2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja, ez igaz, de tök jó lenne, ha egyszer végre ránk cáfolna!OvaMind írta:Mondjuk annyiből már könnyebb Dinho dolga, h midnenki leírta, és a távozásáról beszélnek, így tán nincs akkora teher a vállán...mindenki pocsék játékot vár már tőle a Barcánál
Úgy gondolom,hogy már soha nem lesz olyan,mint régen,de azt a szintet megközelítheti...MQuC írta:De azért ne a 2004-2005 ös játékát várjuk!!! Mert azt szinte lehetetlen újra megcsinálni...
Attól függ mit értessz most alatt, tavaly 40 meccset játszott iniesta, idén eddig 28-at. A többi igaz.kovinho írta: Na de kérlek Tamás, Iniesta csak most lett stabil kezdő, míg a brazil elég régóta élvezi Frank kolléga bizalmát. Illetve, Iniesta nem a pálya bal szélén játszott eddig, hanem inkább középpályán. Tehát a kérdésnek nem volt sok értelme...
Erről regéltem az előző Hsz-emben...Los Banditos írta:Így van! Iniesta a mérkőzései java részében középpályást játszottt. Bár szerintem itt senki sem vitatja, hogy kettejük közül idén eddig ki tett le többet az asztalraVictor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
Iniesta idén 2 gólpassz R10 3. Mondjuk ebben sztem a kiharcolt tizenegyesek nincsenek benne és sztem is iniesta a szezon egyik legjobbja, nem rajta múlik, csak a tények kedvéért írtam be.Oleguer írta: Ennek a statnak akkor lenne értelme, ha néznénk a golpasszoakt is. Amíg Ronaldinho cselezni probal Ini passzol. Ráadásul R10 szabigolokat lőtt.
Igen.De jó esetbe a középpályán játszik....Danka00792 írta:Nem minden esetben. Iniesta gyakran játszik R10 posztján is.Victor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
Ennek a statnak akkor lenne értelme, ha néznénk a golpasszoakt is. Amíg Ronaldinho cselezni probal Ini passzol. Ráadásul R10 szabigolokat lőtt.Varga Tamás írta:És csak a rend kedvéért:
Iniesta: 2 gól / 19 meccs
R10: 6 gól / 10 meccs.
Tehát: R10 fele annyi meccsen háromszor annyi gól.