Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze hogy belejön, csak az volt a furcsa, hogy én tőle ilyen hibákat nem láttam amig nálunk volt. Maga volt a nyugalom és megbízhatóság, most meg mintha kezdő lenne. Szóval itt sokan nyomatták Stegent a bakijai miatt az elején, láthatjuk, hogy egy 34 éves rutinos kapus is be tud csokizni, ha nagy a nyomás.Bob_Marley írta:Ilyen rutinosan is mennyit számít, hogy idegenföld, idegen nyelv új közeg. Belefog jönni, de idő kell.
Láttad te a BL elődöntőt?Kovbal88 írta:Több, mint 200 millió eurot költött a City új játékosokra. Szóval Bravo lehetet, volna talál picikét drágább is, kár ezen rágódni. De már, valahogy Pep se a régi. Ezek a nagybevásárlások nem teszik szimpatikussá.
Tegyü, hozzá azért a Citynél ezt megkívánta a keret, ráadásul nálunk is egy sikerkorszaka volt a Masianak, idén mi is 120 millát költöttünk, ne az alapján ítélkezzünk már, hogy igazolnia kell egy edzőnek.Kovbal88 írta:Több, mint 200 millió eurot költött a City új játékosokra. Szóval Bravo lehetet, volna talál picikét drágább is, kár ezen rágódni. De már, valahogy Pep se a régi. Ezek a nagybevásárlások nem teszik szimpatikussá.
Akkor meg Stegen ment volna.Nero. írta: Ha megkapta volna a bajnoksag melle a BLt akkor maradt volna.
Nem értem miért nem úgy csináltunk, mint egy normális férfiember: megígérünk valamit, aztán legfeljebb nem tartjuk be...vagy csak hazudunk egy hatalmasatNero. írta:Ha megkapta volna a bajnoksag melle a BLt akkor maradt volna.Normandia írta:Utoljára még olvassátok el Barto nyilatkozatát a főoldalon. Remélem tiszta mindenkinek, hogy Bravo önként ment, annak ellenére is, hogy új szerződést kötöttek volna vele.
Ha megkapta volna a bajnoksag melle a BLt akkor maradt volna.Normandia írta:Utoljára még olvassátok el Barto nyilatkozatát a főoldalon. Remélem tiszta mindenkinek, hogy Bravo önként ment, annak ellenére is, hogy új szerződést kötöttek volna vele.
Ma biztosan nem, mert holnap jászik a City.Samper írta:Vajon ma láthatjuk Bravot a Cityben?
Igen.palesz77 írta:
Az amugy jol remlik, hogy ebben a 2 evben az osszes sorozatot megnyertuk, ahol o vedett?
A főoldalon van a cikk, úgy hogy biztos.messideco írta:Addig reménykedek, míg a Barca twittere le nem hozza