Sanama írta:Csak Palesz általában azzal kampányol Pogba fizuja ellen, hogy ez megbontja a belső egységet, új arc, nem spanyol sokat keres.
Ezt a spanyol részt mondjuk nem tudom honnan szedted, max olyat mondtam, hogy nem tett semmit a klubért, vagy hogy rohadt nagy zsákba macska. Ehhez nem tudom hogy jön a spanyolozás. A fizetésével meg az a bajom, hogy így is a szűk elitben vagyunk fizetések terén, ha mostantól elkezdünk kezdő fizuknak 12 milliókat szórni, akkor majd megnézem, hogy hogy állunk anyagilag 5-10 év múlva - és igen, ez Laportával indult be, ezért is félek tőle, ha megint megválasztják. Gündogant 50-szer jobban akartam, mint Pogbát, de örülök, hogy nem adtunk neki 8 milliós fizetést, ugyanakkora vicc lett volna, mint Pogba 12 milliós fizuja. A franciának amúgy még a 8 egész elfogadható lenne, de mit tett le eddig, hogy 12-t érdemel? A Bl-ben döntőbe jutott úgy, hogy nem ő húzta a csapatát, majd a döntőben sem tudott kitűnni.. Én nem vitatom, hogy tehetséges, de komoly porondon - értsd olasz ligán kívül -, még nem villantott semmi olyat, amivel ennyit követelhetne.
És mielőtt mondod, igen, tudom, Neymar se érdemelt akkora fizetést, de nála azért sem kardoskodtam ellene, mert egy, hogy abba a csapatba rohadtul kellett már egy sztárkaliber, aki ki tud húzni minket a kakiból, kettő, hogy akkor még nem is volt tendencia ennyiért igazolgatni játékosokat - ami szintén nem tetszik -, ezért nem hittem, hogy ezen mostantól aggódni kell, három, amit veb is ír, hogy belőle bőven több bevételünk származik, mint Pogbából származna, négy, hogy nála láttam a helyét a csapatban, és azt is, hogy passzolna, Pogbánál nem, így nem támogatom..
Nem fogom hatszázadszor is kifejteni, hogy miért nem akarom őt, benne van a pénz is, a játéka is. Nem kell elfogadni, úgyse győzzük meg egymást róla, de engedtessen már meg nekem, hogy ne várjak tárt karokkal egy ilyen igazolást, aki ekkora anyagi vonzattal is járna.