Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehhez csak annyit, h azt is mondják, Nyíregyházán kezdtek a két ukránnal, onnan zavarták őket tovább a vasashoz. ha ez igaz, akkor már lehet tudni, h miért is tartunk ott, ahol. ilyen jószemű szakembereink voltak (vannak).Pilfer írta:Magyar futballberkekben terjed egy pletyka Andrij Sevcsenkóról.
Az ukrán csatárt 1994-ben állítólag Rebrovval együtt, "csomagban" adta volna 10 millió forintért az éppen a Fáy utcában edzőtáborozó Dinamo Kijev ificsapata.
Illovszky Rudi bácsi azonban azt felelte, miután szemügyre vette a két jelöltet:
- Ugyan... Ilyenek vannak nálunk is az ifiben...
Ha ez valóban így történt, akkor a piros-kékek ugyancsak verhették falba a fejüket 1997-ben, akkor ugyanis a mindössze 21 éves játékos szó szerint berobbant Európába, most pedig a földrész trónjára is felülhetett.
Én kimondhatatlanul boldog lennék, h Ronnie nyerné. De ha Deco nyerné annak is örülnék.redlions írta:A véleményem megtartom. Nem vagyok elvakult Ronnie rajongó, de Barca fan az igen!eszter21 írta:Én is, és ezért nyer Ronaldinho...
A véleményem megtartom. Nem vagyok elvakult Ronnie rajongó, de Barca fan az igen!eszter21 írta:Én is, és ezért nyer Ronaldinho...
Én is, és ezért nyer Ronaldinho...redlions írta:Optimista tipus vagyok! Ezért nyer Deco!eszter21 írta:Nem hiszek a véletlenekben! Legyél már egy kicsit optimista!redlions írta: Szerintem meg igen...
Optimista tipus vagyok! Ezért nyer Deco!eszter21 írta:Nem hiszek a véletlenekben! Legyél már egy kicsit optimista!redlions írta:Szerintem meg igen...eszter21 írta: Ez most nem lehet véletlen!! Ennyi dolog nem jöhet össze véletlenül...
Nem hiszek a véletlenekben! Legyél már egy kicsit optimista!redlions írta:Szerintem meg igen...eszter21 írta:Ez most nem lehet véletlen!! Ennyi dolog nem jöhet össze véletlenül...redlions írta: Véletlenről nem halottál?
Szerintem meg igen...eszter21 írta:Ez most nem lehet véletlen!! Ennyi dolog nem jöhet össze véletlenül...redlions írta:Véletlenről nem halottál?eszter21 írta:Szerintem meg van az esély. És mért pont most vettem a kezembe egy ilyen újságot? Ennek jelentősége van!!!
Ez most nem lehet véletlen!! Ennyi dolog nem jöhet össze véletlenül...redlions írta:Véletlenről nem halottál?eszter21 írta:Szerintem meg van az esély. És mért pont most vettem a kezembe egy ilyen újságot? Ennek jelentősége van!!!
Véletlenről nem halottál?eszter21 írta:Szerintem meg van az esély. És mért pont most vettem a kezembe egy ilyen újságot? Ennek jelentősége van!!!
Szerintem meg van az esély. És mért pont most vettem a kezembe egy ilyen újságot? Ennek jelentősége van!!!redlions írta:Esély: 1:1.000.000hoz. Talán...eszter21 írta:Nem, a bnőmnél volt egy ilyen újság, náluk voltam vasárnap és beleolvastam. Egyébként évente kb. egyszer olvasok ilyet. Bárcsak most bejönne...redlions írta: Te vakon hiszel benne?