Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is nagyon bízom benne, hogy nem lesz ilyen csere...-SamS- írta:Persze ...és én nagyon nem szeretném hogy Henry-Deco csere legyen![]()
ez tényleg ígyvan ...és én nagyon nem szeretném hogy Henry-Deco csere legyenkomutnemukod írta:Persze olyan talán nincs is egy csapatjátékban, hogy legfontosabb, csak talán Deco az akinek a játékstílusa a legnehezebben pótolható. Rendkívül magabiztos a középpályán különleges ütemérzéke szinte lekövethetetlen a védők számára és Frank megtanította védekezni... persze jó játékos Motta is Edmilson is Iniesta is v. Bommel is mind fantasztikus képességű "spílerek", ám azt a játékinteligenciát és technikai virtuózitást(ez utóbbiban talán Ini felveheti a versenyt, aki egyébként sokat fejlődve, tapasztalva elérhet az ő szintjére egyszer) megsem közelítik amit Deco képvisel, ezért ő az egyik legfontosabb láncszem sztem. Forca Barca!
Ez így van. A Deco-Xavi kozépályának a világon nincs párja, csak 1 Xavi nélul gázos lehet. Iniesta nagy jo, de elég rutintalan, Bommel meg forán kívul van, Motta sérult. Vkinek pedig potolnia kell.komutnemukod írta:Persze olyan talán nincs is egy csapatjátékban, hogy legfontosabb, csak talán Deco az akinek a játékstílusa a legnehezebben pótolható. Rendkívül magabiztos a középpályán különleges ütemérzéke szinte lekövethetetlen a védők számára és Frank megtanította védekezni... persze jó játékos Motta is Edmilson is Iniesta is v. Bommel is mind fantasztikus képességű "spílerek", ám azt a játékinteligenciát és technikai virtuózitást(ez utóbbiban talán Ini felveheti a versenyt, aki egyébként sokat fejlődve, tapasztalva elérhet az ő szintjére egyszer) megsem közelítik amit Deco képvisel, ezért ő az egyik legfontosabb láncszem sztem. Forca Barca!
A cselzi meccsen nem kell gondolkozni, az kulon kategoria. Ott mindenkinek 120%-osan kell játxania, minnél kevesebb hibával.Vito írta:persze, h nem. csak abba gondoljatok bele, hogy a cselzi mit csinálni Deco eladott labdáival...
Vagy ugyis mond6nánk, hozta a formájátredlions írta:Óriásit harcolt! Gyönyörűen ugratta ki Guilyt és volt egy pár nagyon szép megoldása. Remekül gürizett a mezőnyben.
Amíg utcahosszal vannak mögöttünk a táblán,és a saját stadionjukban gyalázzuk őket,nem igazán érdekel,hogy mennyire korrekt a szövetség.Nyomják csak a Madridot,akárhogy csalnának,a 2. helynél fentebb nem mennének!Ők rászorulnak az ilyenekre,mi meg nem!Deco és Eto'o nélkül is hozni tudjuk ezt a két meccset!Silvanus írta:Természetesen nem kell úgy felfogni, amit írtam, hogy ez így történt, vagy történne, csak éreztetni akartam azt az igen egyértelmű helyzetet, ami jelenleg uralkodik, és mindig is uralkodott a spanyol foci szövetségben, vagy miben. Ez azért így 2006-ban már elég érdekes, SZERINTEM!
A Realnak túl sok mindent néznek el, ahhoz hogy ez puszta véletlen legyen...