Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha megvan elküldhetem a fórumozók nevében?Rapika írta:Fogalmazd!Eszter21 írta:Megfogalmazzam a levelet?Rapika írta: Persze!
Sztem felhívást kéne tenni a Barca vezetőségének,h csak neki adják a fizetéseket is,építsenek szobrot neki,és nevezzék át a Nou Camp-ot Ronaldinho Stadionra...
Fogalmazd!Eszter21 írta:Megfogalmazzam a levelet?Rapika írta:Persze!Eszter21 írta: Így van!!
Sztem felhívást kéne tenni a Barca vezetőségének,h csak neki adják a fizetéseket is,építsenek szobrot neki,és nevezzék át a Nou Camp-ot Ronaldinho Stadionra...
Megfogalmazzam a levelet?Rapika írta:Persze!Eszter21 írta:Így van!!Rapika írta: Igen!
Ő volt a legjobb!
Belletti is eláshatja mellette magát!
Mindenki eláshatja magát Roni(azIsten) mellett...
Persze!Eszter21 írta:Így van!!Rapika írta:Igen!Eszter21 írta: Nem túlzás! El kell ismerned, hogy most jó volt és a gólja csodálatos volt!
Ő volt a legjobb!
Így van!!Rapika írta:Igen!Eszter21 írta:Nem túlzás! El kell ismerned, hogy most jó volt és a gólja csodálatos volt!redlions írta:Az túlzás, hogy szép volt!De egyre biztatóbb!
A cselei jók voltak, látványosak. A szabadrúgásai egyre jobbak.
Jobban megjátszható, de a passzai egy jó része még mindig rossz, vagy túl hosszú (gyors). De ha így halad, akkor 1-2hét és végre tényleg jó lesz.
![]()
![]()
![]()
Ő volt a legjobb!
Igen!Eszter21 írta:Nem túlzás! El kell ismerned, hogy most jó volt és a gólja csodálatos volt!redlions írta:Az túlzás, hogy szép volt!De egyre biztatóbb!
Jobban megjátszható, de a passzai egy jó része még mindig rossz, vagy túl hosszú (gyors). De ha így halad, akkor 1-2hét és végre tényleg jó lesz.
![]()
![]()
![]()
Nem túlzás! El kell ismerned, hogy most jó volt és a gólja csodálatos volt!redlions írta:Az túlzás, hogy szép volt!De egyre biztatóbb!
![]()
![]()
![]()
1-2hét az oké,lassan úgyis jön a Chelsearedlions írta:Az túlzás, hogy szép volt!De egyre biztatóbb!
![]()
![]()
![]()
Nekem is, csak az Inter x rondíts 1 kicsit.(de nem nagyon, mert Martins betalált). De a 3-0 + h Ronie is golt rugott, az fantasztikus!Eszter21 írta:Ronaldinho fantasztikus volt. A gólja meg utána a gólöröm... És csak egyre jobb lesz!!
Nem is tudjátok elképzelni milyen jó hétvégém van...
Sztem nem jobb mint a miláné, pedig Ronie és Etoo azt is szétzuzta!Rapika írta:Nem ki****ott erős,de a legjobb az összes csapat köözül...Zsolti írta:A nem gyenge alatt kib***szott erős védelmet értek.Enrique írta: Az ő védelmük sztem sokkal jobb, még a gyenge ferreirával együtt is. Csak annyit mondok h 24 meccs/8 kapott gól..![]()
Nagyon jó a védelmük.
és ez elég...
SZTEM!
Nem ki****ott erős,de a legjobb az összes csapat köözül...Zsolti írta:A nem gyenge alatt kib***szott erős védelmet értek.Enrique írta:Az ő védelmük sztem sokkal jobb, még a gyenge ferreirával együtt is. Csak annyit mondok h 24 meccs/8 kapott gól..Zsolti írta:Azé a védelmük sem gyenge,bár jobb oldalon P ferreirat nem érzem olyan atomnak,mint a többit.![]()
Nagyon jó a védelmük.
A nem gyenge alatt kib***szott erős védelmet értek.Enrique írta:Az ő védelmük sztem sokkal jobb, még a gyenge ferreirával együtt is. Csak annyit mondok h 24 meccs/8 kapott gól..Zsolti írta:Azé a védelmük sem gyenge,bár jobb oldalon P ferreirat nem érzem olyan atomnak,mint a többit.![]()
Nagyon jó a védelmük.
Az ő védelmük sztem sokkal jobb, még a gyenge ferreirával együtt is. Csak annyit mondok h 24 meccs/8 kapott gól..Zsolti írta:Azé a védelmük sem gyenge,bár jobb oldalon P ferreirat nem érzem olyan atomnak,mint a többit.
Majd szemmel verik a csatárainkat.LG írta:Pedig o és Carvallo a legjobb! De majd meglássuk, h Etooval meg Ronieval mit kezdenek.Zsolti írta:Azé a védelmük sem gyenge,bár jobb oldalon P ferreirat nem érzem olyan atomnak,mint a többit.
Pedig o és Carvallo a legjobb! De majd meglássuk, h Etooval meg Ronieval mit kezdenek.Zsolti írta:Azé a védelmük sem gyenge,bár jobb oldalon P ferreirat nem érzem olyan atomnak,mint a többit.
igen, jól emlékszel, a cselszki is 3-0-ra nyert (már a félidőben 3-0 volt), és Robbent nagyon meg kell fogni Drogbával együtt, ill Lampard-ot nem szabad engedni osztogatni, és akkor nem lehet gondLG írta:Bizony, így kapásbol ugy emlékszem, h a cselszki is ennyire nyert! De sztem legyurjuk oket! Ha Ronie csucsformába lessz, akkor biztos! Mert o lenduletet ad az egész csapatnak!Enrique írta:Alakulgat ismét a srác!Pilfer írta:szép gólt rúgott, és kezd jó lenni
Jó lenne ezt tartani, ill. majd fokozni!
Nem! De sztem a védelmuk jobb, de támadásba klasszisokkal jobbak vagyunk!Zsolti írta:Akkor nemcsak ronni nak kell csúcsformát mutatnia.
Bizony, így kapásbol ugy emlékszem, h a cselszki is ennyire nyert! De sztem legyurjuk oket! Ha Ronie csucsformába lessz, akkor biztos! Mert o lenduletet ad az egész csapatnak!Enrique írta:Alakulgat ismét a srác!Pilfer írta:szép gólt rúgott, és kezd jó lenni
Jó lenne ezt tartani, ill. majd fokozni!