De igen.Azt a jó néhány meccset az egész szezon alatt.Ezért nem változtatnék.Elsök vagyunk.LG írta:Még 1enlore semmit se nyertunk.Barcelinho írta:Henke bárhol bárhogy muztsikál, ö már egy legenda!!!Sztem biztos nem lesz két csatáros játék.Legaábbis én nem változtatnék a gyöztes felálláson.Scorpio írta: Nem láttam focizni! De akikkel beszéltem róla azt mondják, hogy jó és ők már látták focizni.
De majd kiderül, hogy milyen lesz!![]()
Henrik Henke Larsson
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Visca el Barca!!!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Most nem kell változtatni, de ha kellene akkor lehet majd!Barcelinho írta:Henke bárhol bárhogy muztsikál, ö már egy legenda!!!Sztem biztos nem lesz két csatáros játék.Legaábbis én nem változtatnék a gyöztes felálláson.Scorpio írta:Nem láttam focizni! De akikkel beszéltem róla azt mondják, hogy jó és ők már látták focizni.LG írta: Maxi Lopezt még nem is láttad, de má azt mondod, h jobb mint Henke, aki 7 éve a világ legjobb csatárai kozé tartozik. No ne...![]()
Etoo télleg jobb.
De majd kiderül, hogy milyen lesz!
Még 1enlore semmit se nyertunk.Barcelinho írta:Henke bárhol bárhogy muztsikál, ö már egy legenda!!!Sztem biztos nem lesz két csatáros játék.Legaábbis én nem változtatnék a gyöztes felálláson.Scorpio írta:Nem láttam focizni! De akikkel beszéltem róla azt mondják, hogy jó és ők már látták focizni.LG írta: Maxi Lopezt még nem is láttad, de má azt mondod, h jobb mint Henke, aki 7 éve a világ legjobb csatárai kozé tartozik. No ne...![]()
Etoo télleg jobb.

- Barcelinho
- Jugador del Barça
Henke bárhol bárhogy muztsikál, ö már egy legenda!!!Sztem biztos nem lesz két csatáros játék.Legaábbis én nem változtatnék a gyöztes felálláson.Scorpio írta:Nem láttam focizni! De akikkel beszéltem róla azt mondják, hogy jó és ők már látták focizni.LG írta:Maxi Lopezt még nem is láttad, de má azt mondod, h jobb mint Henke, aki 7 éve a világ legjobb csatárai kozé tartozik. No ne...Scorpio írta: Kezdő nem is, de jó csere lesz majd! Azért Eto’o és Maxi csatár kettős jobb nála!![]()
Etoo télleg jobb.
Visca el Barca!!!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem láttam focizni! De akikkel beszéltem róla azt mondják, hogy jó és ők már látták focizni.LG írta:Maxi Lopezt még nem is láttad, de má azt mondod, h jobb mint Henke, aki 7 éve a világ legjobb csatárai kozé tartozik. No ne...Scorpio írta:Kezdő nem is, de jó csere lesz majd! Azért Eto’o és Maxi csatár kettős jobb nála!LG írta:Mér írjátok így le![]()
Sztem simán a kezdobe férne.
![]()
Etoo télleg jobb.
Maxi Lopezt még nem is láttad, de má azt mondod, h jobb mint Henke, aki 7 éve a világ legjobb csatárai kozé tartozik. No ne...Scorpio írta:Kezdő nem is, de jó csere lesz majd! Azért Eto’o és Maxi csatár kettős jobb nála!LG írta:Mér írjátok így le![]()

