2005.05.31. 15:19:23
Igen, csakis magát!!! Még 11-est is kihagyott, pedig ha gólkirály akar lenni és nem megy a gólszerzés legalább 11-est rúgja be! Az kötelező. Mindenkinél van holtpont. Eto'o most kezdett belekerülni és ha még tart pár hétig a bajnokság lehet, hogy úgy jár, mint Ronaldo pár hónapja, de ő aztán megemberelte magát...
Szóval, jobb ha csöndben marad és inkább azt mondja, hogy nagyon jó csapat áll mögöttem, hogy tömtek labdákkal és életem legtöbb gólját szereztem és sajnálom, hogy ennyit kihagytam, de jövőre megpróbálom jobban kihasználni a helyzeteimet. Mert hát azért ne felejtsük el, hogy a sokat szidott, sokak által gagyinak titulált Ronaldo 3-al rúgott csak kevesebbet és Eto'o góljaiban úgy tudom, ha nem is sok, de volt 11-es is...
Nagyon jó játékos Eto'o, szeretem nagyon, de azért éretlen. Henry, vagy Adriano ilyen csapattal a háta mögött min. 30-at rúgott volna. Remélem lenyugszik és elnézést kér Reikardtól, mert sokat köszönhet neki. Még mindíg a Mallorcában harcolhatna a kiesésért és rúgott volna megint 15-16 gólt max...