Hát ha ez megtörténne, akkor anyukádat megválasztanánk a Barca mindenkori jósnőjénekSzakacs írta:az ejjel anyam erdekeset almodott...
riquelme megy a milanhoz es mi meg adunk 10 millat es jon kaka..
de jo lenne,ronnieval ketten hogy mit muveltek a vilagvalogatott meccsen,mit csinalnanak a bajnoksagba huh
Ja...akkor inkább Del Horno meg a lüke Luque...Cooltiszo írta:Del HOrno nagyon kellene, Yestét is nagyon szeretem, akit ha leigazolnánk akkor biztos kezdő lenne mégpedig Giuly heylén, mert ő ilyen bal oldali tkp, de Frankie átrakná jobbra. DE sztem nekünk inkább LUQUE kell, ő saját nevelés, és hihetetlenül sztem a játékát. Nagyon technikás, van esze a fochoz és hietetlenül elegáns focista, én rajongok érte. És elég valószínűnek tartom hogy ő ide fog jönni nyáron, már tavaly is volt róla, szó de most sztem télleg idejön. És abban biztos vagyok hogy a Ronnie-Eto'o-Luque támadótrió péppé [auto_cenzúra] a világ összes védelmét.
Ezt én is így gondolom.Cooltiszo írta:Del HOrno nagyon kellene, Yestét is nagyon szeretem, akit ha leigazolnánk akkor biztos kezdő lenne mégpedig Giuly heylén, mert ő ilyen bal oldali tkp, de Frankie átrakná jobbra. DE sztem nekünk inkább LUQUE kell, ő saját nevelés, és hihetetlenül sztem a játékát. Nagyon technikás, van esze a fochoz és hietetlenül elegáns focista, én rajongok érte. És elég valószínűnek tartom hogy ő ide fog jönni nyáron, már tavaly is volt róla, szó de most sztem télleg idejön. És abban biztos vagyok hogy a Ronnie-Eto'o-Luque támadótrió péppé [auto_cenzúra] a világ összes védelmét.