Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te mit szólnál ahhoz, hogy ha feltalálnál valamit, aminek a terveit potom pénzért eladod valakinek, aki később milliárdos lesz, mert a te terveid alapján piacra dobta azt a dolgot, és óriási világsikere lett. Mondjuk tegyük fel hogy egy olyan dologról van szó, amire neked mondjuk 10 év múlva nagyon szükséged lenne a mindennapi életedhez, de az ára több millió forint. Te találtad fel, eladtad 10.000 ft-ért valakinek, és most meg kellene venned mondjuk 10millió forintért.tomabence írta: Még jó hogy nem te vagy ott Txiki & Pep helyén
Nálam Iniesta a top játékos a Barca-ban, őt kedvelem a leginkább.visca el barca írta:iniesta klasszisokkal jobb mint ribéry. csak azert, hogy legyen egy sztarigazolásunk nem kell. inkább egy értelmes balhátvédbe fktessünk be (lahm)
Még jó hogy nem te vagy ott Txiki & Pep helyénMihu írta:Nem is indultak akkora ígéretnek....Nem úgy néztek ki mint akikben meg van a világsztárrá válás lehetősége. Fabregas azért elég meghatározó tagja volt a korosztályos csapatoknak egytől egyig. Nem hiába figyelt fel rá több európai elitklub. Fabregasban megvolt a lehetőség, hogy a Barcában váljon világsztárrá. Abban a csapatban, amiben nevelkedett, ahol belenevelték az alapokat, stb. De Ő inkább azt választotta hogy elmegy egy másik csapathoz, ott kinövi magát jó sok pénzért, utána meg udvarol a Barcának hogy ugyan vegyük már meg mert Ő nagyon szeretne itt játszani. Hát bekaphatja.....Erről a mondatról lesüt hogy az zavar hogy az Arsenalban vált világsztárrá, nem a Barcában. De továbbra is hangsúlyozom hogy nem ez a bajom. Hanem az, hogy elmegy, mert fontosabb volt neki a pénz, utána meg udvarol hogy vissza szeretne jönni. És tudván tudja hogy nagy pénzért engedné el az Arsenal. Na ebben mi logikát látsz, hogy felnevelünk egy játékost, elmegy 1 millió eurón aluli összegért, és pár év múlva meg visszavegyük 30 millió körül? Hát azért na......egy saját nevelésű játékosért fizessünk ki ennyi pénzt? Azért azt már nem. Ha nem akarna visszajönni a Barcába akkor semmi bajom nem lenne vele azon kívül hogy itthagyta a Barcát, mert a pénz vezérelte. De így azért elég mélyre ásta magát a szememben. Ki kellett volna várnia a sorát, nem pedig évek után nagy pénzért udvarolni.....barca99 írta:Oké, biztos bennem van a hiba, hogy megértem Febregast. Azért utálni, mert elment innen? A pénz miatt? Kit érdekel? Most se férne a kezdő(m)be, annál meg többet mutatott, hogy a padon jegeljük.
Csak azt nem értem, hogy akiknek ennyire fáj, hogy nem várt a sorára, az miért nem veszi elő sosem Iago Falquét, Fran Meridát, Marc Crosast, vagy Valientét. Jah, hogy ők nem befutott sztárok?
Szerintem tegyünk pontot a végére, úgysem győzzük meg egymást.Mihu írta:...
pontosan, Iniesta a középpályán tud olyat nyújtani, amit csak kevesen. az az igazi posztja, habár néha néha átkacsingat közbe szélre, de ez megengedett szerintem. Riberyt szerintem is Henry helyére igazolnánkPrimitive írta:Iniesta klasszisokkal jobb Riberytől, a középpályán. Iniesta elsődleges pozíciója a középpálya, és ő ott érzi jól magát. Nem Iniesta helyére jönne, hanem Henry helyére szvsz.visca el barca írta:iniesta klasszisokkal jobb mint ribéry. csak azert, hogy legyen egy sztarigazolásunk nem kell. inkább egy értelmes balhátvédbe fktessünk be (lahm)
Iniesta klasszisokkal jobb Riberytől, a középpályán. Iniesta elsődleges pozíciója a középpálya, és ő ott érzi jól magát. Nem Iniesta helyére jönne, hanem Henry helyére szvsz.visca el barca írta:iniesta klasszisokkal jobb mint ribéry. csak azert, hogy legyen egy sztarigazolásunk nem kell. inkább egy értelmes balhátvédbe fktessünk be (lahm)
Nem is indultak akkora ígéretnek....Nem úgy néztek ki mint akikben meg van a világsztárrá válás lehetősége. Fabregas azért elég meghatározó tagja volt a korosztályos csapatoknak egytől egyig. Nem hiába figyelt fel rá több európai elitklub. Fabregasban megvolt a lehetőség, hogy a Barcában váljon világsztárrá. Abban a csapatban, amiben nevelkedett, ahol belenevelték az alapokat, stb. De Ő inkább azt választotta hogy elmegy egy másik csapathoz, ott kinövi magát jó sok pénzért, utána meg udvarol a Barcának hogy ugyan vegyük már meg mert Ő nagyon szeretne itt játszani. Hát bekaphatja.....Erről a mondatról lesüt hogy az zavar hogy az Arsenalban vált világsztárrá, nem a Barcában. De továbbra is hangsúlyozom hogy nem ez a bajom. Hanem az, hogy elmegy, mert fontosabb volt neki a pénz, utána meg udvarol hogy vissza szeretne jönni. És tudván tudja hogy nagy pénzért engedné el az Arsenal. Na ebben mi logikát látsz, hogy felnevelünk egy játékost, elmegy 1 millió eurón aluli összegért, és pár év múlva meg visszavegyük 30 millió körül? Hát azért na......egy saját nevelésű játékosért fizessünk ki ennyi pénzt? Azért azt már nem. Ha nem akarna visszajönni a Barcába akkor semmi bajom nem lenne vele azon kívül hogy itthagyta a Barcát, mert a pénz vezérelte. De így azért elég mélyre ásta magát a szememben. Ki kellett volna várnia a sorát, nem pedig évek után nagy pénzért udvarolni.....barca99 írta:Oké, biztos bennem van a hiba, hogy megértem Febregast. Azért utálni, mert elment innen? A pénz miatt? Kit érdekel? Most se férne a kezdő(m)be, annál meg többet mutatott, hogy a padon jegeljük.
