2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem úgy volt hogy Segura kijelentette, hogy nem lesz télen igazolás?Cestus írta:Ha Vermát és Umtitit is elveszítjük több hónapra, télen hozni kell valakit a posztra. Szerintem nem de Ligt lesz az. Télen - tudtommal - csak nekünk lesz égetően fontos leigazolni őt a jelenlegi helyzetünkből adódóan, míg nyáron bejelentkezik majd a City és talán a Real is, szóval az Ajaxnak komoly érdeke fűződik ahhoz, hogy kivárja a nyári transzferablakot (licitháború), ha csak nem retardáltak ülnek a vezetőségükben.Meg ugye szezon közepén elengedni az alapemberüket (talán még ő is a cséká, nem?) butaság lenne a részükről. Így viszont szerintem csökken annak az esélye, hogy de Ligt valaha kiköt nálunk, mert ha most télen idehozunk még valakit, akkor még Vermát eleresztve is lesz négy középhátvédünk, mire beköszönt a nyár. Talán valamelyik fiatallal lehetne kibekkelni a telet, de Valverdét ismerve ez nem fog megtörténni.
Ok. Amennyiben tényleg 60M lesz az ára akkor le kell tenni érte most 30-at elővételi opcióval és a másik felét nyáron. De, most már nem akarok hallani több kifogást sem Tőled, sem a klubtól!MatyiG írta:Nem fogják télen elengedni. Nyáron elviszi majd valaki, de 60 milliót legalább le kell majd tenni érte, ahogy de Jong esetében is.westerngom írta:
Remélem, nem lesz kérdés De Ligt szerződtetése télen és bízom benne, hogy nem fogunk fogtechnikázni, mert sorban állnak a gyerekért.
Nem fogják télen elengedni. Nyáron elviszi majd valaki, de 60 milliót legalább le kell majd tenni érte, ahogy de Jong esetében is.westerngom írta:Remélem, nem lesz kérdés De Ligt szerződtetése télen és bízom benne, hogy nem fogunk fogtechnikázni, mert sorban állnak a gyerekért.nagyatyesz írta: Viszont így télen garantált a középhátvéd igazolás szerintem
Remélem, nem lesz kérdés De Ligt szerződtetése télen és bízom benne, hogy nem fogunk fogtechnikázni, mert sorban állnak a gyerekért.nagyatyesz írta: Viszont így télen garantált a középhátvéd igazolás szerintem
Ilyen helyzetben nem marad más hátra, mint a B csapat játékosaival próbálkozni.BarcafanTomee írta:A hírek szerint tegnap este komoly sérülést szenvedett a belga-svájc meccsen. Nagyon nem jönne jól, ha két védőnk maradna, és abból egyink újonc a másik meg formán kívül.
Mert csak Umtiti helyén tud játszani. Amikor a franciával volt párban, akkor is Umtiti ment át Piqué helyére, az meg gondolom neki se ízlik annyira.westerngom írta:A stabil, tanári játékát látva nem is értem miért nem játszatta Valverde Pique helyett, amikor az befáslizva, fájdalmakkal lépett pályára?![]()
Ha fiatalabb lenne 3 évvel szó sem lenne itt nyáron belső védőről...