Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.13. 15:14:16

lui1698 írta:
gygerike írta:Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30 :!: :shock: millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk

Pacsi
"A 24oredisport.com, a Tuttojuve.com és a Novantesimo.it forrásai szerint ..."

kb. idáig olvastam a cikket.
ezek olyanok, mint a Blikk, Bors Napi Ász.
Ja értem az más :D
Visca El Barca
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.10.13. 15:09:51

gygerike írta:Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30 :!: :shock: millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk

Pacsi
"A 24oredisport.com, a Tuttojuve.com és a Novantesimo.it forrásai szerint ..."

kb. idáig olvastam a cikket.
ezek olyanok, mint a Blikk, Bors Napi Ász.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.13. 14:48:57

http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2396

Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.

Pacsi
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.13. 14:07:00

elbandi írta:
Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...
Kiégett játékos? :shock:
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul :P
Nem mondanám, hogy jól játszott tavaly a PL-ben. Persze az eredményessége megmaradt (szerencsére), de én azért írtam zsákbamacskának, mert a mutatott játékban való visszaesés jelezhet már valamit. A kiégés gyanúja mindig fennáll a braziloknál. Nem ér meg ezért 35mio-t, ennyi a lényege az írásomnak.
elbandi
Capitá del Barça

2009.10.13. 13:53:49

Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...
Kiégett játékos? :shock:
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul :P
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.13. 12:45:37

Én örülnék ha erre a szezonra kölcsönbe érkezne, de csak kölcsön! Akkor lesz fél éve arra hogy meggyőzzön mindenkit hogy itt van a helye vagy fordítva. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.10.13. 12:35:12

Nem tudom miből szűrted le, hogy ki lenne égve Robinho. Amúgy én ennek a forgatókönyvnek örülnék, de most még kissé megkérdőjelezném az igazságtartalmát.
Robinho játéka illik a spanyol bajnokságba, de Angliában se vallott szégyent, ráadásul fizikálisan látványosan megerősödött.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.13. 11:54:27

Mai hír a Sport.es-ről: Robinho-ról állítólag kiszivárogtak a pénzügyi infók, ha lehet hinni ennek.

Télen érkezne kölcsönbe június 30-ig 3.2mio euróért (gondolom a fizetése? erre az időszakra)
Vételár nyáron: 35mio euró
Fizetés: 6,5mio euró évente

Tulajdonképpen az első és utolsó pénzügyi értékekkel ki vagyok békülve, reálisnak mondható. De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...hát én max.20-at adnék érte. Mert az nem kérdés, hogy tehetséges (mondjuk szerintem nem túl intelligens a focija), de ugyebár...brazil. Így lehet, hogy a dagiRonaldo-Adriano-Ronaldinho-szindróma nála is kijött.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.12. 16:07:11

herlius írta: Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.
Ehhez csak egy valami, javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ilyen hír a kezdetekben, hogy Eto'o+40 millió=Ibra.. Erről szerintem mindenki csak az igazolás létrejöttekor hallottunk, persze lehet tévedünk.

A másik meg, hogy Pep se hülye, nem fogja eladni az ikonunkat valami fiatal "lázadóra". Touré meg a csapat alapembere kétlem, hogy akár az eladás gondolata felmerüljön valamelyik vezetőbe. :roll:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.12. 15:44:38

herlius írta:
gygerike írta:Mostanában annyi mindent olvasni erről a Robinho ügyről, olvastam olyat is januárban kölcsön veszük és nyáron megveszük, hogy már télen megveszük, és ma találtam 1 gyöngyszemet : Robinhoért és Kompany-ért oda adjuk Puyolt :!: és Yaya Tourét :!: kacagtam is rajta :D
Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.
Ez igaz. Puyol helyzete visszont annyiban más hogy már öregszik, de még igy is olyan teljesitményt produkál hogy nem hiszem el, de tény hogy öregszik nem tudunk mit csinálni. Touré pedig potólhatatlan jellenleg számomra. Nem tudnék olyan embert aki most ugyan ilyen teljesitményre lenne képes. Remélem csak valami hatalmas kacsa ez:D Am Puyolt egyszerűen nem tudom elképzelni más mezben :D
Visca El Barca
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.12. 15:38:40

gygerike írta:Mostanában annyi mindent olvasni erről a Robinho ügyről, olvastam olyat is januárban kölcsön veszük és nyáron megveszük, hogy már télen megveszük, és ma találtam 1 gyöngyszemet : Robinhoért és Kompany-ért oda adjuk Puyolt :!: és Yaya Tourét :!: kacagtam is rajta :D
Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.12. 15:35:10

danikaa10 írta:
Mikaos írta:Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
A Sport.es szerint Fabregas mellett Suárez lenne Pep másik kívánsága.
Egy kérdés: Minek? :?
Igy is mondhattam volna xd :D
Visca El Barca
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.12. 15:33:56

Mikaos írta:Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
Egy kérdés: Minek? :?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.12. 15:33:44

Reménykedjünk hogy nem :D Vagy iy én igy vagyok vele, mert Suarez max cserelehetőségnek tudom elképzelni aminek teljesen fölösleges lenne megvenni mivel Henry helyére keresünk embert

