Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nagyon hasznos volt szerintem, annak ellenére, hogy volt 1-2 béna szitu. Sok labdát szerzett és rengeteget dolgozott. Majd lő gólt máskor, 27 már így is van.Rivaldo11 írta:Még szerencse, hogy Samunak nem ment. Mi lett volna itt ma akkor?![]()
Vagy lehet, hogy csak szerdára tartogatja a góljait...
A mai SPORT cimlapjan az o kepe mellettez all:´Mi futuro esta en el Barça´hau30 írta:Én azt gondolom Ő év végén elmegy.
Sajnos ezekkel az adatokkal sokra nem megyünk majd se a Chelsea, vagy a Madrid ellen.Sanama írta:Ez a Nagypofájú Kameruni jelenleg vezeti a góllövőlistát,és élete egyik legjobb szezonját futja.
Bojan bejött és a meccs messze legordítóbb ziccerét fejelte 8 centiről fölé. Tökéletes beadás volt.Stelios írta:Ismét egy nullla. És Bojan ismét a kispadon.
Talán igazad van,de azt is vedd figyelembe hogy milyen védök ellen játszik,és hogy mekkora tétje van a mecsnek!Ez nem valamelyik gyengébb csapat a spanyol bajnokságból.torotam írta:Én úgy gondolom, hogy Eto'o eddigi teljesítménye minimum annyit megér, hogy a gyengébb meccseit elnézzük neki.
Látszik rajta, hogy mindent megtesz a csapatért, hajt, küzd, és mindig a legjobbra törekszik. Most kicsit beszürkült, de ettől még ő Eto'o, aki olyan sok szép pillanatot szerzett már nekünk!