Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pont ezért mondtam.elég gyengén muzsikált a jobb oldalon.Enrique írta:Elvileg az az ő posztja, de már naggggyon régen játszott ott. Még talán fángálnál.Zsolti írta:Puyol mi? jobboldalon mi?LG írta:Kell 1 jo védo+Edmilson gyogyulása, oszt majd Pulyol játszik a jobboldalon.
Elvileg az az ő posztja, de már naggggyon régen játszott ott. Még talán fángálnál.Zsolti írta:Puyol mi? jobboldalon mi?LG írta:Kell 1 jo védo+Edmilson gyogyulása, oszt majd Pulyol játszik a jobboldalon.
hagyjad,ő ilyen!Lenzer írta:
Nem tudom miért hülyézel le amikor én ugyanezt nem tettem, azért mert elmondtam a véleményem arról, hogy semmi értelme nincsen leigazolni egy 34 éves játékost??Előbb gondolkodjál, hogy te mit mondtál aztán azután hülyézzél!!
Sztem Belletti fejben nincs topon.A tegnapi meccsen is volt egy jó pár jó becsúszása , mentése és a támadásokban is tud segíteniEnrique írta:Ez a Belletti egy vadbarom. Komolyan mondom, hihetetlen...![]()
Néha nem ártana ésszel is játszania..
Nem tudom miért hülyézel le amikor én ugyanezt nem tettem, azért mert elmondtam a véleményem arról, hogy semmi értelme nincsen leigazolni egy 34 éves játékost??Előbb gondolkodjál, hogy te mit mondtál aztán azután hülyézzél!!LG írta:Belleti nagyon fiatal....
Gabri kozépkoru...
Damia meg még tul fiatal...
En amugy se mondtam, h agyuk el oket. De az tény, h Laporta az elnok és nem én. Az is tény, h Cafu király, te meg hulye.
Viszont Cafu a védekezésben és a támadásban is jol jon ki! 1ébként miota Gio nincs formában, Silvinhoval mint ha annyira már nem lenne aktív a bal oldal.Bodi írta:Belletti jó játékos,csak többet támad,mint védekezik,és ezt párszor már megjártuk.Nincs még egy ilyen csapat,amelynek ennyire aktívak a szélső védői...
Ez néha rosszul jön ki védekezésben.
A nagyon fiatalt átvitt értelembe gondoltam.Zsolti írta:Belletti 28éves,gabri fiatalabb,ő csak 26.LG írta:Belleti nagyon fiatal....
Gabri kozépkoru...
En amugy se mondtam, h agyuk el oket. De az tény, h Laporta az elnok és nem én. Az is tény, h Cafu király, te meg hulye.
Belletti 28éves,gabri fiatalabb,ő csak 26.LG írta:Belleti nagyon fiatal....
Gabri kozépkoru...
Nem. lenzernek.Boixos írta:ezt nekem mondtad?
En is Gábor vok!Boixos írta:a rossz vicc kafu hülyét csinált a mégrosszabb vicc mencseszterből, még így 73 évesen is. ennyit erről.
de hOgy ne csak keménykeggyek: BOLDOG NÉVNAPOT BOG.GÁBOR!
Azt nem mondtam hogy rossz játékos de nincsen rá szüksége jelenleg a klubnak hiszen 3 játékosunk van arra a posztra!!Minek még egy?Az meg szerintem nagy hülyeség lenne, hogy eladni mondjuk két fiatalt egy 34vagy 35 éves öregér!Örülök neki, hogy Laporta az elnök és nem te LG!!LG írta:Bocsánat de en Cafut jobbank tartom mint Belletit, Gabrit, Damiát 1utt![]()
Hatalmas király...
Meg a hülyeségé is........Zsolti írta:Fény és árnyék megtestesítője,stb...Charlie írta:A FÉNY is te vagy nem?Zsolti írta:Öhm ne vedda szádra!Engem szólított Alfát és Omegát,Mindent és Semmit,A Teremtőt és Pusztítót.ez elég nagyképű volt,de mindegy...
![]()
C.