Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm szépen én is,de szerintem mindenki.Ugyanezt kívánom énis mindenkinek!Silvanus írta:És ha már karácsonyi levél..., akkor egy kis jókívánság csak nektek: a magam nevében szeretnék minden kedves EuroBarca dolgozónak, szerkesztőnek, moderátornak, fejlesztőnek... és persze a sok-sok drága fórumozónak is nagyon-nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánni, és sikerekben, és egészségben gazda új esztendőt kívánni! Csak így tovább, ISTENI az oldal, várjuk a sok-sok fejlesztést, a fórumozók meg csak írjanak-írjanak-írjanak, és remélem jövőre személyesen is megismerhetjük egymást!?...
Meglátjuk... Én mindenesetre reménykedem..Bodi írta:Nem hinném,hogy válaszolnak,gondoljatok bele hány ilyen levelet kaphatnak.....
Lényeg,hogy megkapták,és tudják,hogy Magyarországon is sokan drukkolnak nekik.
azért annyira sok ilyet nem kapnak. Szerintem inkább aláírásokat kérnek.Bodi írta:Nem hinném,hogy válaszolnak,gondoljatok bele hány ilyen levelet kaphatnak.....
Lényeg,hogy megkapták,és tudják,hogy Magyarországon is sokan drukkolnak nekik.
Elkészült, elment, de még nem jött válasz. Igazából nem is biztos, h visszaírnak. Az a lényeg, h tudják mellettük állunk...Enrique írta:Sztem elment. Majd talán Eszti tud közelebbit.Silvanus írta:Tudunk valamit a karácsonyi levelünkről, mi lett vele? Elkészült, elment, jött válasz...????????
Ne mailben küldözgessétek, linkeljétek be ide plsBodi írta:Eszti vagy enrique el tudnátok nekem küldeni emailben,hogy megnézzem milyen?
Ez egy nagyon jó ötlet volt,kíváncsi vagyok kapunk-e választ,attól tartok,hogy rengeteg levelet kapnak,de remélhetőleg válaszolnak.
Látom van ként presidenténk,grat nekik.
Remélhetőleg én is hamrosan Legenda leszek.
Talán azt azért nem...eszter21 írta:Mert ha nem akkor bántani fogsz?Enrique írta:Azt bizony jól teszed!eszter21 írta: Ha válasz jön az lesz az első dolgom, hogy felrakom ide...
Mert ha nem akkor bántani fogsz?Enrique írta:Azt bizony jól teszed!eszter21 írta:Ha válasz jön az lesz az első dolgom, hogy felrakom ide...Enrique írta: 1 aranyos karácsonyi kép. Az Eszti íméljére küldtem, szal nem tom most megmutatni...
De biztos h jó lett.![]()
Aztán majd ha jön a válasz, azt mondjuk be kéne majd szkennelni aztán felnyomni ide v. vhova h mindenki láthassa!
Adhatnál 1 mailcímet, aztán elküldöm. Vagy küldj vmit az enyémre, aztán akkor úgyis látni fogom!Bodi írta:Eszti vagy enrique el tudnátok nekem küldeni emailben,hogy megnézzem milyen?
Ez egy nagyon jó ötlet volt,kíváncsi vagyok kapunk-e választ,attól tartok,hogy rengeteg levelet kapnak,de remélhetőleg válaszolnak.
Látom van ként presidenténk,grat nekik.
Remélhetőleg én is hamrosan Legenda leszek.