Demetrio Albertini
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sztem Albertini is megállja majd a helyét.Hatalmas rutinnal rendelkezik és ezt hasznosíthatja.Míg a Chelsea csapatában nem nagyon találni ilyen játékost,aki ennyit lehúzott volna a bl-ben. 

- ronaldo
- Jugador d'estrella
Azért abban bizok hogy ha nem sérult volna meg akkor is ezt tenné Rijkaard, hiszen még lesz egy visszavágo es sztem ott még tobb szukség lesz Albertini játékára rutinjáraSilvanus írta:Hát abszolút nem szeretném megbántani Oleugert, és az ő híveit, de szerintem most senkit sem érdekel, hogy lesérült, mert ez így frankó! Már mint az, hogy Albertini van középen, és Marquez pedig hátul!!! EZ ÍGY VAN JÓL!!! Albertini és Marquez kettőse 100-szor többet ér, mint Marquez-Oleuger kettőse!!!! Ez nem is kérdéses, szerintem... Össze sem lehet hasonlítani a kettőt!!!
Oleugeor gyógyuljon csak meg, és játszon majd a Numancia ellen, de az igazi nagycsapatok ellen csakis ALBERTINI!!!
Forza Barca!!!
Sztem meg Albertini nem tul jo. Inkább Gerard. 

-
- Director del Fútbol
Hát abszolút nem szeretném megbántani Oleugert, és az ő híveit, de szerintem most senkit sem érdekel, hogy lesérült, mert ez így frankó! Már mint az, hogy Albertini van középen, és Marquez pedig hátul!!! EZ ÍGY VAN JÓL!!! Albertini és Marquez kettőse 100-szor többet ér, mint Marquez-Oleuger kettőse!!!! Ez nem is kérdéses, szerintem... Össze sem lehet hasonlítani a kettőt!!!
Oleugeor gyógyuljon csak meg, és játszon majd a Numancia ellen, de az igazi nagycsapatok ellen csakis ALBERTINI!!!

"Més Cuen un Club"
- ronaldo
- Jugador d'estrella
Szerintem is az lenne a legjobb. Elottuk meg Albertini, jol játszott a hétvégénLG írta:DE sztem ugy a legjobb, ha Márquez van kozépen.Zsolti írta:Na igen Oleguer a bajnokságban még csak-csak elmegy,de a Bl-hez kicsit gyenge futbalista.
Forza Barca!!!
DE sztem ugy a legjobb, ha Márquez van kozépen.Zsolti írta:Na igen Oleguer a bajnokságban még csak-csak elmegy,de a Bl-hez kicsit gyenge futbalista.

-
- Director del Fútbol
Albertini ha jól emlékszem tegnap végigjátszotta a meccset, gondolom ez egyértelmű főpróba, vagy vizsga volt a számára is a jövő heti BL meccs előtt! Nos szerintem jól vette az akadályt, igazán jól, megbízhatóan játszott, ahogy ez el is várható tőle!!! Nagy szükség is van az ő tapasztalatára tudására a középpályán, míg Marquez-re a védelemben! Nagyszerű kettős, örülök nekik, remélem a Chelsea ellen is megmutatják majd, mi is az a védelem, mi is az a labdaszerzés!!!!... 

"Més Cuen un Club"
Csak nem biztos, h jobb csere mint Gerard.Zsolti írta:Szerintem,meg arra,hogy beálljon csereként arra tökéletesen jó.

Részben igaza van boggabornak, tényleg egy vénember már, de azért jobb mint a semmi. Ha ekkora kerettel folytatnánk, úgy járnánk mint tavaly a real...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem ezt rosszul értelmezted.Albertini "húzzon vissza B ligába".Enrique írta:Nah te sem sok Barca meccset néztél az utóbbi időben hogy ilyet mondasz Marquezről...boggabor írta:Elolvastam a regebbi hozzaszolasokat, de szerintem Albertini ritka gyenge futbalista lett a Milan es a Lazio is orult, hogy megszabadult tolle mi meg leigazoljuk hiettlen gyenge es miatta kevesebbet jatszik Iniesta meg Marquez is nyaron huzzon vissza a B ligaba oda vallo mar
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nah te sem sok Barca meccset néztél az utóbbi időben hogy ilyet mondasz Marquezről...boggabor írta:Elolvastam a regebbi hozzaszolasokat, de szerintem Albertini ritka gyenge futbalista lett a Milan es a Lazio is orult, hogy megszabadult tolle mi meg leigazoljuk hiettlen gyenge es miatta kevesebbet jatszik Iniesta meg Marquez is nyaron huzzon vissza a B ligaba oda vallo mar

Eddig télleg nem sok mindent csinált, de még sztem lesznek szép pillanatai. De jovore már szerintem se kell.
-
- Capitá del Barça
Elolvastam a regebbi hozzaszolasokat, de szerintem Albertini ritka gyenge futbalista lett a Milan es a Lazio is orult, hogy megszabadult tolle mi meg leigazoljuk hiettlen gyenge es miatta kevesebbet jatszik Iniesta meg Marquez is nyaron huzzon vissza a B ligaba oda vallo mar
- Stike
- Jugador d'estrella
ez ki fog derülni hamarosan és remélem (reméljük) igazad leszSilvanus írta:Nem a hétvégi teljesítménye mondatja velem (mondatta...), mert hisz az még igen kevés volt, de ALBERTINI NAGYON HASZNOS tagja lesz a keretnek, ez biztos!!!
Barça óptimo
- Stike
- Jugador d'estrella
Az igazság odaát van és csak remélni tudom, hogy tényleg hasznos játékos lesz mert ennyiből ne mondja senki, hogy kiderültLG írta:Nem volt rosz, de igazábol jo sem.De azért jo, h hoztuk!
Barça óptimo