Béke
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.10.12. 15:30:58

Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.12. 15:28:03

Ha Riberyt kivesszük a lehetőségek közül (szerintem madridba igazol), akkor én mindössze négy olyan játékost látok, akik képesek azt nyújtani, amit nálunk kell. Alapelv, hogy csak gyors, jól cselező, a védőjét 1vs1 ben megverni képes, létszámfölényt teremtő játékos jöhet szóba. Nálam Agüero, Pato, Robinho, és Silva jöhetne szóba. Ha bármely játékos csatlakozna a Messi-Ibra kettőshöz, az félelmetes hármas lenne megint. No, de ez csak a jövő nyártól lesz esedékes, abban nem hiszek hogy a télen nyélbe ütnénk egy ilyen kaliber leigazolását. Addig meg bízzunk Titi formajavulásában.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szbalint88
Jugador del Barça

2009.10.12. 14:50:38

Továbbra sem értem, hogy miért akarjuk leigazolni Robinhot. Az evidens, hogy kell vki oda bal oldalra, vagy szervező kp posztra, de én őt nem tartom ide valónak. Lendületből szinte bármelyik védelmen átmegy, megfoghatatlan, de ha nem hagynak neki területet, meghalt. Márpedig a Barcának csak ritkán van alkalma kontrázni. A passzolási képességei és a játékintelligenciája szintén nem kielégítő. Maradjon csak Ribery az elsőszámú célpont, aztán nálam Fabregas, Silva majd Robinho a sorrend. De csak ha az első 3 nem jön össze.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.12. 14:31:05

Mostanában annyi mindent olvasni erről a Robinho ügyről, olvastam olyat is januárban kölcsön veszük és nyáron megveszük, hogy már télen megveszük, és ma találtam 1 gyöngyszemet : Robinhoért és Kompany-ért oda adjuk Puyolt :!: és Yaya Tourét :!: kacagtam is rajta :D
Visca El Barca
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.11. 20:44:02

Fernando írta:Én nem mondtam, hogy kell ide Silva. Ha kéne, én középpályán játszatnám inkább, amolyan Iniestás poszton, de jobban örülnék Robinho-nak.
Én azt mondom,hogy nem nagy baj,ha ballábas játékos van a bal szélen.
Mert ha mondjuk jönne Robinho,vagy Ribery, akkor ők is veszítenének egy rakat labdát,mert ugyanazt csinálnák ,mint Messi a másik oldalt.

Ellenben Silva, nem hiszem,hogy befelé menne,vagy akárki más,aki ballábas.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.11. 20:37:48

Én nem mondtam, hogy kell ide Silva. Ha kéne, én középpályán játszatnám inkább, amolyan Iniestás poszton, de jobban örülnék Robinho-nak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.11. 20:36:23

Fernando,

Szerintem nem kell az,hogy mindkét oldalon olyan játéks legyen,aki csak cipelné befelé a labdát.
Messi is elég gyakran feleslegesen viszi befelé,és csak viszi,de még elmegy , tehát olyan sok labdát nem veszít belőle a csapat.

De mondjuk ha a másik oldalon is ugyanez lenne,az már szerintem meglátszódna.
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.10.11. 20:32:15

Fernando írta:Silva egyáltalán nem vonalszélső, sőt egyáltalán nem is szélső. Támadóközéppályás. Játszott mondjuk a Valenciában a balszélen is, de akkor inkább Henrys volt a dolga. 3 csatárral álltak ki, amiből egy volt vérbeli. Silva, Villa, Joaquín.
Viszont ballábas, ami nem a legjobb.
robi0327
Barça B

2009.10.11. 20:16:26

Ez a forgatókönyv is tetszik, de még mindig jobban örülnék, ha Robinho maradna a fenekén, Ribéry meg jönne ide. A francia játéka szerintem egy picit jobban illene a Barcába, de Robinho érkezésének sem lennék ellenére.[/quote]

Szerintem Robinho sokkal jobb megoldas lenne mint Ribery.Es jobban es hamarabb is beilleszkedne ebbe a jatekstilusba.Ribery nagyon jo jatekos de hol?? a Bayerben,o meg nagycsapatban es eroseb bajnoksagban nem jaccot es nemtudhatjuk hogy szerepelne.Robinhorol bedig tudjuk hogy azert o vitte a Realt is a hatan (Citybe se rossz amikor nem serult) szoval a ket legerosebb bajnoksagban is megalja a helyet es fiatalabb is mint Ribery szoval en neki orulnek a legjobban de azert nem keserednek el ha esetleg Ribery jonne.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.11. 20:00:58

Silva egyáltalán nem vonalszélső, sőt egyáltalán nem is szélső. Támadóközéppályás. Játszott mondjuk a Valenciában a balszélen is, de akkor inkább Henrys volt a dolga. 3 csatárral álltak ki, amiből egy volt vérbeli. Silva, Villa, Joaquín.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
elbandi
Capitá del Barça

2009.10.11. 19:58:40

kanty írta: A ''butát'' a játékára értem.
Sokat cselez, néha feleslegesen és az önzőség se áll messze tőle.
Mondjuk igen ebben van vmi.
Van egy-két felesleges csele amiről leszokhatna :P
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Lezárt