Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért még Dream team-től kicsit le vagyunk maradva, de a lehető legjobb úton haladunk! De ennyire még nem bízzuk el magunkat! Egyelőre éljünk a mának, és majd pár hasonló év múlva visszatérhetünk erre a témáraMikaos írta:Alakul a "Dream team a köbön" -csak tartson ki a siker.
De komolyan. Az eredeti dream teamben 3-4 játékos firkálta a focit, de itt van legalább 5-6.
Ez nem álom, ez történik. Ki tudja mit hoz a jövő, trófeák számítanak, stb., de a mostani Barcelona brutális. Egyszerűen érzem, ahogy az pulzál belőlük az energia. Tavaly a Manchester volt a mezőny felett, viszont még náluk sem volt ilyen érzésem. Egy dolog fontos: a földön kell maradniuk, küzdeni, hajtani - a potenciál meg van! És úgy látszik ezt ők is tudják.Varga Tamás írta: Gí Dzsé!
A SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!
Nincs rá szó, sem képzelet, amivel ezt le lehetne írni, fel lehetne fogni! Reméljük, még nagyon sokáig fog tartani ez az álom!
FORCA BARCA!
És ezt gondolom akkor Pep el is leste tőle, mivel jelenleg ezt jól alkalmazzuk.Varga Tamás írta: A játék akkor is a labdatartásra alapozódott, akárcsak ma. Ezt Cruyff honosította meg. Neki volt az az alapelve, hogy amíg nálunk van a labda, addig az ellenfél nem tud kibontakozni, támadást indítani.
egyetértek, bár 2004-06os időszakban úgymond R10 varázsolt,és a csapat is hozzá igazodott, most meg nem csak egy emberke varázsol,hanem 2-3 vmikor 4 is, szntem picit ez a fél év látványosabb ,de majd akkor lehet rá visszatérni ha eltelik 1-2 év ezzel a gárdával is, szntem nagy sansz van h felűlmúlják a 04-06osat. mondatod második része pedig nyilvánvaló.Varga Tamás írta: A látottak közül a legszebbnek a 2004-06-os csapatot tartom, a legnagyobbnak kétségtelenül az 1990-94-es garnitúrát.
Én 1986-tól fogva vagyok Barca-drukker.Fecooo írta:Tamás megkérdezhetem, h amióta drukkolsz a Barca-nak, melyiket tartod a legjobbnak őszintén? persze, tudom, h nem lehet összehasonlítani, de ha csak a teljesítményeket veszed alapul. én sajnos még nem láthattam a dream teamet, csak 1-2 archív meccset.
és most vonatkoztassunk el a trófeáktól! csak a játék minőségét tekintve teszem fel neked a kérdést.
Gí Dzsé!G-Jay írta:Nehéz megszólalni ilyenkor, és azt hiszem felesleges is. Minden amit el lehet mondani ott van a pályán. Minden pozitívum, és minden negatívum is, amik egyre inkább fordulnak pozitívummá.
Az ember arra vár, hogy mikor ébred fel az álomból, mert tudja hogy sajnos fel kell ébredni. De mi egyenlőre olyan "mélyen alszunk", hogy szerencsére nem kell egyhamar gondolkodnunk semmin.
Gratulálok mindenkinek a srácok közül. Én nem fogalmaznék meg senkivel szemben sem kritikát. Örülök hogy itt játszik aki itt játszik. Ennyi elég is.