Szíves!LG írta:Sikerult! Kosz Enrique!!!

Sikerult! Kosz Enrique!!!Rapika írta:Úgy néz ki,sikerült Neki!Enrique írta:Oda IMGkkel együtt.LG írta: Kosz!Ugyanígy kell aláíráshoz is?
De ha lehet próbáld úgy, hogy ne legyen 2 soros aláírásod..
Úgy néz ki,sikerült Neki!Enrique írta:Oda IMGkkel együtt.LG írta:Kosz!Enrique írta: 1. Megnyitod az http://iaro.srv.hu oldalt.
2. Ha nem megfelelő méretű képed van, akkor lekicsinyíted a paintben, vagy tökmind1 hol.
3. Akkor ezt szépen feltöltöd.
4. Aztán szépen kiír neked 2 sort azon az oldalon, meg a képet is megjeleníti.
5. Bemásolod ide a képet: "Avatar kép linkelése:
Írd be az Avatar képének webcímét, amelyet be szeretnél linkelni." IMG-k nélkül.
És kész.Ugyanígy kell aláíráshoz is?
De ha lehet próbáld úgy, hogy ne legyen 2 soros aláírásod..
Oda IMGkkel együtt.LG írta:Kosz!Enrique írta:1. Megnyitod az http://iaro.srv.hu oldalt.LG írta:Nekem így se megy!Azt írja ki, h Altalános hiba
2. Ha nem megfelelő méretű képed van, akkor lekicsinyíted a paintben, vagy tökmind1 hol.
Írd be az Avatar képének webcímét, amelyet be szeretnél linkelni." IMG-k nélkül.
És kész.Ugyanígy kell aláíráshoz is?
Kosz!Enrique írta:1. Megnyitod az http://iaro.srv.hu oldalt.LG írta:Nekem így se megy!Azt írja ki, h Altalános hiba
És kész.
1. Megnyitod az http://iaro.srv.hu oldalt.LG írta:Nekem így se megy!Azt írja ki, h Altalános hiba
Nincs mit!nb.nb.nb írta:SIKERÜÜÜÜLT!Rapika írta:a felbontása nagy,meg csak ennyit kell beírnod:nb.nb.nb írta:Én ezt a képet írom be::
amint látjátok ez jpg. és azt írja ki amikor rányomok h elküldje h csak jpg-t tölthetek felde ugyanezt a képet töltöm fel az aláírásomnál is és ott meg megy
http://iaro.srv.hu/kep/020904_Deco_retrat2.jpg
Szóval az [img],meg a " sem kell!
Én erre csak most jöttem rá...
KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET RAPIKA .RENDES VAGY
SIKERÜÜÜÜLT!Rapika írta:a felbontása nagy,meg csak ennyit kell beírnod:nb.nb.nb írta:Én ezt a képet írom be::
amint látjátok ez jpg. és azt írja ki amikor rányomok h elküldje h csak jpg-t tölthetek felde ugyanezt a képet töltöm fel az aláírásomnál is és ott meg megy
http://iaro.srv.hu/kep/020904_Deco_retrat2.jpg
Szóval az [img],meg a " sem kell!
Én erre csak most jöttem rá...
a felbontása nagy,meg csak ennyit kell beírnod:nb.nb.nb írta:Én ezt a képet írom be::
Mert a képed 106*154-es! 100*100-nak kell lenni!nb.nb.nb írta:Én ezt a képet írom be::
Hát, ez érdekes! Nálam semmi ilyet gond nem volt, pedig több képpel is próbálkoztam, és a mostaniak is nagyobbak a megengedettnél, és jpg-k!!!!Charlie írta:Velem is ezt csinálja ezt a jpg-s balhét,meg hogy nem lehet nagyobb egy bizonyos mértetnél amikor nem is nagyobb!nb.nb.nb írta:igen az aláírásba betudom tenni, de a nevem alattit nem tudja megjeleníteni . amikor beírom a címet h honnan töltse le(ugyanúgy mint az aláírásomnál) és azt írja ki h csak jpg-t tölthetek fel amikor jpg-t töltöttem felSilvanus írta: Nem igazán értem miért, hisz az aláírásodba meg sikerült!?... Az AVATAR-ba is ugyan úgy kell.....
Nem a kép a hibás, hanem az eljárás, próbáld újra!!!![]()
Képeket pedig bárhol találsz a neten, milliót.........
C.
nekemis ilyeneket ír ki mi lehet a baj?Charlie írta:Velem is ezt csinálja ezt a jpg-s balhét,meg hogy nem lehet nagyobb egy bizonyos mértetnél amikor nem is nagyobb!nb.nb.nb írta:igen az aláírásba betudom tenni, de a nevem alattit nem tudja megjeleníteni . amikor beírom a címet h honnan töltse le(ugyanúgy mint az aláírásomnál) és azt írja ki h csak jpg-t tölthetek fel amikor jpg-t töltöttem felSilvanus írta: Nem igazán értem miért, hisz az aláírásodba meg sikerült!?... Az AVATAR-ba is ugyan úgy kell.....
C.
Velem is ezt csinálja ezt a jpg-s balhét,meg hogy nem lehet nagyobb egy bizonyos mértetnél amikor nem is nagyobb!nb.nb.nb írta:igen az aláírásba betudom tenni, de a nevem alattit nem tudja megjeleníteni . amikor beírom a címet h honnan töltse le(ugyanúgy mint az aláírásomnál) és azt írja ki h csak jpg-t tölthetek fel amikor jpg-t töltöttem felSilvanus írta:Nem igazán értem miért, hisz az aláírásodba meg sikerült!?... Az AVATAR-ba is ugyan úgy kell.....nb.nb.nb írta:Légyszi küldjetek nekem olyan képet amit be tudok tenni magamnak mert csak 1 piros xet jelöl. nem tudja megjeleníteni
igen az aláírásba betudom tenni, de a nevem alattit nem tudja megjeleníteni . amikor beírom a címet h honnan töltse le(ugyanúgy mint az aláírásomnál) és azt írja ki h csak jpg-t tölthetek fel amikor jpg-t töltöttem felSilvanus írta:Nem igazán értem miért, hisz az aláírásodba meg sikerült!?... Az AVATAR-ba is ugyan úgy kell.....nb.nb.nb írta:Légyszi küldjetek nekem olyan képet amit be tudok tenni magamnak mert csak 1 piros xet jelöl. nem tudja megjeleníteni
Nem igazán értem miért, hisz az aláírásodba meg sikerült!?... Az AVATAR-ba is ugyan úgy kell.....nb.nb.nb írta:Légyszi küldjetek nekem olyan képet amit be tudok tenni magamnak mert csak 1 piros xet jelöl. nem tudja megjeleníteni
Az aláírás alá papíron nincs meghatározva, de lehetőleg ne túl nagyot, hogy ne húzza szét a fórumot.Bercy írta:Miképp lehet az aláírás alá betenni képet???
És milyen nagyságú lehet maximum??? kbyte???
Előre is kösz.