Etoo télleg jobb.
Mér írjátok így le

Larssonnak pedig van helye a gárdában és nem is kell stabil kezdőnek lennie, de ha minden meccsen kap majd 30-45 percet, akkor azzal lényegesen erősebbek vagyunk. Épp valamelyik nap láttam, hogy mekkora zsugát adott Eto'o-nak (nem tudom melyik meccsen) amikor külsővel elétette a bogyót. Összességében Eto'o-ban és Henkeben is benne van a gól bármelyik meccsen, szóval gyógyuljon fel mihamarabb.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Stike
- Jugador d'estrella
Szerintem meg bisztos, hogy Henke a Barcában már sosem lesz stabil kezdőLG írta:Henkének már nincs sok hátra, hagy kapjon így a végefelé sok lehetoséget. Remélem majd olyan rendszerbe játszunk, ahol neki helye van a kezdoben.
Barça óptimo
Henkének már nincs sok hátra, hagy kapjon így a végefelé sok lehetoséget. Remélem majd olyan rendszerbe játszunk, ahol neki helye van a kezdoben. 

- Stike
- Jugador d'estrella
szeritnem bizti, hogy mind az öten nem lesznek a csapatnál egyszerreZsolti írta:Viszont lehet,hogy jövőre már igen,mert 3klasszis csatár lesz a capatban,meg lehet,hogy visszajön még a Saviola meg Sergio.
Barça óptimo
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szerintem nem. Eddig se tettük.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Remélem igen....LG írta:Jo, de vajon 2 csatáros rendszerrel játszunk majdZsolti írta:Lesz 3 klasszis csatárunk.LG írta:LARSSON JO! Ez a o topicja!Most azon ekmélkedek, h mi lessz Maxival, ha visszatér..
Jo, de vajon 2 csatáros rendszerrel játszunk majdZsolti írta:Lesz 3 klasszis csatárunk.LG írta:LARSSON JO! Ez a o topicja!Most azon ekmélkedek, h mi lessz Maxival, ha visszatér..

LARSSON JO! Ez a o topicja!
Most azon ekmélkedek, h mi lessz Maxival, ha visszatér.. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az argentin származás még rendben van,de a többi...no comment....Boixos írta:én nem dicsértem. akkor hoznám a barcába, ha már a barca zs-s csatárgyerek is kidőlne.![]()
nála minden összejött, argentin származás, francia gyerek és a juvéban focizik... eddig 1es.![]()
(boixos sztereotípiáit hallották kedves nézőink!)
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Megnyugodhatsz,én nem dícsértem.Sőt!Barcelinho írta:Sztem Trezegól nagyon jó csatár!A 2000-es EB-n is megmutatta.Azért nem mindenki fér be egy Juventusba!Pl:Del Pierot hiába szolgálják ki gólképtelen.Ibrahimovic meg egy nagyképü majom, helyzetkihasználása egyenlö a nullával.Trezeguet nagyon jó felépitésü fejjel és lábbal is kiváló.Bezzeg amikor arról volt szó, hogy a Barca leigazolja mindenki agyba-föbe dicsérte öt.
-
- Llegenda del Barça
én nem dicsértem. akkor hoznám a barcába, ha már a barca zs-s csatárgyerek is kidőlne.
nála minden összejött, argentin származás, francia gyerek és a juvéban focizik... eddig 1es.

nála minden összejött, argentin származás, francia gyerek és a juvéban focizik... eddig 1es.

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Barcelinho
- Jugador del Barça
Sztem Trezegól nagyon jó csatár!A 2000-es EB-n is megmutatta.Azért nem mindenki fér be egy Juventusba!Pl:Del Pierot hiába szolgálják ki gólképtelen.Ibrahimovic meg egy nagyképü majom, helyzetkihasználása egyenlö a nullával.Trezeguet nagyon jó felépitésü fejjel és lábbal is kiváló.Bezzeg amikor arról volt szó, hogy a Barca leigazolja mindenki agyba-föbe dicsérte öt.
Visca el Barca!!!
- Rapika
- Entrenador del Barça
Mindegyik csatárt ki kell szolgálni labdával!Zsolti írta:Vagy azokat akik kiszolgálják őt labdákkal.Charlie írta:A címei őt bizonyítják!Zsolti írta:Trez egy hurka....rosszul vagyok tőlle.
C.
Ennyi erővel Sevcsenko is [auto_cenzúra],csak Kakáék adják neki a labdákat!