Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja értem az máslui1698 írta:"A 24oredisport.com, a Tuttojuve.com és a Novantesimo.it forrásai szerint ..."gygerike írta:Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi
kb. idáig olvastam a cikket.
ezek olyanok, mint a Blikk, Bors Napi Ász.
"A 24oredisport.com, a Tuttojuve.com és a Novantesimo.it forrásai szerint ..."gygerike írta:Nem ismerem ezt az oldalt , de mivel partner oldal igy gondolom megbízható.
30![]()
millió hát én nem tudom annyit bőven nem ér ez a játékos(az én szemszögemben) + akk még ott van Robinho meg Fabre. 100 körül lennének ami nem jellemző a Barcára. Meg 30 millió körül el lehetne hozni Macheranot is. Na majd meglátjuk
Pacsi
Nem mondanám, hogy jól játszott tavaly a PL-ben. Persze az eredményessége megmaradt (szerencsére), de én azért írtam zsákbamacskának, mert a mutatott játékban való visszaesés jelezhet már valamit. A kiégés gyanúja mindig fennáll a braziloknál. Nem ér meg ezért 35mio-t, ennyi a lényege az írásomnak.elbandi írta:Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...![]()
Szerintem ezt te se gondoltad komolyan.
Miért lenne zsákbamacska?
Azért mert nem lőtt 30 gólt a Premier League-ben?
Persze nem azt mondom hogy nemlehetne "zsákbamacska"
de azért a madridban nem tolta rosszul
Kiégett játékos?Mikaos írta:De a 35mio-s vételár egy gyakorlatilag fiatalon kiégett játékosért, aki emiatt egy totál zsákbamacska...
Ehhez csak egy valami, javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ilyen hír a kezdetekben, hogy Eto'o+40 millió=Ibra.. Erről szerintem mindenki csak az igazolás létrejöttekor hallottunk, persze lehet tévedünk.herlius írta: Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.
Ez igaz. Puyol helyzete visszont annyiban más hogy már öregszik, de még igy is olyan teljesitményt produkál hogy nem hiszem el, de tény hogy öregszik nem tudunk mit csinálni. Touré pedig potólhatatlan jellenleg számomra. Nem tudnék olyan embert aki most ugyan ilyen teljesitményre lenne képes. Remélem csak valami hatalmas kacsa ez:D Am Puyolt egyszerűen nem tudom elképzelni más mezbenherlius írta:Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.gygerike írta:Mostanában annyi mindent olvasni erről a Robinho ügyről, olvastam olyat is januárban kölcsön veszük és nyáron megveszük, hogy már télen megveszük, és ma találtam 1 gyöngyszemet : Robinhoért és Kompany-ért oda adjuk Puyoltés Yaya Tourét
kacagtam is rajta
Hát bizony egy ugyanilyen "gyöngyszemmel" indult el annak idején az "Ibra-Eto'o+40 misi" transzfer is. Emlékszem akkor is mindenki agyament kitalációnak vélte a dolgot, aztán mégis létrejött az üzlet. Ez a hír viszont szerintem abszolút komolytalan. Puyol a Barca ikonja, majd pont a csapat szívét fogjuk lepasszolni, aki meg is halna a pályán a csapatért. Ez abszolút nem jellemző a mai Barca játékospolitikájára. Másrészt pedig Touré a csapat stabilitását adja, ha ő távozik, az nagy érvágás a csapatnak, főleg úgy, hogy nem érzem 100%-ig megoldva a pótlását. Én speciel mindig nyugodtabban nézem a meccset, ha ő is a pályán van. Az állítólagos érkezők pedig szvsz nem akkora sztárok, nem érzem, hogy nagyot javulna a csapatjáték velük. Én egyenként sem adnám oda Puyolt vagy Yaya-t a kettőért, nem hogy együtt.gygerike írta:Mostanában annyi mindent olvasni erről a Robinho ügyről, olvastam olyat is januárban kölcsön veszük és nyáron megveszük, hogy már télen megveszük, és ma találtam 1 gyöngyszemet : Robinhoért és Kompany-ért oda adjuk Puyoltés Yaya Tourét
kacagtam is rajta
Igy is mondhattam volna xddanikaa10 írta:Egy kérdés: Minek?Mikaos írta:Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
A Sport.es szerint Fabregas mellett Suárez lenne Pep másik kívánsága.
Egy kérdés: Minek?Mikaos írta:Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
Reménykedjünk hogy nemMikaos írta:Hadd "bolondítsam" meg a fórumot egy újabb névvel: Luis Suárez (Ajax).
Én azt mondom,hogy nem nagy baj,ha ballábas játékos van a bal szélen.Fernando írta:Én nem mondtam, hogy kell ide Silva. Ha kéne, én középpályán játszatnám inkább, amolyan Iniestás poszton, de jobban örülnék Robinho-nak.
Viszont ballábas, ami nem a legjobb.Fernando írta:Silva egyáltalán nem vonalszélső, sőt egyáltalán nem is szélső. Támadóközéppályás. Játszott mondjuk a Valenciában a balszélen is, de akkor inkább Henrys volt a dolga. 3 csatárral álltak ki, amiből egy volt vérbeli. Silva, Villa, Joaquín.
Mondjuk igen ebben van vmi.kanty írta: A ''butát'' a játékára értem.
Sokat cselez, néha feleslegesen és az önzőség se áll messze tőle.