o pillanatnyilag az első számú csatár és bárkit hozhatunk is ide , rossz üzlet. Vagy inkább mondják azt, hogy túl sokat keres Eto'o és össze kell húznunk a nadrágszíjat vagy bármit.... de ne etessenek olyan hülyeségekkel, hogy Eto'o nem fér be az "elképzelésbe".... könyörgöm, egy gólerős center, aki ráadásul pengés, lát a pályán, intelligens...akár középpályán is bevethető.. és illik a Barcába. (Ellentétben egy tankszerű Drogbával..) Ne vetítsenek már, hogy nem illik bele az elképzelésbe, mert tökönszúrom magam!
Én meg nem értem mit 'micsinálsz'? :roll:
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:10:17

cruyff írta:Mégis mondja meg nekem valaki, mi a franc baja van Guardiolának Eto'o-val? Beszélnek itt Drogbáról aki jóval idősebb, Adebayorról, aki Eto'o cipőjét nem vihetné.... Eto'o mindegyiknél jobb és még fiatal is.... akkor mi a baj vele? Hogy nyert nekünk két bajnokságot? Hogy meccsenként 1-es gólátlaga volt??? Hogy akár egyedül is be tudja vinni a kapuig a labdát 5 védő gyűrűjében? Mi a f :oops: sz baja van Pepnek Eto'o-val???? Itt van a kezünkben a világ legjobb csatára, erre azon törjük a fejünket, hogy kit hozzunk helyette.. ezen dilemmázunk pedig itt van nálunk Eto'o... de kit hozzunk...kit hozzunk...kit hozzunk....ITT VAN ETO'O!!!....áááááááá kit érdekel....kit hozzunk....kit hozzunk....... NEVETSÉGES!!! :evil:
- erről fanyalgunk hetek óta és rágjuk le naponta ezt a csontot Varga Tamással, gekkordonnal és többi "érthetetlennel" akik nem állnak be a sorba, mi szerint Pepsí tudja miért teszi. :wink:
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:07:53

Értem én mit vakerálsz LG, és igazad is van, de ez akkor is hülye példa volt. Ez olyan, mintha valaki egy háborúban géppuskával lekaszálja az egész ellenséget, megnyerik a csatát, erre a parancsnok abba kötne bele, hogy túl sok golyó ment mellé.... :lol: Adebayor a közelébe sem jöhet Eto'o-nak. Eto'o pillanatnyilag az első számú csatár és bárkit hozhatunk is ide , rossz üzlet. Vagy inkább mondják azt, hogy túl sokat keres Eto'o és össze kell húznunk a nadrágszíjat vagy bármit.... de ne etessenek olyan hülyeségekkel, hogy Eto'o nem fér be az "elképzelésbe".... könyörgöm, egy gólerős center, aki ráadásul pengés, lát a pályán, intelligens...akár középpályán is bevethető.. és illik a Barcába. (Ellentétben egy tankszerű Drogbával..) Ne vetítsenek már, hogy nem illik bele az elképzelésbe, mert tökönszúrom magam!
VISCA EL BARCA!
Belletti
Jugador del Barça

2008.07.21. 21:02:22

Csak érdeklődnék,hogy én vagyok-e az egyetlen, aki nem szeretné Drogbát a csapatba?

Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, csak nem hiszem, hogy egy kiöregedő játékost kéne szerződtetnünk, végül is már túl van 30-on!

Akkor inkább jöjjön egy fiatalabb játékos.

Sok fiatal tehetség van: Pavjucsenko(boccs, ha rosszul írtam a nevét)
walcott(mondjuk ő inkább szélső)
Marian Cozma!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 21:01:04

Nem rád gondoltam, meg nem is vagyok dühös, csak azért mégis megkérdezem tőlük, mi értelme volt ennek, de nem haragszom senkire természetesen, főleg nem rád :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 20:58:34

LG írta:
A helyzetkihasználás azt jelenti, h milyen százalékba rugja be a helyzeteit, és nem azt, h milyen a meccs/gól átlaga....és nem bántani akartam Etoot, csak Adebayort védtem egy példával, és pont azt mondtam, h nem baj, ha nem túl jó a helyzetkihasználása, ha ugy is belő 1-et meccsenként, és a jó csatárnak az is feladata, h minnél töbször megjátszható legyen, és helyzetbe kerüljöm.
Tisztában vagyok vele....épp azt mondtam, h a 4. szezonjában, vagyis az elmúlt szezonban nagyon jó százalékban értékesitette a helyzeteket, és ez igy is volt nem :?: Mikor visszatért a sérüléséből szinte minden helyzetéből beköszönt.
ui: Nem néztem el semmit, nem felejtettem el semmit, nem bántottam senkit, nem értem minek kötöttetek belém, kösz :!: :evil:
Jaj, juj!
Én nem akartam beléd kötni, ne haragudj! Bocsáss meg! LG koma, én csak próbáltam megfelelő indokot keresni, a sok izgalmi állapotba került hsz után!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 20:54:31

Lezárt