Csak azt nem értem, hogy akiknek ennyire fáj, hogy nem várt a sorára, az miért nem veszi elő sosem Iago Falquét, Fran Meridát, Marc Crosast, vagy Valientét. Jah, hogy ők nem befutott sztárok?
Nem hinném hogy Henryt eladjuk évvégén.OvaMind írta:Szerintem Ribéry tökéletes lenne, a legjobb balszélső. Henryt pedig biztos eladjuk év végén, legalábbis a józan ész ezt diktálja. Jövőre lejár a szerződése, addigra pedig már valóban veterán lesz, így hosszabbítani nem érdemes vele.
barca99 írta:Oké, biztos bennem van a hiba, hogy megértem Febregast. Azért utálni, mert elment innen? A pénz miatt? Kit érdekel? Most se férne a kezdő(m)be, annál meg többet mutatott, hogy a padon jegeljük.
Ki mondta hogy a kritizálói miatt jönne el? Olvasd már el mégegyszer a hozzászólásomat plslluisllach89 írta: Rengeteg kritizálója? LOL. Hol? Ezen a fórumon? Szerintem elég kevés olyan kritizálója van Titinek akit ő ismer és emiatt elhagyná a Barcát.
Ribéry.. A világ egyik legjobb balszélsője. De nem vagy tisztában az árakkal úgy látom ha szerinted 25-30-ért elhozzuk.
egyetértek, bár "csak" eb-t nyert.menczel írta:nem értek egyet mert szakmailag kiváló döntést hozott, most nem tartana ott ahol tart ez egyértelmű, válogatott se lett volna, világbajnok meg főleg. abból a szempontból viszont mélységesen egyetértek hogy a szerződésébe belerakathatott volna olyan kitételeket hogy a Barcát euromilliokkal kárpotolják.
ETtől függetlenül elfogadható áron szivesen látnám nálunk. bojan piqué cesc sergi és megvan a jövö alapja.
nem értek egyet mert szakmailag kiváló döntést hozott, most nem tartana ott ahol tart ez egyértelmű, válogatott se lett volna, világbajnok meg főleg. abból a szempontból viszont mélységesen egyetértek hogy a szerződésébe belerakathatott volna olyan kitételeket hogy a Barcát euromilliokkal kárpotolják.Varga Tamás írta:Fabregas-ról megvan a saját, külön bejáratú véleményem.
A pénzt választotta, legyen vele boldog, és a Nou Campba maximum csak ellenfél játékosaként tegye be a lábát. Soha többet nem szeretném meglátni Kedvenc Klubom szerelésében. Nem tudott várni, legyen boldog a nyeretlenek klubjában. Ide ne jöjjön.
Az én szememben egy áruló.
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Nem. Nem az fáj. Hanem az hogy nem várta ki a sorát mint az előbb leírt játékosok, és most pár év múlva meg udvarol a Barcának....ez fáj. Érdekes, hogy a lent leírtak mindegyike be tudta verekedni magát a kezdőbe. Pedig nem akárkik játszottak a posztjukon. De kivárták a sorukat, és nekik lett igazuk. A szurkolók kedvenceivé váltak, mert saját nevelésű játékosok, Messi kivételével katalánok, és végigjárták a szamárlétrát. Bojant még egy rossz meccse után is felállva tapsolják amikor lecserélik. Fabregas szerintem első meccsén füttykoncertet kapna. És meg is érdemelné....barca99 írta:Tehát akkor mégis csak az fáj, hogy nem nálunk lett klasszis.