FIFA2005
hát én tagnap játszottam 1 meccset, most meg nem fogok, mert ülve elalszom annyira fáradt vagyok... de nem tudom az a shiftes műsör nektek működik amikor hosszan megtolja a labdát???
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Capitá del Barça
Ez mind igaz és ne felejtsd el el h a hajuk meg mint a madárfos de azért sok minden jobb lett.. egész pontosan a labdakezelések, a cselezések amitől el vagyok ájulva amit a barca művel a labdába.. (mert én persze mindig ellene játszom) főleg Dinho ahogy huzza a labdát jobbra balra...
És a kapusok mozgása is szebb lett, bár elég pancserok, én 35 méterről varrtam be 1 bombagólt valdesnek...
szal sztem most abszolut nem a grafikára mentek, a grafika sztem ritka pocsék... 

REAL MADRID C. DE F.
nekem nagyon nem teszik ez a demó
Grafika nagyon [auto_cenzúra] a kommentátór úgy beszél, mint ha be lenne szívva... amásik meg, h nagyon szarra csinálták a Barcát... amin felhúztam magam az Marquez, hiszen neki 77-est adtak ami egészen pontosan 3 csillag... 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nekem ment, nem tom mi lehet a gondotok vele, de 2 perc játék után uninstall volt... mert FOS...
- kommentátor 0
- grafika 0
- játékélmény emiatt eleve kaksi
Tudom, hogy ez csak egy demó, de jobbat vártam, de lehet h csak nagyon mexoktam a 2005-öt.
A teljes talán jobb lesz. A '05 demója se tetszett mondjuk anno.

- kommentátor 0
- grafika 0
- játékélmény emiatt eleve kaksi
Tudom, hogy ez csak egy demó, de jobbat vártam, de lehet h csak nagyon mexoktam a 2005-öt.

A teljes talán jobb lesz. A '05 demója se tetszett mondjuk anno.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nahh, legalább kiderült számomra hogy nem én vagyok a hülye...Barrano írta:Nálam is ugyanez van nem tudom mitől lehetOrdog írta:Húúú ecsém... nekem ez a játék bekattant. Elindítom a demot, és annyira belassul hogy az fáj:DDDD A menübe kb 5 perc alatt jutok el, és magától vált a gép csapatokat meg mindent, én hozzá sem nyúlok... másnál nincs ilyen???

http://users.atw.hu/fifa06/demo/fifa06/FIFA06DemoEn.exe
akinek bajai vannak, az próbálja meg letölteni ezt
akinek bajai vannak, az próbálja meg letölteni ezt
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kipróbáltam a Fifa 06 demóját nagyon kiráááááááááááály
Váci Reménység SE
- Barrano
- Jugador del Barça
Nálam is ugyanez van nem tudom mitől lehetOrdog írta:Húúú ecsém... nekem ez a játék bekattant. Elindítom a demot, és annyira belassul hogy az fáj:DDDD A menübe kb 5 perc alatt jutok el, és magától vált a gép csapatokat meg mindent, én hozzá sem nyúlok... másnál nincs ilyen???
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Amúgy nem kanadaiak csinálják? Én azt hallottamOrdog írta:Azért kérdeztem, mert pl a Motogp3 demójában van online mód.
Amúgy tiszta hülyék az EA-sek... Látszik, hogy amcsik csinálták, akiknek fogalmuk sincs az európai fociról... Méghogy a barca csak 4,5 csillag..... Fogadjunk hogy a margit 5 lesz..
Váci Reménység SE
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Húúú ecsém... nekem ez a játék bekattant. Elindítom a demot, és annyira belassul hogy az fáj:DDDD A menübe kb 5 perc alatt jutok el, és magától vált a gép csapatokat meg mindent, én hozzá sem nyúlok... másnál nincs ilyen???
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem ilyen PSG meg MU örüljön ha megkapja a 4 csillagot.Én a Barcának ötöt adtam volna a margitnak meb 4-et.De a margintnak is 4,5 lesz.A Milan és a Chelsea lesz az ötcsillagos.Egyébként töltöm áppen. 

in to exile
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért kérdeztem, mert pl a Motogp3 demójában van online mód.
Amúgy tiszta hülyék az EA-sek... Látszik, hogy amcsik csinálták, akiknek fogalmuk sincs az európai fociról... Méghogy a barca csak 4,5 csillag..... Fogadjunk hogy a margit 5 lesz..
demóba?? á nem hiszem bár nekem 25 k/s-el szedi... már nagyon várom, állítólag nagyon jó de a Barca megint csak 4,5 csillagos... de az mondjuk érdekes, h a Bayern München meg az MU 5 csillag a PSG meg 4,5Ordog írta:Van benne multi lehetőség???

nah megérkezett a kicsike:
http://www.easports.hu/downloads.view.asp?dl_id=1102
innen letölthető a Fifa06 demó
http://www.easports.hu/downloads.view.asp?dl_id=1102
innen letölthető a Fifa06 demó

ha minden igaz akkor holnap lex Fifa06 demó 

Lehet h már ide is leírtam a bajomat,de most újra aktuális
Szal az a gond,h ha neten játszik a FIFA-val,akkor ha gólt kapok,mindig megszakad a kapcsolat.De csak ha akciógolt kapok,mert ha pl büntetőből v szabadból találnak be,megy tovább..Egy idő után már akkor is megszakadt ha én lőttem gólt.Ez elég idegesítő tud lenni 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bocsi, nem voltam itthon a 7végén. Megyek, ne aggódj, az aláírásképedet meg lécci vedd kisebbre.Kluivertinho írta:Hali!!EnriqueLe kéne nyomni a spanyol bajnokinkat
Mikor jössz MSN-re
![]()
![]()
![]()
Keddig lehet lejátszani a meccseket...

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hali!!Enrique
Le kéne nyomni a spanyol bajnokinkat
Mikor jössz MSN-re

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Igen, de már jo ideje nem játszottam, mostanában nincs nagyon idom rá. Valszeg a formábol is kijottem már. Amugy naon szeretem a játékot.kralo írta:LG te szoktál fifázni? ezt már láttad? --> www.fifabarca.atw.hu
LG te szoktál fifázni? ezt már láttad? --> www.fifabarca.atw.hu
A haver annya lánykori neve: KispistiKis Pisták

Pfff...ne hasonlítsátok azt a kakát a fifáhozbekem írta:jajaBadi írta:teljesen egyet értek!bekem írta:szuperzsír lesz a grafika....X360on....Pc-n marad ugyanaz...lehet hogy most már az ukrán megye 3as csapatok is benne lesznek de ettől még ugyanolyan ócska játék marad mint a 04 és a 05....megpróbálják kiszúrni az emberek szemét ijen baromságokkal (off the ball, first touch system vagy mi), minden évben csak nyomatják a újtaírjukazegészjátékotszuperistenkirájlesz szöveget....
csak a PES